Kunci Gitar Ndarboy Genk - Wong Perantauan



(Intro) G Dm Am Cm G

G                    Dm
pancen ora gampang koyo seng mbok sawang
Am                   Cm
aku kerjo lungo adoh neng perantauan
  Bm         Em        Am
mugo-mugo Gusti ngijabahi kabeh
     D         G
sing tak karepati..

G                 Dm
pancen ora nyono uripku neng kuto
Am                     Cm
kerjo abot neng kene karep urip mulyo
    Bm        Em       Am
ninggal keluargo adoh anak bojo
     D           G D
adoh karo wong tuo..

(Chorus)
          G      C        D            G
yo wes ngene kahanan dadi wong perantauan
     Em        Am      C              D
urip sakbendinane kudu tak tanggung dewe..
      G        C         D           G
ora entuk gresulo.. arep sambat ro sopo
       Em         Am
snajan hasil ra sepiro
        C           D            G
seng penting pasrah karo seng Kuoso..

(Intro) Dm Am Cm

G                 Dm
pancen ora nyono uripku neng kuto
Am                     Cm
kerjo abot neng kene karep urip mulyo
    Bm        Em       Am
ninggal keluargo adoh anak bojo
     D           G D
adoh karo wong tuo..

(Chorus)
          G      C        D            G
yo wes ngene kahanan dadi wong perantauan
     Em        Am      C              D
urip sakbendinane kudu tak tanggung dewe..
      G        C         D           G
ora entuk gresulo.. arep sambat ro sopo
       Em         Am
snajan hasil ra sepiro
        C           D            G
seng penting pasrah karo seng Kuoso..

C                      Bm
mangan tak rewangi koretan..
Am          D        G
rokokku nggoleki tegesan..
C                    Bm
duit tak lebokke celengan..
Am           D         G   D
kanggo sangu mudik lebaran..

(Chorus)
          G      C        D            G
yo wes ngene kahanan dadi wong perantauan
     Em        Am      C              D
urip sakbendinane kudu tak tanggung dewe..
      G          C       B           Em
ora entuk nggresulo arep sambat ro sopo
        C          Am
senajan hasil ra sepiro
        C           D            G  Em
seng penting pasrah karo seng kuoso..
        Am          D            Em   A
seng penting pasrah karo seng kuoso.. hu..
        Am          D            G
seng penting pasrah karo seng kuoso..
Lihat Semua Chord Ndarboy Genk
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: