Kunci Gitar Om Yosh - Tak Lereni Tresna Iki



Capo di fret 2

(Intro) Am G D  F C
        F G C..

       C            G       F
tego tenan awakmu nglarani ati
       Dm         G        C
ra sepisan mataku iki ngonangi..
  Am           D          G          C
bola bali mung maaf.. sebatas gur alesan..
         F               G          F  Fm
mbesuk maneh kowe mung mblenjani janji..

         C                   F
kurang sabar piye maneh aku iki..
        Dm           G       C
ngadepi kowe ning mburi main ati..
 Am         D             G            C
aku tulus karo kowe ra pernah cidro janji..
        F         G          C  C7
tapi ngopo balesanmu koyo ngene..

(Chorus)
        F         G         C
aku wis ra betah.. ngandani awakmu..
      Dm       G        C            C7
ndadekne siji ati koyo awal mbiyen kae
     F         G        C
kowe yen betah.. karo deweke ning kono
        Dm         G            C
tak lereni tresna iki nggo sliramu..

   Am       Em     F            C
ibarat ati iki.. watu ning grojogan..
           F      G         C
sing ketok atos jebul iso tipis..

(Int.) Dm Em F Em
       Dm Em D#  G
       F Em Dm C
       F  C
       F Em Dm C
       F G C..

         C                   F
kurang sabar piye maneh aku iki..
        Dm           G       C
ngadepi kowe ning mburi main ati..
 Am         D             G            C
aku tulus karo kowe ra pernah cidro janji..
        F         G          C 
tapi ngopo balesanmu koyo ngene..

(Int.) F G Em A
       Dm G C C7

(Chorus)
        F         G         C
aku wis ra betah.. ngandani awakmu..
      Dm       G        C            C7
ndadekne siji ati koyo awal mbiyen kae
     F         G        C
kowe yen betah.. karo deweke ning kono
        Dm         G            C  C7
tak lereni tresna iki nggo sliramu..

        F         G         C
aku wis ra betah.. ngandani awakmu..
      Dm       G        C            C7
ndadekne siji ati koyo awal mbiyen kae
     F         G        C
kowe yen betah.. karo deweke ning kono
        Dm         G            C
tak lereni tresna iki nggo sliramu..
Am        Dm         G            C
  tak lereni tresna iki nggo sliramu..
Am        Dm         G            C  C7
  tak lereni tresna iki nggo sliramu..

(Outro) F G Em A
        Dm G C C7
        F G Em A
        Dm G C..



Om Yosh - Tak Lereni Tresna Iki

(Intro) Bm A E  G D
        G A D..

       D            A       G
tego tenan awakmu nglarani ati
       Em         A        D
ra sepisan mataku iki ngonangi..
  Bm           E          A          D
bola bali mung maaf.. sebatas gur alesan..
         G               A          G  Gm
mbesuk maneh kowe mung mblenjani janji..

         D                   G
kurang sabar piye maneh aku iki..
        Em           A       D
ngadepi kowe ning mburi main ati..
 Bm         E             A            D
aku tulus karo kowe ra pernah cidro janji..
        G         A          D  D7
tapi ngopo balesanmu koyo ngene..

(Chorus)
        G         A         D
aku wis ra betah.. ngandani awakmu..
      Em       A        D            D7
ndadekne siji ati koyo awal mbiyen kae
     G         A        D
kowe yen betah.. karo deweke ning kono
        Em         A            D
tak lereni tresna iki nggo sliramu..

   Bm       F#m    G            D
ibarat ati iki.. watu ning grojogan..
           G      A         D
sing ketok atos jebul iso tipis..

(Int.) Em F#m G F#m
       Em F#m F  A
       G F#m Em D
       G  D
       G F#m Em D
       G A D..

         D                   G
kurang sabar piye maneh aku iki..
        Em           A       D
ngadepi kowe ning mburi main ati..
 Bm         E             A            D
aku tulus karo kowe ra pernah cidro janji..
        G         A          D 
tapi ngopo balesanmu koyo ngene..

(Int.) G A F#m B
       Em A D D7

(Chorus)
        G         A         D
aku wis ra betah.. ngandani awakmu..
      Em       A        D            D7
ndadekne siji ati koyo awal mbiyen kae
     G         A        D
kowe yen betah.. karo deweke ning kono
        Em         A            D  D7
tak lereni tresna iki nggo sliramu..

        G         A         D
aku wis ra betah.. ngandani awakmu..
      Em       A        D            D7
ndadekne siji ati koyo awal mbiyen kae
     G         A        D
kowe yen betah.. karo deweke ning kono
        Em         A            D
tak lereni tresna iki nggo sliramu..
Bm        Em         A            D
  tak lereni tresna iki nggo sliramu..
Bm        Em         A            D  D7
  tak lereni tresna iki nggo sliramu..

(Outro) G A F#m B
        Em A D D7
        G A F#m B
        Em A D..
Lihat Semua Chord Om Yosh
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.