Kunci Gitar Ndarboy Genk - Salah Pilih



Capo di fret 4

(Intro) C  Fm C
        Am G D G..

    C      Fm       C
jaremu.. aku siji sijine..
-G/B   Am             A         Dm    F
  sing bakal mbok tresnani sak lawase..
  G
nanging opo bukti..
           Em         Am
kabeh mung sewates janji..
   Dm            G          C    G
nyatane ono sing liyo ning mburi..

    C             Fm        C
yen pancen kowe seneng karo dekne..
-G/B   Am           A        Dm      F
  njuk kanggo ngopo aku ngeboti kowe..
 G                         Em        Am
aku wis ra nrimo tresnaku mbok sio sio..
   Dm         G         C
ngapuro tanpo pamit aku lungo..

    F        G
aku ra bakal bali..
     Em            Am
kowe ra sah nggoleki
       Dm
uwis kadung loro ati
        G               -Em
mergo kowe sing njalari..

        F        G
senajan abot sanggane
     Em         Am
kudu pisah ro kowe 
            Dm
nanging yen tak pikir
    Em         F
cen aku sing salah.. (aku sing salah)
-Em  Dm             G       C
 aku sing salah.. milih.. kowe..

(Chorus)
         F         G
opo kowe ora rumongso
           Em          Am
nek pancen kowe sing salah
    Dm          G          C
bubaran wae nek koyo ngene carane..

         F          G
wis ora usah dibacutno
          Em       A
timbang kowe ora betah..
      Dm         G        C
lungo sing adoh atiku wis emoh..

(Int.) F  G    Am   C
        (aku salah..)
       F  G     Am   C
       (salah pilih..)
       F  G   E  Am
       (hoo..oo..)
       Bb    G 
      (hoooo..)

    C             Fm        C
yen pancen kowe seneng karo dekne..
     Am           A           Dm   F
njuk kanggo ngopo aku ngeboti kowe..
 G                         Em        Am
aku wis ra nrimo tresnaku mbok sio sio..
   Dm         G         C
ngapuro tanpo pamit aku lungo..

    F        G
aku ra bakal bali..
     Em            Am
kowe ra sah nggoleki
       Dm
uwis kadung loro ati
        G
mergo kowe sing njalari..

        F        G
senajan abot sanggane
     Em         Am
kudu pisah ro kowe 
            Dm
nanging yen tak pikir
    C          F
cen aku sing salah..
    Dm             G       C
aku sing salah.. milih.. kowe..

(Chorus)
         F         G
opo kowe ora rumongso
           Em          Am
nek pancen kowe sing salah
    Dm          G          C
bubaran wae nek koyo ngene carane..

         F          G
wis ora usah dibacutno
          Em       A
timbang kowe ora betah..
      Dm         G        C
lungo sing adoh atiku wis emoh..

(Chorus) (Overtone)
D        G     A
opo kowe ora rumongso
           F#m       Bm
nek pancen kowe sing salah
    Em          A          D
bubaran wae nek koyo ngene carane..

         G       A
wis ora usah dibacutno
          F#m      B
timbang kowe ora betah..
      Em        A         D
lungo sing adoh atiku wis emoh..
      Em        A         Bm   E
lungo sing adoh atiku wis emoh..
      Em           A         G     F#m 
lungo sing adoh.. atiku wis.. emoh..
Em   A     D
ho..oo..oooo..



Ndarboy Genk - Salah Pilih

(Intro) E  Am E
        C#m B F# B..

    E      Am       E
jaremu.. aku siji sijine..
-B     C#m            C#        F#m   A
  sing bakal mbok tresnani sak lawase..
  B
nanging opo bukti..
           G#m        C#m
kabeh mung sewates janji..
   F#m           B          E    B
nyatane ono sing liyo ning mburi..

    E             Am        E
yen pancen kowe seneng karo dekne..
-B     C#m          C#       F#m     A
  njuk kanggo ngopo aku ngeboti kowe..
 B                         G#m       C#m
aku wis ra nrimo tresnaku mbok sio sio..
   F#m        B         E
ngapuro tanpo pamit aku lungo..

    A        B
aku ra bakal bali..
     G#m           C#m
kowe ra sah nggoleki
       F#m
uwis kadung loro ati
        B               -G#m
mergo kowe sing njalari..

        A        B
senajan abot sanggane
     G#m        C#m
kudu pisah ro kowe 
            F#m
nanging yen tak pikir
    E          A
cen aku sing salah.. (aku sing salah)
-E/G# F#m           B       E
 aku sing salah.. milih.. kowe..

(Chorus)
         A         B
opo kowe ora rumongso
           G#m         C#m
nek pancen kowe sing salah
    F#m         B          E
bubaran wae nek koyo ngene carane..

         A          B
wis ora usah dibacutno
          G#m      C#
timbang kowe ora betah..
      F#m        B        E
lungo sing adoh atiku wis emoh..

(Int.) A  B    C#m  E
        (aku salah..)
       A  B     C#m  E
       (salah pilih..)
       A  B   G# C#m
       (hoo..oo..)
       D     B 
      (hoooo..)

    E             Am        E
yen pancen kowe seneng karo dekne..
     C#m          C#          F#m  A
njuk kanggo ngopo aku ngeboti kowe..
 B                         G#m       C#m
aku wis ra nrimo tresnaku mbok sio sio..
   F#m        B         E
ngapuro tanpo pamit aku lungo..

    A        B
aku ra bakal bali..
     G#m           C#m
kowe ra sah nggoleki
       F#m
uwis kadung loro ati
        B
mergo kowe sing njalari..

        A        B
senajan abot sanggane
     G#m        C#m
kudu pisah ro kowe 
            F#m
nanging yen tak pikir
    E          A
cen aku sing salah..
    F#m            B       E
aku sing salah.. milih.. kowe..

(Chorus)
         A         B
opo kowe ora rumongso
           G#m         C#m
nek pancen kowe sing salah
    F#m         B          E
bubaran wae nek koyo ngene carane..

         A          B
wis ora usah dibacutno
          G#m      C#
timbang kowe ora betah..
      F#m        B        E
lungo sing adoh atiku wis emoh..

(Chorus) (Overtone)
F#       B     C#
opo kowe ora rumongso
           A#m       D#m
nek pancen kowe sing salah
    G#m         C#         F#
bubaran wae nek koyo ngene carane..

         B       C#
wis ora usah dibacutno
          A#m      D#
timbang kowe ora betah..
      G#m       C#        F#
lungo sing adoh atiku wis emoh..
      G#m       C#        D#m  G#
lungo sing adoh atiku wis emoh..
      G#m          C#        B     A#m 
lungo sing adoh.. atiku wis.. emoh..
G#m  C#    F#
ho..oo..oooo..
Lihat Semua Chord Ndarboy Genk
Posted on : by
Related Chords: