Kunci Gitar OraRewel - Ora Kuat Ati



Capo di fret 4

(Intro) F G Em Am
        Dm  Fm

  C       G             Am     Em
dino iki aku.. kelingan awakmu..
     F        C          G
seng wes tau ono ning atiku..
  C           G         Am
nanging aku kudu.. lilo lan legowo..
   F        G            C
mergo kowe ilang tanpo pamit..

 F         G      C          Am
ora bakal aku.. lali cerito iki..
      Dm           G       C
bakal tak pendem jero ati iki..
     F       G        C           Am
yen dudu jodoku.. aku mung isoh piye..
 Dm                G
aku.. kudu ikhlas ati..

(Chorus)
      C         G          Am     Em
wes cukup.. aku ra pengen mbaleni..
    F        C        Dm         G
cerito loro iki.. aku wes rakuat ati
   C        G         Am      Em
Gusti.. paringono aku oleh ganti..
     F         C
seng luweh gemati..
      F          G         C
seng isoh dadi siji saklawase..

(Int.) F  G
       Em  Am  Dm Em F  G..

  C       G             Am     Em
dino iki aku.. kelingan awakmu..
     F        C          G
seng wes tau ono ning atiku..
  C           G         Am
nanging aku kudu.. lilo lan legowo..
   F        G            C
mergo kowe ilang tanpo pamit..

 F         G      C          Am
ora bakal aku.. lali cerito iki..
      Dm           G       C
bakal tak pendem jero ati iki..
     F       G        C           Am
yen dudu jodoku.. aku mung isoh piye..
 Dm                G
aku.. kudu ikhlas ati..

(Chorus)
      C         G          Am     Em
wes cukup.. aku ra pengen mbaleni..
    F        C        F          G
cerito loro iki.. aku wes rakuat ati
   C        G         Am      Em
Gusti.. paringono aku oleh ganti..
     F         C
seng luweh gemati..
      F          G         C   G
seng isoh dadi siji saklawase..

      C         G          Am     Em
wes cukup.. aku ra pengen mbaleni..
    F        C        F          G
cerito loro iki.. aku wes rakuat ati
   C        G         Am      Em
Gusti.. paringono aku oleh ganti..
     F         C
seng luweh gemati..
      F          G         C
seng isoh dadi siji saklawase..



Chord ORAREWEL - Ora Kuat Ati

(Intro) A B G#m C#m
        F#m  Am

  E       B             C#m    G#m
dino iki aku.. kelingan awakmu..
     A        E          B
seng wes tau ono ning atiku..
  E           B         C#m
nanging aku kudu.. lilo lan legowo..
   A        B            E
mergo kowe ilang tanpo pamit..

 A         B      E          C#m
ora bakal aku.. lali cerito iki..
      F#m          B       E
bakal tak pendem jero ati iki..
     A       B        E           C#m
yen dudu jodoku.. aku mung isoh piye..
 F#m               B
aku.. kudu ikhlas ati..

(Chorus)
      E         B          C#m    G#m
wes cukup.. aku ra pengen mbaleni..
    A        E        F#m        B
cerito loro iki.. aku wes rakuat ati
   E        B         C#m     G#m
Gusti.. paringono aku oleh ganti..
     A         E
seng luweh gemati..
      A          B         E
seng isoh dadi siji saklawase..

(Int.) A  B
       G#m  C#m  F#m G#m A  B..

  E       B             C#m    G#m
dino iki aku.. kelingan awakmu..
     A        E          B
seng wes tau ono ning atiku..
  E           B         C#m
nanging aku kudu.. lilo lan legowo..
   A        B            E
mergo kowe ilang tanpo pamit..

 A         B      E          C#m
ora bakal aku.. lali cerito iki..
      F#m          B       E
bakal tak pendem jero ati iki..
     A       B        E           C#m
yen dudu jodoku.. aku mung isoh piye..
 F#m               B
aku.. kudu ikhlas ati..

(Chorus)
      E         B          C#m    G#m
wes cukup.. aku ra pengen mbaleni..
    A        E        A          B
cerito loro iki.. aku wes rakuat ati
   E        B         C#m     G#m
Gusti.. paringono aku oleh ganti..
     A         E
seng luweh gemati..
      A          B         E   B
seng isoh dadi siji saklawase..

      E         B          C#m    G#m
wes cukup.. aku ra pengen mbaleni..
    A        E        A          B
cerito loro iki.. aku wes rakuat ati
   E        B         C#m     G#m
Gusti.. paringono aku oleh ganti..
     A         E
seng luweh gemati..
      A          B         E
seng isoh dadi siji saklawase..

Chord ORAREWEL

Chord OraRewel - Ora Kuat Ati

Chord Kunci Gitar lainnya:
  • Sorry, other chord not yet available.
Lihat Semua :