Kunci Gitar Ndarboy Genk - Kalah Awu (OST. Film Series Kalah Awu)



Bm bisa pakai G/B.

(Intro) C  Fm..
        Am G F  G..

C                      F   -Em
ngopo aku sing slalu salah..
Dm                     G
ngopo aku sing kudu ngalah..
         F                G
kedung jeru.. iso.. tak jajaki..
              C
nanging atine manungso 
-Bm         Am
  sopo sing ngerti..
            Dm                  G
sak landepe blati.. iseh landep lathi..
                C   Dm G
mulo kudu ngati ati..

C                       F    F-Em
aku meneng mung ngempet loro..
Dm                     G
aku pancen.. wong ra sepiro..
      F                  G
urip iki.. mung sawang sinawang..
            C        Bm     Am
ora golek pemenang.. ojo saling jegang..
           Dm                G
sak panase geni.. isih panas ati..
                C
yen di omongke neng mburi..

(Intro) Dm G C..

(Chorus)
C     G       Am     G
Gusti.. salah kulo nopo..
      Em        Am
kerep di tulo tulo..
     Dm                    G
arep sambat.. bingung karo sopo..

C     G       Am     G
Gusti.. mantepno lakuku..
     Em      Am
duduhno dalanku..
      Dm         G             C
yen kudu kalah, aku mung kalah awu..

(Int.) C G Am G
       Em Am Dm G
       C G Am G
       Em Am Dm G C..

C                       F    F-Em
aku meneng mung ngempet loro..
Dm                     G
aku pancen.. wong ra sepiro..
      F                  G
urip iki.. mung sawang sinawang..
            C        Bm     Am
ora golek pemenang.. ojo saling jegang..
           Dm                G
sak panase geni.. isih panas ati..
                C
yen di omongke neng mburi..

(Intro) Dm G C..

(Chorus)
C     G       Am     G
Gusti.. salah kulo nopo..
      Em        Am
kerep di tulo tulo..
     Dm                    G
arep sambat.. bingung karo sopo..

C     G       Am     G
Gusti.. mantepno lakuku..
     Em      Am
duduhno dalanku..
      Dm         G          C  -Bm Am
yen kudu kalah, aku mung kalah awu..
      Dm         G             C
yen kudu kalah, aku mung kalah awu..



NDX A.K.A - Wegah Pisah

(Intro) A#  D#m..
        Gm F D#  F..

A#                     D#  -Dm
ngopo aku sing slalu salah..
Cm                     F
ngopo aku sing kudu ngalah..
         D#               F
kedung jeru.. iso.. tak jajaki..
              A#
nanging atine manungso 
-Am         Gm
  sopo sing ngerti..
            Cm                  F
sak landepe blati.. iseh landep lathi..
                A#  Cm F
mulo kudu ngati ati..

A#                      D#   D#-Dm
aku meneng mung ngempet loro..
Cm                     F
aku pancen.. wong ra sepiro..
      D#                 F
urip iki.. mung sawang sinawang..
            A#       Am     Gm
ora golek pemenang.. ojo saling jegang..
           Cm                F
sak panase geni.. isih panas ati..
                A#
yen di omongke neng mburi..

(Intro) Cm F A#..

(Chorus)
A#    F       Gm     F
Gusti.. salah kulo nopo..
      Dm        Gm
kerep di tulo tulo..
     Cm                    F
arep sambat.. bingung karo sopo..

A#    F       Gm     F
Gusti.. mantepno lakuku..
     Dm      Gm
duduhno dalanku..
      Cm         F             A#
yen kudu kalah, aku mung kalah awu..

(Int.) A# F Gm F
       Dm Gm Cm F
       A# F Gm F
       Dm Gm Cm F A#..

A#                      D#   D#-Dm
aku meneng mung ngempet loro..
Cm                     F
aku pancen.. wong ra sepiro..
      D#                 F
urip iki.. mung sawang sinawang..
            A#       Am     Gm
ora golek pemenang.. ojo saling jegang..
           Cm                F
sak panase geni.. isih panas ati..
                A#
yen di omongke neng mburi..

(Intro) Cm F A#..

(Chorus)
A#    F       Gm     F
Gusti.. salah kulo nopo..
      Dm        Gm
kerep di tulo tulo..
     Cm                    F
arep sambat.. bingung karo sopo..

A#    F       Gm     F
Gusti.. mantepno lakuku..
     Dm      Gm
duduhno dalanku..
      Cm         F          A# -Am Gm
yen kudu kalah, aku mung kalah awu..
      Cm         F             A#
yen kudu kalah, aku mung kalah awu..
Lihat Semua :

Chord Ndarboy Genk - Kalah Awu (OST. Film Series Kalah Awu)

Chord Kunci Gitar lainnya: