Kunci Gitar NDX A.K.A - Sido Sayang Ora


AutoScroll  

Capo di fret 2

C                   Em
 tak tunggu tak enteni..
     Am              Em
kepastianmu tekan saiki..
F       G          Em
 jane sido sayang ora 
       A           Dm
opo pancen wis ra iso
         G             C
aku mung tok anggep konco..

C                    G     Em -E
 tak pasrahke kabeh ati.. iki
Am                         Em
 mung dinggo kowe sing tak tresnani
F      G            Em
 tapi atiku wis ngerti
          A         Dm
tresno ra kudu nduweni
      Fm     C
raiso dadi siji..

(Intro) Dm  C  Dm  F E

Am              Em
 kabeh iki salahku
                   F
tresno marang sliramu
        G      C           E
sing slalu ono wektu nggo aku
Am                Em
 saben dino bebarengan
             F
kegowo perasaan..
Dm       G           Em        Am
 nanging rosomu mung sebates teman..

Dm           G
 opo iki rasane..
          Em                  Am
mbiyen konco saiki dadine tresno..
Dm                G
 oh atiku malah loro..
       F             G
sayang di..anggep konco..

(Chorus)
C                   Em
 tak tunggu tak enteni..
     Am              Em
kepastianmu tekan saiki..
F       G          Em
 jane sido sayang ora 
       A           Dm
opo pancen wis ra iso
         G             C
aku mung tok anggep konco..

C                    G     Em -E
 tak pasrahke kabeh ati.. iki
Am                         Em
 mung dinggo kowe sing tak tresnani
F      G            Em
 tapi atiku wis ngerti
          A         Dm
tresno ra kudu nduweni
      G      C
raiso dadi siji..

Dm                                    C
 kabeh iki salahku tresno marang sliramu
                                  Am
konco dadine tresno saiki malah loro
                              C
aku kudu piye ati bingung rasane
                 Em                    F
mungkin aku sing terlalu berharap karo kowe
                                   Em
duh gusti pangeran paringono kesabaran
                                         Dm
dinggo ngadepi lika liku masalah percintaan
                                  C
kowe tetep ning ati nganti tekane mati
              G                 Am
meskipun awak dewe raiso dadi siji..

Am              Em
 kabeh iki salahku
                   F
tresno marang sliramu
        G      C           E
sing slalu ono wektu nggo aku
Am                Em
 saben dino bebarengan 
             F
kegowo perasaan..
Dm       G           Em        Am
 nanging rosomu mung sebates teman..

Dm           G
 opo iki rasane..
          Em                  Am
mbiyen konco saiki dadine tresno..
Dm                G
 oh atiku malah loro..
       F             G
sayang di..anggep konco..

(Chorus)
C                   Em
 tak tunggu tak enteni..
     Am              Em
kepastianmu tekan saiki..
F       G          Em
 jane sido sayang ora 
       A           Dm
opo pancen wis ra iso
         G             C
aku mung tok anggep konco..

C                    G     Em -E
 tak pasrahke kabeh ati.. iki
Am                         Em
 mung dinggo kowe sing tak tresnani
F      G            Em
 tapi atiku wis ngerti
          A         Dm
tresno ra kudu nduweni
      G      C
raiso dadi siji..

C                   Em
 tak tunggu tak enteni..
     Am              Em
kepastianmu tekan saiki..
F       G          Em
 jane sido sayang ora 
       A           Dm
opo pancen wis ra iso
         G             C
aku mung tok anggep konco..

C                    G     Em -E
 tak pasrahke kabeh ati.. iki
Am                         Em
 mung dinggo kowe sing tak tresnani
F      G            Em
 tapi atiku wis ngerti
          A         Dm
tresno ra kudu nduweni
      G      C
raiso dadi siji..



NDX A.K.A - Sido Sayang Ora


D                   F#m
 tak tunggu tak enteni..
     Bm              F#m
kepastianmu tekan saiki..
G       A          F#m
 jane sido sayang ora 
       B           Em
opo pancen wis ra iso
         A             D
aku mung tok anggep konco..

D                    A     F#m -F#
 tak pasrahke kabeh ati.. iki
Bm                         F#m
 mung dinggo kowe sing tak tresnani
G      A            F#m
 tapi atiku wis ngerti
          B         Em
tresno ra kudu nduweni
      Gm     D
raiso dadi siji..

(Intro) Em  D  Em  G F#

Bm              F#m
 kabeh iki salahku
                   G
tresno marang sliramu
        A      D           F#
sing slalu ono wektu nggo aku
Bm                F#m
 saben dino bebarengan
             G
kegowo perasaan..
Em       A           F#m       Bm
 nanging rosomu mung sebates teman..

Em           A
 opo iki rasane..
          F#m                 Bm
mbiyen konco saiki dadine tresno..
-Fm Em                A
     oh atiku malah loro..
       G             A
sayang di..anggep konco..

(Chorus)
D                   F#m
 tak tunggu tak enteni..
     Bm              F#m
kepastianmu tekan saiki..
G       A          F#m
 jane sido sayang ora 
       B           Em
opo pancen wis ra iso
         A             D
aku mung tok anggep konco..

D                    A     F#m -F#
 tak pasrahke kabeh ati.. iki
Bm                         F#m
 mung dinggo kowe sing tak tresnani
G      A            F#m
 tapi atiku wis ngerti
          B         Em
tresno ra kudu nduweni
      A      D
raiso dadi siji..

Em                                    D
 kabeh iki salahku tresno marang sliramu
                                  Bm
konco dadine tresno saiki malah loro
                              D
aku kudu piye ati bingung rasane
                 F#m                   G
mungkin aku sing terlalu berharap karo kowe
                                   F#m
duh gusti pangeran paringono kesabaran
                                         Em
dinggo ngadepi lika liku masalah percintaan
                                  D
kowe tetep ning ati nganti tekane mati
              A                 Bm
meskipun awak dewe raiso dadi siji..

Bm              F#m
 kabeh iki salahku
                   G
tresno marang sliramu
        A      D           F#
sing slalu ono wektu nggo aku
Bm                F#m
 saben dino bebarengan 
             G
kegowo perasaan..
Em       A           F#m       Bm
 nanging rosomu mung sebates teman..

Em           A
 opo iki rasane..
          F#m                 Bm
mbiyen konco saiki dadine tresno..
-Fm Em                A
     oh atiku malah loro..
       G             A
sayang di..anggep konco..

(Chorus)
D                   F#m
 tak tunggu tak enteni..
     Bm              F#m
kepastianmu tekan saiki..
G       A          F#m
 jane sido sayang ora 
       B           Em
opo pancen wis ra iso
         A             D
aku mung tok anggep konco..

D                    A     F#m -F#
 tak pasrahke kabeh ati.. iki
Bm                         F#m
 mung dinggo kowe sing tak tresnani
G      A            F#m
 tapi atiku wis ngerti
          B         Em
tresno ra kudu nduweni
      A      D
raiso dadi siji..

D                   F#m
 tak tunggu tak enteni..
     Bm              F#m
kepastianmu tekan saiki..
G       A          F#m
 jane sido sayang ora 
       B           Em
opo pancen wis ra iso
         A             D
aku mung tok anggep konco..

D                    A     F#m -F#
 tak pasrahke kabeh ati.. iki
Bm                         F#m
 mung dinggo kowe sing tak tresnani
G      A            F#m
 tapi atiku wis ngerti
          B         Em
tresno ra kudu nduweni
      A      D
raiso dadi siji..
Lihat Semua Chord NDX A.K.A
Advertisement
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: