Nopi Sobeck - Kulo Pun Pasrah Chord Mudah

(Intro) F G Em Am
        Dm  G..

  C              Em       Am
kisah seng wis suwe.. tak jogo..
F            G          C
kandas mergo kowe malah lungo..
F          G     Em        Am
aku kurang opo.. aku wis setyo..
    F      G      C     Fm
pas kowe.. keloro-loro..

C         Em           Am
mas sepurane wis.. ninggal lungo..
F           G         C
mergo aku kegudo karo wong liyo
F        G
aku seng salah..
Em         Am          F
aku seng gawe hubungan iki..
G     C
uwis bubrah..

    F            G
tresnoku mbok anggep sepele..
        Em           Am
aku wis getun ninggalke kowe..
 F    G      C
aku.. kudu piye..

 F            G
aku pengen mbaleni kisah
       Em            Am
kisah iki wis mbok gawe bubrah..
   F    G        C       G Am Bm
Gusti.. kulo pun pasrah..

(Chorus)
C       Em          Am
pengorbananku wis sio sio..
F            G          C
opo seng tak jogo saiki wis sirno..
F        G
gelo aku gelo..
Em             Am
kowe ninggal lungo..
    F              G        C    G
tak jaluk bali gek endang sadaro..

C              G         Am
yen tresno iki takdire dadi siji..
F            G        C
ora mbok kon bali aku yo bali..
F         G
nemoni sliramu..
Em            Am
seng wis jeru neng ati..
F        G        C
I need.. you stay with me..

(Int.) Am  F  Dm G C
       Dm  Em  F G C  C7..

    F            G
tresnoku mbok anggep sepele..
        Em           Am
aku wis getun ninggalke kowe..
 F    G      C
aku.. kudu piye..

 F            G
aku pengen mbaleni kisah..
       Em            Am
kisah iki wis mbok gawe bubrah..
   F    G        C       G Am Bm
Gusti.. kulo pun pasrah..

(Chorus)
C       Em          Am
pengorbananku wis sio sio..
F            G          C
opo seng tak jogo saiki wis sirno..
F        G
gelo aku gelo..
Em             Am
kowe ninggal lungo..
    F              G        C    G
tak jaluk bali gek endang sadaro..

C              G         Am
yen tresno iki takdire dadi siji..
F            G        C
ora mbok kon bali aku yo bali..
F         G
nemoni sliramu..
Em            Am
seng wis jeru neng ati..
F        G        C       Am
I need.. you stay with me..
  F      G        C
I need.. you stay with me..



Nopi Sobeck - Kulo Pun Pasrah

(Intro) B C# A#m D#m
        G#m  C#..

  F#             A#m      D#m
kisah seng wis suwe.. tak jogo..
B            C#         F#
kandas mergo kowe malah lungo..
B          C#    A#m       D#m
aku kurang opo.. aku wis setyo..
    B      C#     F#    Bm
pas kowe.. keloro-loro..

F#        A#m          D#m
mas sepurane wis.. ninggal lungo..
B           C#        F#
mergo aku kegudo karo wong liyo
B        C#
aku seng salah..
A#m        D#m         B
aku seng gawe hubungan iki..
C#    F#
uwis bubrah..

    B            C#
tresnoku mbok anggep sepele..
        A#m          D#m
aku wis getun ninggalke kowe..
 B    C#     F#
aku.. kudu piye..

 B            C#
aku pengen mbaleni kisah
       A#m           D#m
kisah iki wis mbok gawe bubrah..
   B    C#       F#      C# D#m Fm
Gusti.. kulo pun pasrah..

(Chorus)
F#      A#m         D#m
pengorbananku wis sio sio..
B            C#         F#
opo seng tak jogo saiki wis sirno..
B        C#
gelo aku gelo..
A#m            D#m
kowe ninggal lungo..
    B              C#       F#   C#
tak jaluk bali gek endang sadaro..

F#             C#        D#m
yen tresno iki takdire dadi siji..
B            C#       F#
ora mbok kon bali aku yo bali..
B         C#
nemoni sliramu..
A#m           D#m
seng wis jeru neng ati..
B        C#       F#
I need.. you stay with me..

(Int.) D#m  B  G#m C# F#
       G#m  A#m  B C# F#  F#7..

    B            C#
tresnoku mbok anggep sepele..
        A#m          D#m
aku wis getun ninggalke kowe..
 B    C#     F#
aku.. kudu piye..

 B            C#
aku pengen mbaleni kisah..
       A#m           D#m
kisah iki wis mbok gawe bubrah..
   B    C#       F#      C# D#m Fm
Gusti.. kulo pun pasrah..

(Chorus)
F#      A#m         D#m
pengorbananku wis sio sio..
B            C#         F#
opo seng tak jogo saiki wis sirno..
B        C#
gelo aku gelo..
A#m            D#m
kowe ninggal lungo..
    B              C#       F#   C#
tak jaluk bali gek endang sadaro..

F#             C#        D#m
yen tresno iki takdire dadi siji..
B            C#       F#
ora mbok kon bali aku yo bali..
B         C#
nemoni sliramu..
A#m           D#m
seng wis jeru neng ati..
B        C#       F#      D#m
I need.. you stay with me..
  B      C#       F#
I need.. you stay with me..

Chord Kulo Pun Pasrah