Kunci Gitar Mila Aneska - Sing Sanggup Nyawang Chord



Capo : fret 4

(Intro) Am Dm  Am
        Dm E F E
        Dm  Am  F  E..

       Am  Dm           Am
buru bain isun.. nemu senenge..
        Dm  Am       F       E
bungah ati iki.. wis nemu tombone..
      Dm               Am
tapi apuwo gok gelis melamuke..
      F                   E
sing ono tenger lan wirasate..

       Am   Dm            Am
kudune wis aron.. malah kejeron..
       Dm   Am     F          E
kudune riko hang.. mungkasi loro..
        Dm             Am
tapi cumpune saiki wis sing ono..
  F                      E
garing alum kembang sembujo..

(Chorus)
        Dm            C
tangise ati sing mari mari..
  F                E
cicire kembang.. lebur dadi siji..
       Dm            C
jerite ati sing mari mari..
     F
sing sanggup nyawang..
G             (Am)
welas.. hang gedigi..

(Int.) Am  F  Am  F  E

       Am   Dm            Am
kudune wis aron.. malah kejeron..
       Dm   Am     F          E
kudune riko hang.. mungkasi loro..
        Dm             Am
tapi cumpune saiki wis sing ono..
  F                      E
garing alum kembang sembujo..

(Chorus)
        Dm            C
tangise ati sing mari mari..
  F                E
cicire kembang.. lebur dadi siji..
       Dm            C
jerite ati sing mari mari..
     F
sing sanggup nyawang..
G              Am    Cm
welas.. hang gedigi..

(Chorus) (Overtone)
        Fm            D#
tangise ati sing mari mari..
  G#               G
cicire kembang.. lebur dadi siji..
       Fm            D#
jerite ati sing mari mari..
     G#
sing sanggup nyawang..
  G
welas hang gedigi..
     G#
sing sanggup nyawang..
  A#           Cm
welas.. hang gedigi..



Mila Aneska - Sing Sanggup Nyawang

(Intro) C#m F#m  C#m
        F#m G# A G#
        F#m  C#m  A  G#..

       C#m F#m          C#m
buru bain isun.. nemu senenge..
        F#m C#m      A       G#
bungah ati iki.. wis nemu tombone..
      F#m              C#m
tapi apuwo gok gelis melamuke..
      A                   G#
sing ono tenger lan wirasate..

       C#m  F#m           C#m
kudune wis aron.. malah kejeron..
       F#m  C#m    A          G#
kudune riko hang.. mungkasi loro..
        F#m            C#m
tapi cumpune saiki wis sing ono..
  A                      G#
garing alum kembang sembujo..

(Chorus)
        F#m           E
tangise ati sing mari mari..
  A                G#
cicire kembang.. lebur dadi siji..
       F#m           E
jerite ati sing mari mari..
     A
sing sanggup nyawang..
B             (C#m)
welas.. hang gedigi..

(Int.) C#m  A  C#m  A  G#

       C#m  F#m           C#m
kudune wis aron.. malah kejeron..
       F#m  C#m    A          G#
kudune riko hang.. mungkasi loro..
        F#m            C#m
tapi cumpune saiki wis sing ono..
  A                      G#
garing alum kembang sembujo..

(Chorus)
        F#m           E
tangise ati sing mari mari..
  A                G#
cicire kembang.. lebur dadi siji..
       F#m           E
jerite ati sing mari mari..
     A
sing sanggup nyawang..
B              C#m   Em
welas.. hang gedigi..

(Chorus) (Overtone)
        Am            G
tangise ati sing mari mari..
  C                B
cicire kembang.. lebur dadi siji..
       Am            G
jerite ati sing mari mari..
     C
sing sanggup nyawang..
  B
welas hang gedigi..
     C
sing sanggup nyawang..
  D            Em
welas.. hang gedigi..

Chord Mila Aneska - Sing Sanggup Nyawang

Lihat Semua :