Kunci Gitar Mukidi x Tiwok - Tresno Iki (Woko Channel) Chord



(Intro) C G F G
        C F G..

C      G           Am
 tresnoku marang kowe..
        F         G        C
ora mungkin.. ape iso keganti..
F          G
 wes tak patri jenengmu
Em      E   Am
ning njero ati..
    Dm                    G  F G
nganti saiki panggah nyawiji..

C      G          Am
 masio akeh gronjalan..
   -G       F      G           C
tresno ning atiku ora mungkin ilang..
F        G           Em   E   Am
 suwun kowe sabar ngadepi kahanan..
   Dm                    G
ngadeg jejeg kekeh ora goyang..

(Chorus)
C             F    G    C
 siji panjulukku kowe sabar..
             F
ngadepi bapakku..
      G            C
sabar ning wong tuaku..

            F
ra usah sumelang..
    G          Em   E    Am
aku berjuang demi kowe sayang..
  Dm                   G
yakino aku ra bakal ngilang..

(Int.) F G C..
       F G C..
       F G E Am
       Dm  G..
             (ho'a ho'e..)

C      G          Am
 masio akeh gronjalan..
            F      G           C
tresno ning atiku ora mungkin ilang..
F        G           E        Am
 suwun kowe sabar ngadepi kahanan..
   Dm                    G
ngadeg jejeg kekeh ora goyang..

(Chorus)
C             F    G    C
 siji panjulukku kowe sabar..
             F
ngadepi bapakku..
      G            C
sabar ning wong tuaku..

            F
ra usah sumelang..
    G          E         Am
aku berjuang demi kowe sayang..
  Dm                   G
yakino aku ra bakal ngilang..

             F    G    C
siji panjulukku kowe sabar..
            F         G         C
ngadepi kahanan, ngadepi kenyataan..

            F
ra usah sumelang..
    G          E         Am
aku bertahan demi kowe sayang..
  Dm                 G
yakino aku ra bakal ilang..
          C     F G
ra bakal ilang..



Mukidi x Tiwok - Tresno Iki (Woko Channel)

(Intro) G D C D
        G C D..

G      D           Em
 tresnoku marang kowe..
        C         D        G
ora mungkin.. ape iso keganti..
C          D
 wes tak patri jenengmu
Bm      B   Em
ning njero ati..
    Am                    D  C D
nganti saiki panggah nyawiji..

G      D          Em
 masio akeh gronjalan..
   -D       C      D           G
tresno ning atiku ora mungkin ilang..
C        D           Bm   B   Em
 suwun kowe sabar ngadepi kahanan..
   Am                    D
ngadeg jejeg kekeh ora goyang..

(Chorus)
G             C    D    G
 siji panjulukku kowe sabar..
             C
ngadepi bapakku..
      D            G
sabar ning wong tuaku..

            C
ra usah sumelang..
    D          Bm   B    Em
aku berjuang demi kowe sayang..
  Am                   D
yakino aku ra bakal ngilang..

(Int.) C D G..
       C D G..
       C D B Em
       Am  D..
             (ho'a ho'e..)

G      D          Em
 masio akeh gronjalan..
            C      D           G
tresno ning atiku ora mungkin ilang..
C        D           B        Em
 suwun kowe sabar ngadepi kahanan..
   Am                    D
ngadeg jejeg kekeh ora goyang..

(Chorus)
G             C    D    G
 siji panjulukku kowe sabar..
             C
ngadepi bapakku..
      D            G
sabar ning wong tuaku..

            C
ra usah sumelang..
    D          B         Em
aku berjuang demi kowe sayang..
  Am                   D
yakino aku ra bakal ngilang..

             C    D    G
siji panjulukku kowe sabar..
            C         D         G
ngadepi kahanan, ngadepi kenyataan..

            C
ra usah sumelang..
    D          B         Em
aku bertahan demi kowe sayang..
  Am                 D
yakino aku ra bakal ilang..
          G     C D
ra bakal ilang..

Chord Mukidi x Tiwok - Tresno Iki (Woko Channel)

Lihat Semua :