Kunci Gitar Musisi Jalanan Purwodadi - Purwodadi Mblenjani Janji



Capo di fret 4

(Intro) C E Am  Dm  G
        Am  Em  Dm Fm G..

C       Em      F            G
pancen abot.. kudu kelangan sliramu
Em     Am           Dm          G
pancen abot.. anggonku ngubur masa lalu
C       Em      F           G
pancen abot.. kudu kelangan tresnomu
Em     Am        Dm            G
pancen abot.. atimu ilang soko atiku

   F      G          Em          Am
saiki.. kowe.. lungo ra iling janjine
     F      Fm           G
neng kene.. aku mbok tinggalke..

(Reff)
        F
neng purwodadi kene..
      G
tresnoku kanggo kowe..
        C        G
neng purwodadi kene..
  Am
atiku tak selehke..
        Dm          G
snadyan abot neng roso..
     Em       Am
tapi kudu nerimo..
        F
neng purwodadi..
   G             C
cintaku mbok blenjani..

(Int.) F Fm Em Am
       Dm G C..

(Reff)
        F
neng purwodadi kene..
      G
tresnoku kanggo kowe..
        C        G
neng purwodadi kene..
  Am
atiku tak selehke..
        Dm          G
snadyan abot neng roso..
     Em       Am
tapi kudu nerimo..
        F
neng purwodadi..
   G             C
cintaku mbok blenjani..

        F
neng purwodadi kene..
      G
tresnoku kanggo kowe..
        C        G
neng purwodadi kene..
  Am
atiku tak selehke..
        Dm          G
snadyan abot neng roso..
     Em       Am
tapi kudu nerimo..
        F
neng purwodadi..
   G             Am
cintaku mbok blenjani..

        F
neng purwodadi..
    G          Am
tresnaku mbok apusi..
        F      G
neng purwodadi..
                         C
neng kene aku.. mbok larani..



Musisi Jalanan Purwodadi - Purwodadi Mblenjani Janji

(Intro) E G# C#m  F#m  B
        C#m  G#m  F#m Am B..

E       G#m     A            B
pancen abot.. kudu kelangan sliramu
G#m    C#m          F#m         B
pancen abot.. anggonku ngubur masa lalu
E       G#m     A           B
pancen abot.. kudu kelangan tresnomu
G#m    C#m       F#m           B
pancen abot.. atimu ilang soko atiku

   A      B          G#m         C#m
saiki.. kowe.. lungo ra iling janjine
     A      Am           B
neng kene.. aku mbok tinggalke..

(Reff)
        A
neng purwodadi kene..
      B
tresnoku kanggo kowe..
        E        B
neng purwodadi kene..
  C#m
atiku tak selehke..
        F#m         B
snadyan abot neng roso..
     G#m      C#m
tapi kudu nerimo..
        A
neng purwodadi..
   B             E
cintaku mbok blenjani..

(Int.) A Am G#m C#m
       F#m B E..

(Reff)
        A
neng purwodadi kene..
      B
tresnoku kanggo kowe..
        E        B
neng purwodadi kene..
  C#m
atiku tak selehke..
        F#m         B
snadyan abot neng roso..
     G#m      C#m
tapi kudu nerimo..
        A
neng purwodadi..
   B             E
cintaku mbok blenjani..

        A
neng purwodadi kene..
      B
tresnoku kanggo kowe..
        E        B
neng purwodadi kene..
  C#m
atiku tak selehke..
        F#m         B
snadyan abot neng roso..
     G#m      C#m
tapi kudu nerimo..
        A
neng purwodadi..
   B             C#m
cintaku mbok blenjani..

        A
neng purwodadi..
    B          C#m
tresnaku mbok apusi..
        A      B
neng purwodadi..
                         E
neng kene aku.. mbok larani..
Lihat Semua :

Musisi Jalanan Purwodadi

Chord Kunci Gitar lainnya:
  • Sorry, other chord not yet available.