Kunci Gitar Nisa Farisha - Matur Nuwun Chord



(Intro) Am  Em  F G C E
        Am  Em  F G C..

C                    Em
pas ketemu karo sliramu..
 F                      G
ati iki.. sajak'e sek ragu..
  C                 Em
tapi aku duwe.. keyakinan..
     F              G
karo kowe.. aku iso tenang..

C                       Em
pas kowe nyawang aku ngajak kenalan..
 F                    G
aku ngerti kowe.. yo ono roso..
 C                    Em
aku yakin bakal iso.. sesandingan..
     F                 G
karo aku.. yo gur karo aku..

(Chorus)
     Am               Em
maturnuwun.. kowe wes gelem karo aku..
      F          G         C
wes tau tatu.. karo masa lalu..
     Am              Em
maturnuwun.. kowe percoyo karo aku..
     F                    G
mugo wae langgeng.. sak lawase..
        C
sak lawase..

(Int.) Am... Am...
       Am G Dm Am
       Am G Dm E Am

C                       Em
pas kowe nyawang aku ngajak kenalan..
 F                    G
aku ngerti kowe.. yo ono roso..
 C                    Em
aku yakin bakal iso.. sesandingan..
     F                 G
karo aku.. yo gur karo aku..

(Chorus)
     Am               Em
maturnuwun.. kowe wes gelem karo aku..
      F          G         C
wes tau tatu.. karo masa lalu..
     Am              Em
maturnuwun.. kowe percoyo karo aku..
     F                    G
mugo wae langgeng.. sak lawase..
        C
sak lawase..

(Outro) Am... 
        Am  G Dm Am
        Am  G Dm E Am



Nisa Farisha - Matur Nuwun

(Intro) F#m  C#m  D E A C#
        F#m  C#m  D E A..

A                    C#m
pas ketemu karo sliramu..
 D                      E
ati iki.. sajak'e sek ragu..
  A                 C#m
tapi aku duwe.. keyakinan..
     D              E
karo kowe.. aku iso tenang..

A                       C#m
pas kowe nyawang aku ngajak kenalan..
 D                    E
aku ngerti kowe.. yo ono roso..
 A                    C#m
aku yakin bakal iso.. sesandingan..
     D                 E
karo aku.. yo gur karo aku..

(Chorus)
     F#m              C#m
maturnuwun.. kowe wes gelem karo aku..
      D          E         A
wes tau tatu.. karo masa lalu..
     F#m             C#m
maturnuwun.. kowe percoyo karo aku..
     D                    E
mugo wae langgeng.. sak lawase..
        A
sak lawase..

(Int.) F#m... F#m...
       F#m E Bm F#m
       F#m E Bm C# F#m

A                       C#m
pas kowe nyawang aku ngajak kenalan..
 D                    E
aku ngerti kowe.. yo ono roso..
 A                    C#m
aku yakin bakal iso.. sesandingan..
     D                 E
karo aku.. yo gur karo aku..

(Chorus)
     F#m              C#m
maturnuwun.. kowe wes gelem karo aku..
      D          E         A
wes tau tatu.. karo masa lalu..
     F#m             C#m
maturnuwun.. kowe percoyo karo aku..
     D                    E
mugo wae langgeng.. sak lawase..
        A
sak lawase..

(Outro) F#m... 
        F#m E Bm F#m
        F#m E Bm C# F#m

Chord Nisa Farisha - Matur Nuwun

Lihat Semua :