Kunci Gitar Ojo Rusak - Nompo Aku



Capo di fret 5

(Intro) Dm G C..

    C         G         Am
tak kandani koe ojo nganti loro ati..
     F        G       C
sing nyatane aku uwis ngerti..
   Dm       E            Am
saktenane pujaanmu mblenjani janjimu..
F          G
kudu kuat atimu..

  C       G         Am
saikine koe kudu ikhlasno atimu..
  F        G         C
dilarani karo pilihanmu..
  Dm        E             Am
koe loro.. aku sing bakal nambani..
    F             Dm      G    C
nganti mari.. nganti koe iso.. lali..

(Chorus)
          F            G
mugo koe iso.. ngerti atiku..
       Em           Am    A
saktenane.. tresno awakmu..
          Dm           G
ndang mario.. wes lalekno..
            C
deknen sing wis.. gawe loro..

          F               G
kuatno atimu.. nangis wis ra perlu..
          Em           Am A
yo mung siji.. panyuwunku..
         Dm             G
jembarno atimu.. nompo aku..
         C
ning uripmu..

(Int.) F G Em Am Dm G C G.. 

  C       G         Am
saikine koe kudu ikhlasno atimu..
  F        G         C
dilarani karo pilihanmu..
  Dm        E             Am
koe loro.. aku sing bakal nambani..
    F             Dm      G    C
nganti mari.. nganti koe iso.. lali..

(Chorus)
          F            G
mugo koe iso.. ngerti atiku..
       Em           Am    A
saktenane.. tresno awakmu..
          Dm           G
ndang mario.. wes lalekno..
            C
deknen sing wis.. gawe loro..

          F               G
kuatno atimu.. nangis wis ra perlu..
          Em           Am A
yo mung siji.. panyuwunku..
         Dm             G
jembarno atimu.. nompo aku..
         C
ning uripmu..

            Dm          G
jembarno atimu.. nompo aku..
         C
ning uripmu..



Ojo Rusak - Nompo Aku

(Intro) Gm C F..

    F         C         Dm
tak kandani koe ojo nganti loro ati..
     Bb       C       F
sing nyatane aku uwis ngerti..
   Gm       A            Dm
saktenane pujaanmu mblenjani janjimu..
Bb         C
kudu kuat atimu..

  F       C         Dm
saikine koe kudu ikhlasno atimu..
  Bb       C         F
dilarani karo pilihanmu..
  Gm        A             Dm
koe loro.. aku sing bakal nambani..
    Bb            Gm      C    F
nganti mari.. nganti koe iso.. lali..

(Chorus)
          Bb           C
mugo koe iso.. ngerti atiku..
       Am           Dm    D
saktenane.. tresno awakmu..
          Gm           C
ndang mario.. wes lalekno..
            F
deknen sing wis.. gawe loro..

          Bb              C
kuatno atimu.. nangis wis ra perlu..
          Am           Dm D
yo mung siji.. panyuwunku..
         Gm             C
jembarno atimu.. nompo aku..
         F
ning uripmu..

(Int.) Bb C Am Dm Gm C F C.. 

  F       C         Dm
saikine koe kudu ikhlasno atimu..
  Bb       C         F
dilarani karo pilihanmu..
  Gm        A             Dm
koe loro.. aku sing bakal nambani..
    Bb            Gm      C    F
nganti mari.. nganti koe iso.. lali..

(Chorus)
          Bb           C
mugo koe iso.. ngerti atiku..
       Am           Dm    D
saktenane.. tresno awakmu..
          Gm           C
ndang mario.. wes lalekno..
            F
deknen sing wis.. gawe loro..

          Bb              C
kuatno atimu.. nangis wis ra perlu..
          Am           Dm D
yo mung siji.. panyuwunku..
         Gm             C
jembarno atimu.. nompo aku..
         F
ning uripmu..

            Gm          C
jembarno atimu.. nompo aku..
         F
ning uripmu..
Lihat Semua :

Ojo Rusak

Chord Kunci Gitar lainnya: