Kunci Gitar Momon - Bosok



Capo di fret 4

(Intro) C D Bm Em
        C D..

G            D          Em
sing mbok gandeng iki tanganku..
      C        
statusmu karo aku..
            D            -C
sing mbok gagas dudu aku..
  Bm
ragamu ning kene
       Em          C
pikiranmu ning ngendi
           D            Bm
ning mantanmu sing jare wis..
           Em      -D
mbok setip jenenge..

(Chorus)
C             D
yen tak terus-terusno..
Bm            Em
 remuk njobo njero..
 C           D      Bm         Em   D
klakon ajur awakku.. bosok jeroanku..
   C               D
mumpung durung kebacut jero..
Bm            Em    D
tak jabel wae tresnaku
 C            D
eman-eman ati iki..
    Bm             Em
yen mung mbok main-mainke..

G     D       Em
jane aku isih sayang kowe..
        C                   D
ning percuma sayangku.. ora ono ajine..
 Bm                   Em       C
opo gunane kowe kondo tresno aku..
        D         Bm          Em
nyatane kowe isih abot.. masa lalumu..

(Chorus)
C             D
yen tak terus-terusno..
Bm            Em
 remuk njobo njero..
 C           D      Bm         Em   D
klakon ajur awakku.. bosok jeroanku..
   C               D
mumpung durung kebacut jero..
Bm            Em    D
tak jabel wae tresnaku
 C            D
eman-eman ati iki..
    Bm             Em
yen mung mbok main-mainke..

(Int.) G D Em -D
       C  D  Bm  Em C D Bm Em -D

(Chorus)
C             D
yen tak terus-terusno..
Bm            Em
 remuk njobo njero..
 C           D      Bm         Em   D
klakon ajur awakku.. bosok jeroanku..
   C               D
mumpung durung kebacut jero..
Bm            Em    D
tak jabel wae tresnaku
 C            D
eman-eman ati iki..
    Bm             Em
yen mung mbok main-mainke..

G     D       Em
jane aku isih sayang kowe..
        C                   D
ning percuma sayangku.. ora ono ajine..
 Bm                   Em       C
opo gunane kowe kondo tresno aku..
        D         Bm          Em     
-
D
nyatane kowe isih abot.. masa lalumu..

(Chorus)
C             D
yen tak terus-terusno..
Bm            Em
 remuk njobo njero..
 C           D      Bm         Em   D
klakon ajur awakku.. bosok jeroanku..
   C               D
mumpung durung kebacut jero..
Bm            Em    D
tak jabel wae tresnaku
 C            D
eman-eman ati iki..
    Bm             Em
yen mung mbok main-mainke..

(Int.) G D Em -D
       C  D  Bm  Em C D Bm Em -D

(Chorus)
C             D
yen tak terus-terusno..
Bm            Em
 remuk njobo njero..
 C           D      Bm         Em  D
klakon ajur awakku.. bosok jeroanku..

C             D
yen tak terus-terusno..
Bm            Em
 remuk njobo njero..
 C           D      Bm         Em  D
klakon ajur awakku.. bosok jeroanku..
   C               D
mumpung durung kebacut jero..
Bm            Em
tak jabel wae tresnaku
 C            D
eman-eman ati iki..
    Bm             Em
yen mung mbok main-mainke..

   C            D
nyuwun sewu.. kowe uwis..
Bm         Em
ra pantes tak gondeli..



Momon - Bosok

(Intro) E F# D#m G#m
        E F#..

B            F#         G#m
sing mbok gandeng iki tanganku..
      E        
statusmu karo aku..
            F#           -E
sing mbok gagas dudu aku..
  D#m
ragamu ning kene
       G#m         E
pikiranmu ning ngendi
           F#           D#m
ning mantanmu sing jare wis..
           G#m     -F#
mbok setip jenenge..

(Chorus)
E             F#
yen tak terus-terusno..
D#m           G#m
 remuk njobo njero..
 E           F#     D#m        G#m  F#
klakon ajur awakku.. bosok jeroanku..
   E               F#
mumpung durung kebacut jero..
D#m           G#m   F#
tak jabel wae tresnaku
 E            F#
eman-eman ati iki..
    D#m            G#m
yen mung mbok main-mainke..

B     F#      G#m
jane aku isih sayang kowe..
        E                   F#
ning percuma sayangku.. ora ono ajine..
 D#m                  G#m      E
opo gunane kowe kondo tresno aku..
        F#        D#m         G#m
nyatane kowe isih abot.. masa lalumu..

(Chorus)
E             F#
yen tak terus-terusno..
D#m           G#m
 remuk njobo njero..
 E           F#     D#m        G#m  F#
klakon ajur awakku.. bosok jeroanku..
   E               F#
mumpung durung kebacut jero..
D#m           G#m   F#
tak jabel wae tresnaku
 E            F#
eman-eman ati iki..
    D#m            G#m
yen mung mbok main-mainke..

(Int.) B F# G#m -F#
       E  F#  D#m  G#m E F# D#m G#m -F#

(Chorus)
E             F#
yen tak terus-terusno..
D#m           G#m
 remuk njobo njero..
 E           F#     D#m        G#m  F#
klakon ajur awakku.. bosok jeroanku..
   E               F#
mumpung durung kebacut jero..
D#m           G#m   F#
tak jabel wae tresnaku
 E            F#
eman-eman ati iki..
    D#m            G#m
yen mung mbok main-mainke..

B     F#      G#m
jane aku isih sayang kowe..
        E                   F#
ning percuma sayangku.. ora ono ajine..
 D#m                  G#m      E
opo gunane kowe kondo tresno aku..
        F#        D#m         G#m    -F#
nyatane kowe isih abot.. masa lalumu..

(Chorus)
E             F#
yen tak terus-terusno..
D#m           G#m
 remuk njobo njero..
 E           F#     D#m        G#m  F#
klakon ajur awakku.. bosok jeroanku..
   E               F#
mumpung durung kebacut jero..
D#m           G#m   F#
tak jabel wae tresnaku
 E            F#
eman-eman ati iki..
    D#m            G#m
yen mung mbok main-mainke..

(Int.) B F# G#m -F#
       E  F#  D#m  G#m E F# D#m G#m -F#

(Chorus)
E             F#
yen tak terus-terusno..
D#m           G#m
 remuk njobo njero..
 E           F#     D#m        G#m F#
klakon ajur awakku.. bosok jeroanku..

E             F#
yen tak terus-terusno..
D#m           G#m
 remuk njobo njero..
 E           F#     D#m        G#m F#
klakon ajur awakku.. bosok jeroanku..
   E               F#
mumpung durung kebacut jero..
D#m           G#m
tak jabel wae tresnaku
 E            F#
eman-eman ati iki..
    D#m            G#m
yen mung mbok main-mainke..

   E            F#
nyuwun sewu.. kowe uwis..
D#m        G#m
ra pantes tak gondeli..
Lihat Semua :

Momon

Chord Kunci Gitar lainnya:
  • Sorry, other chord not yet available.