Kunci Gitar Mila Aneska - Emong Mbaleni Chord



(Intro) Am Em Am Em F  G..

     Am           Dm
sing kiro maning.. ono percoyo..
G
 kanggo atin riko..
     E
hang gawene ngeloro..
     Am          Dm
sing pisan pindo..ne riko ngeliyo..
G                       E
 timbang batin iki hang terus kesikso..

Am       G      F
 banguro welas.. isun cukupno..
Am        G       F      E
 isun wis ikhlas.. riko... tinggalno..

(Chorus)
Am            Em
wis kadung.. emong isun baleni..
Am            Em
wis kadung.. ati riko tatoni..
F          Dm             G
 tatu iki.. wis keseron nglarani ati

Am             Em
durung sempete riko tambani..
Am           Em
riko tambahi maning nglarani..
F                   Dm
 isun wis nyepuro riko..
G               F       G     (Am)
 taping emong isun.. mbaleni cerito..

(Int.) Am F G E
       Am F G E

     Am        Dm
dung mulo iki.. wis dadi takdire..
G                   E
 sun lan riko.. wis cukup semene..

Am       G      F
 banguro welas.. isun cukupno..
Am        G       F      E
 isun wis ikhlas.. riko... tinggalno..

(Chorus)
Am            Em
wis kadung.. emong isun baleni..
Am            Em
wis kadung.. ati riko tatoni..
F          Dm               G
 tatu iki.. wis keseron.. nglarani ati..

Am             Em
durung sempete riko tambani..
Am           Em
riko tambahi maning nglarani..
F                   Dm
 isun wis nyepuro riko..
G               F       G      Am
 taping emong isun.. mbaleni cerito..

(Outro) F G E Am

Chord Mila Aneska - Emong Mbaleni

Lihat Semua :