Kunci Gitar Nabila feat. Destian - Bucin (Cukup Semene)



Capo di fret 2

       F           G
kowe meneng aku yo meneng
   Em         Am
ra bakal tak aruhi
   Dm         G           C
mergo yakin dudu aku sing salah..

         F            G
yen gur arep menangan ati
 Em          Am
aku wani ngladeni
 Dm        Em
aku dudu budak cinta
     F       G           C
sing iso.. terus mbok apusi..

(Intro) C  F  Am  F G

    C
naliko kowe bali..
    G
aku ra bakal nompo..
       Dm
mergo mbiyen kowe
G           C
sing mutusi pengen lungo

  F            G
yowes tak lilakno..
    Em         Am
aku ra bakal cidro..
      Dm                       Fm   G
mergo kesuwen anggonku nyimpen lara..

     C
bola-bali mblenjani..
      G
malah soyo nglarani..
        Dm      G
wes tak kei ati nanging kowe
C
terus ngapusi..

       F         G
mulane cukup semene..
        Em          A
mending wes bubar wae..
   Dm            G         C
saiki wes ben mlaku dewe-dewe..

         F     G
ben kowe ngerteni
          Em     Am
mandheg dolanan ati
        Dm           G      C
sku pengen nyobo.. sepiro kuatmu..

(Chorus)
       F           G
kowe meneng aku yo meneng
   Em         Am
ra bakal tak aruhi
   Dm         G           C
mergo yakin dudu aku sing salah..

         F            G
yen gur arep menangan ati
 Em          Am
aku wani ngladeni
 Dm        Em
aku dudu budak cinta
     F       G           C
sing iso.. terus mbok apusi..

(Int.) F G Em Am Bb  G..

     C
bola-bali mblenjani..
      G
malah soyo nglarani..
        Dm      G
wes tak kei ati nanging kowe
C
terus ngapusi..

       F         G
mulane cukup semene..
        Em          A
mending wes bubar wae..
   Dm            G         C
saiki wes ben mlaku dewe-dewe..

         F     G
ben kowe ngerteni
          Em     Am
mandheg dolanan ati
        Dm           G      C
sku pengen nyobo.. sepiro kuatmu..

(Chorus)
       F           G
kowe meneng aku yo meneng
   Em         Am
ra bakal tak aruhi
   Dm         G           C
mergo yakin dudu aku sing salah..

         F            G
yen gur arep menangan ati
 Em          Am
aku wani ngladeni
 Dm        G              C
aku dudu budak cinta nggo kowe..

       F           G
kowe meneng aku yo meneng
   Em         Am
ra bakal tak aruhi
   Dm         G           C
mergo yakin dudu aku sing salah..

         F            G
yen gur arep menangan ati
 Em          Am
aku wani ngladeni
 Dm        Em
aku dudu budak cinta
     F       G           C
sing iso.. terus mbok apusi..
 F           G
aku.. dudu budak cinta
                 F  Em G C
sing iso mbok apusi..



Nabila feat. Destian - Bucin (Cukup Semene)

       G           A
kowe meneng aku yo meneng
   F#m        Bm
ra bakal tak aruhi
   Em         A           D
mergo yakin dudu aku sing salah..

         G            A
yen gur arep menangan ati
 F#m         Bm
aku wani ngladeni
 Em        F#m
aku dudu budak cinta
     G       A           D
sing iso.. terus mbok apusi..

(Intro) D  G  Bm  G A

    D
naliko kowe bali..
    A
aku ra bakal nompo..
       Em
mergo mbiyen kowe
A           D
sing mutusi pengen lungo

  G            A
yowes tak lilakno..
    F#m        Bm
aku ra bakal cidro..
      Em                       Gm   A
mergo kesuwen anggonku nyimpen lara..

     D
bola-bali mblenjani..
      A
malah soyo nglarani..
        Em      A
wes tak kei ati nanging kowe
D
terus ngapusi..

       G         A
mulane cukup semene..
        F#m         B
mending wes bubar wae..
   Em            A         D
saiki wes ben mlaku dewe-dewe..

         G     A
ben kowe ngerteni
          F#m    Bm
mandheg dolanan ati
        Em           A      D
sku pengen nyobo.. sepiro kuatmu..

(Chorus)
       G           A
kowe meneng aku yo meneng
   F#m        Bm
ra bakal tak aruhi
   Em         A           D
mergo yakin dudu aku sing salah..

         G            A
yen gur arep menangan ati
 F#m         Bm
aku wani ngladeni
 Em        F#m
aku dudu budak cinta
     G       A           D
sing iso.. terus mbok apusi..

(Int.) G A F#m Bm C  A..

     D
bola-bali mblenjani..
      A
malah soyo nglarani..
        Em      A
wes tak kei ati nanging kowe
D
terus ngapusi..

       G         A
mulane cukup semene..
        F#m         B
mending wes bubar wae..
   Em            A         D
saiki wes ben mlaku dewe-dewe..

         G     A
ben kowe ngerteni
          F#m    Bm
mandheg dolanan ati
        Em           A      D
sku pengen nyobo.. sepiro kuatmu..

(Chorus)
       G           A
kowe meneng aku yo meneng
   F#m        Bm
ra bakal tak aruhi
   Em         A           D
mergo yakin dudu aku sing salah..

         G            A
yen gur arep menangan ati
 F#m         Bm
aku wani ngladeni
 Em        A              D
aku dudu budak cinta nggo kowe..

       G           A
kowe meneng aku yo meneng
   F#m        Bm
ra bakal tak aruhi
   Em         A           D
mergo yakin dudu aku sing salah..

         G            A
yen gur arep menangan ati
 F#m         Bm
aku wani ngladeni
 Em        F#m
aku dudu budak cinta
     G       A           D
sing iso.. terus mbok apusi..
 G           A
aku.. dudu budak cinta
                 G  F#m A D
sing iso mbok apusi..

Chord Nabila

Chord Nabila feat. Destian - Bucin (Cukup Semene)

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :