Ndarboy Genk - Salah Pilih Chord Mudah

Capo : fret 2

(Intro) D  Gm D
        Bm A E A..

    D      Gm       D
jaremu.. aku siji sijine..
-A/C#   Bm             B         Em    G
  sing bakal mbok tresnani sak lawase..
  A
nanging opo bukti..
           F#m         Bm
kabeh mung sewates janji..
   Em            A          D    A
nyatane ono sing liyo ning mburi..

    D             Gm        D
yen pancen kowe seneng karo dekne..
-A/C#   Bm           B        Em      G
  njuk kanggo ngopo aku ngeboti kowe..
 A                         F#m        Bm
aku wis ra nrimo tresnaku mbok sio sio..
   Em         A         D
ngapuro tanpo pamit aku lungo..

    G        A
aku ra bakal bali..
     F#m            Bm
kowe ra sah nggoleki
       Em
uwis kadung loro ati
        A               -F#m
mergo kowe sing njalari..

        G        A
senajan abot sanggane
     F#m         Bm
kudu pisah ro kowe 
            Em
nanging yen tak pikir
    F#m         G
cen aku sing salah.. (aku sing salah)
-F#m  Em             A       D
 aku sing salah.. milih.. kowe..

(Chorus)
         G         A
opo kowe ora rumongso
           F#m          Bm
nek pancen kowe sing salah
    Em          A          D
bubaran wae nek koyo ngene carane..

         G          A
wis ora usah dibacutno
          F#m       B
timbang kowe ora betah..
      Em         A        D
lungo sing adoh atiku wis emoh..

(Int.) G  A    Bm   D
        (aku salah..)
       G  A     Bm   D
       (salah pilih..)
       G  A   F#  Bm
       (hoo..oo..)
       C    A 
      (hoooo..)

    D             Gm        D
yen pancen kowe seneng karo dekne..
     Bm           B           Em   G
njuk kanggo ngopo aku ngeboti kowe..
 A                         F#m        Bm
aku wis ra nrimo tresnaku mbok sio sio..
   Em         A         D
ngapuro tanpo pamit aku lungo..

    G        A
aku ra bakal bali..
     F#m            Bm
kowe ra sah nggoleki
       Em
uwis kadung loro ati
        A
mergo kowe sing njalari..

        G        A
senajan abot sanggane
     F#m         Bm
kudu pisah ro kowe 
            Em
nanging yen tak pikir
    D          G
cen aku sing salah..
    Em             A       D
aku sing salah.. milih.. kowe..

(Chorus)
         G         A
opo kowe ora rumongso
           F#m          Bm
nek pancen kowe sing salah
    Em          A          D
bubaran wae nek koyo ngene carane..

         G          A
wis ora usah dibacutno
          F#m       B
timbang kowe ora betah..
      Em         A        D
lungo sing adoh atiku wis emoh..

(Chorus) (Overtone)
E        A     B
opo kowe ora rumongso
           G#m       C#m
nek pancen kowe sing salah
    F#m          B          E
bubaran wae nek koyo ngene carane..

         A       B
wis ora usah dibacutno
          G#m      C#
timbang kowe ora betah..
      F#m        B         E
lungo sing adoh atiku wis emoh..
      F#m        B         C#m   F#
lungo sing adoh atiku wis emoh..
      F#m           B         A     G#m 
lungo sing adoh.. atiku wis.. emoh..
F#m   B     E
ho..oo..oooo..



Chord Dasar

Capo : fret 4

(Intro) C  Fm C
        Am G D G..

    C      Fm       C
jaremu.. aku siji sijine..
-G/B   Am             A         Dm    F
  sing bakal mbok tresnani sak lawase..
  G
nanging opo bukti..
           Em         Am
kabeh mung sewates janji..
   Dm            G          C    G
nyatane ono sing liyo ning mburi..

    C             Fm        C
yen pancen kowe seneng karo dekne..
-G/B   Am           A        Dm      F
  njuk kanggo ngopo aku ngeboti kowe..
 G                         Em        Am
aku wis ra nrimo tresnaku mbok sio sio..
   Dm         G         C
ngapuro tanpo pamit aku lungo..

    F        G
aku ra bakal bali..
     Em            Am
kowe ra sah nggoleki
       Dm
uwis kadung loro ati
        G               -Em
mergo kowe sing njalari..

        F        G
senajan abot sanggane
     Em         Am
kudu pisah ro kowe 
            Dm
nanging yen tak pikir
    Em         F
cen aku sing salah.. (aku sing salah)
-Em  Dm             G       C
 aku sing salah.. milih.. kowe..

(Chorus)
         F         G
opo kowe ora rumongso
           Em          Am
nek pancen kowe sing salah
    Dm          G          C
bubaran wae nek koyo ngene carane..

         F          G
wis ora usah dibacutno
          Em       A
timbang kowe ora betah..
      Dm         G        C
lungo sing adoh atiku wis emoh..

(Int.) F  G    Am   C
        (aku salah..)
       F  G     Am   C
       (salah pilih..)
       F  G   E  Am
       (hoo..oo..)
       Bb    G 
      (hoooo..)

    C             Fm        C
yen pancen kowe seneng karo dekne..
     Am           A           Dm   F
njuk kanggo ngopo aku ngeboti kowe..
 G                         Em        Am
aku wis ra nrimo tresnaku mbok sio sio..
   Dm         G         C
ngapuro tanpo pamit aku lungo..

    F        G
aku ra bakal bali..
     Em            Am
kowe ra sah nggoleki
       Dm
uwis kadung loro ati
        G
mergo kowe sing njalari..

        F        G
senajan abot sanggane
     Em         Am
kudu pisah ro kowe 
            Dm
nanging yen tak pikir
    C          F
cen aku sing salah..
    Dm             G       C
aku sing salah.. milih.. kowe..

(Chorus)
         F         G
opo kowe ora rumongso
           Em          Am
nek pancen kowe sing salah
    Dm          G          C
bubaran wae nek koyo ngene carane..

         F          G
wis ora usah dibacutno
          Em       A
timbang kowe ora betah..
      Dm         G        C
lungo sing adoh atiku wis emoh..

(Chorus) (Overtone)
D        G     A
opo kowe ora rumongso
           F#m       Bm
nek pancen kowe sing salah
    Em          A          D
bubaran wae nek koyo ngene carane..

         G       A
wis ora usah dibacutno
          F#m      B
timbang kowe ora betah..
      Em        A         D
lungo sing adoh atiku wis emoh..
      Em        A         Bm   E
lungo sing adoh atiku wis emoh..
      Em           A         G     F#m 
lungo sing adoh.. atiku wis.. emoh..
Em   A     D
ho..oo..oooo..

Chord Salah Pilih