Kunci Gitar Oka Aza - Roso



(Intro) C F G  F C  G..

C
opo seh karepmu
G
kok yo koyo ngene..
F             G     C        G
tansah nggawe aku kadang nangis..

    C
ora ngene sak durunge
    G
ora ngene marang aku
  F        G         C
kabeh dadi bedo bedo akeh..

  F             G
sabar wes tak lakoni
   C              Am
ngalah lan ngelus dodo..
  Dm      G       C   G
tapi.. ra ono gunane..

(Chorus)
     C
mati roso atiku
  Em
mati lan nelongso..
 F
ora biso yen urip
  G
marang awakmu maneh

  C
mati rosoning jiwo
 Em
aku ora sanggup..
    F
nglakoni urip iki
G
nganti kapan ra weruh,
 C
ora weruh..

(Int.) Am Em F G
       Am...
       C G F G

    C
ora ngene sak durunge
    G
ora ngene marang aku
  F        G         C
kabeh dadi bedo bedo akeh..

  F             G
sabar wes tak lakoni
   C   G/B        Am
ngalah lan ngelus dodo..
  Dm      G     C     G
tapi.. ra ono gunane..

(Chorus)
     C
mati roso atiku
  Em
mati lan nelongso..
 F
ora biso yen urip
  G
marang awakmu maneh

  C
mati rosoning jiwo
 Em
aku ora sanggup..
    F
nglakoni urip iki
G
nganti kapan ra weruh,
 C
ora weruh..

  F             G
sabar wes tak lakoni
   C              Am
ngalah lan ngelus dodo..
  Dm      G     C     G
tapi.. ra ono gunane..

(Chorus)
     C
mati roso atiku
  Em
mati lan nelongso..
 F
ora biso yen urip
  G
marang awakmu maneh

  C
mati rosoning jiwo
 Em
aku ora sanggup..
    F
nglakoni urip iki
G
nganti kapan ra weruh,
 C
ora weruh..



Chord Oka Aza - Roso

(Intro) A# D# F  D# A#  F..

A#
opo seh karepmu
F
kok yo koyo ngene..
D#            F     A#       F
tansah nggawe aku kadang nangis..

    A#
ora ngene sak durunge
    F
ora ngene marang aku
  D#       F         A#
kabeh dadi bedo bedo akeh..

  D#            F
sabar wes tak lakoni
   A#             Gm
ngalah lan ngelus dodo..
  Cm      F       A#  F
tapi.. ra ono gunane..

(Chorus)
     A#
mati roso atiku
  Dm
mati lan nelongso..
 D#
ora biso yen urip
  F
marang awakmu maneh

  A#
mati rosoning jiwo
 Dm
aku ora sanggup..
    D#
nglakoni urip iki
F
nganti kapan ra weruh,
 A#
ora weruh..

(Int.) Gm Dm D# F
       Gm...
       A# F D# F

    A#
ora ngene sak durunge
    F
ora ngene marang aku
  D#       F         A#
kabeh dadi bedo bedo akeh..

  D#            F
sabar wes tak lakoni
   A#  F/A        Gm
ngalah lan ngelus dodo..
  Cm      F     A#    F
tapi.. ra ono gunane..

(Chorus)
     A#
mati roso atiku
  Dm
mati lan nelongso..
 D#
ora biso yen urip
  F
marang awakmu maneh

  A#
mati rosoning jiwo
 Dm
aku ora sanggup..
    D#
nglakoni urip iki
F
nganti kapan ra weruh,
 A#
ora weruh..

  D#            F
sabar wes tak lakoni
   A#             Gm
ngalah lan ngelus dodo..
  Cm      F     A#    F
tapi.. ra ono gunane..

(Chorus)
     A#
mati roso atiku
  Dm
mati lan nelongso..
 D#
ora biso yen urip
  F
marang awakmu maneh

  A#
mati rosoning jiwo
 Dm
aku ora sanggup..
    D#
nglakoni urip iki
F
nganti kapan ra weruh,
 A#
ora weruh..

Chord Oka Aza

Chord Oka Aza - Roso

Chord Kunci Gitar lainnya:
  • Sorry, other chord not yet available.
Lihat Semua :