Kunci Gitar Migga Sadewa - Kebacut Nyaman Chord




(Intro) -C F G Em Am
        Dm G C C# C C7

Dm            G
 ket mbiyen kae
        C          Am
sakwise kelangan kowe..
Dm          G
 raono apik'e
       C         C7
iseh podo kahananku..

Dm           G
 iseh kerep mbayangke..
C           A
 lucu polah tingkahmu..
Dm           G    C
sing nggawe aku.. sayang..

(Intro) F G C C7

Dm           G
 ra ngerti tekan kapan
 C         Am
aku ra karuan..
Dm              G
 nek kelingan kowe
      C            C7
aku malah tambah sayang..

Dm           G
 tresno ra bakal tekan..
C         A
 kowe kebacut ilang..
    Dm      G          C    C7
sak tenane aku iseh ngeman..

      F          Em
tak cobo ra perduli..
         Dm       C
ning ati ra iso diapusi..
 F            Em
iseh gelem mbaleni..
     Dm          G      C      C7
ning kowe kepiye aku ra ngerti..

(Chorus)
 F            G             Em
uwes tak cobo kanggo nglalekno..
  Am          Dm          G
nanging iseh ono roso tresno iki
 C         C7
aku iso ngopo..

F         G         Em
jujur aku wegah kelangan..
 Am        Dm
aku iseh sayang
        G          C    C7
aku wes kebacut nyaman..

(Int.) Dm  Em  F  C
       Dm  Em  F  G

      F          Em
tak cobo ra perduli..
         Dm       C
ning ati ra iso diapusi..
 F            Em
iseh gelem mbaleni..
     Dm          G      C      C7
ning kowe kepiye aku ra ngerti..

(Chorus)
 F            G             Em
uwes tak cobo kanggo nglalekno..
  Am          Dm          G
nanging iseh ono roso tresno iki
 C         C7
aku iso ngopo..

F         G         Em
jujur aku wegah kelangan..
 Am        Dm
aku iseh sayang
        G          C    C7
aku wes kebacut nyaman..

 F            G             Em
uwes tak cobo kanggo nglalekno..
  Am          Dm          G
nanging iseh ono roso tresno iki
 C         C7
aku iso ngopo..

F         G         Em
jujur aku wegah kelangan..
 Am        Dm
aku iseh sayang
        G          C..
aku wes kebacut nyaman..



Migga Sadewa - Kebacut Nyaman

(Intro) E A B G#m C#m
        F#m B E F E E7

F#m           B
 ket mbiyen kae
        E          C#m
sakwise kelangan kowe..
F#m         B
 raono apik'e
       E         E7
iseh podo kahananku..

F#m          B
 iseh kerep mbayangke..
E           C#
 lucu polah tingkahmu..
F#m          B    E
sing nggawe aku.. sayang..

(Intro) A B E E7

F#m          B
 ra ngerti tekan kapan
 E         C#m
aku ra karuan..
F#m             B
 nek kelingan kowe
      E            E7
aku malah tambah sayang..

F#m          B
 tresno ra bakal tekan..
E         C#
 kowe kebacut ilang..
    F#m     B          E    E7
sak tenane aku iseh ngeman..

      A          G#m
tak cobo ra perduli..
         F#m      E
ning ati ra iso diapusi..
 A            G#m
iseh gelem mbaleni..
     F#m         B      E      E7
ning kowe kepiye aku ra ngerti..

(Chorus)
 A            B             G#m
uwes tak cobo kanggo nglalekno..
  C#m         F#m         B
nanging iseh ono roso tresno iki
 E         E7
aku iso ngopo..

A         B         G#m
jujur aku wegah kelangan..
 C#m       F#m
aku iseh sayang
        B          E    E7
aku wes kebacut nyaman..

(Int.) F#m  G#m  A  E
       F#m  G#m  A  B

      A          G#m
tak cobo ra perduli..
         F#m      E
ning ati ra iso diapusi..
 A            G#m
iseh gelem mbaleni..
     F#m         B      E      E7
ning kowe kepiye aku ra ngerti..

(Chorus)
 A            B             G#m
uwes tak cobo kanggo nglalekno..
  C#m         F#m         B
nanging iseh ono roso tresno iki
 E         E7
aku iso ngopo..

A         B         G#m
jujur aku wegah kelangan..
 C#m       F#m
aku iseh sayang
        B          E    E7
aku wes kebacut nyaman..

 A            B             G#m
uwes tak cobo kanggo nglalekno..
  C#m         F#m         B
nanging iseh ono roso tresno iki
 E         E7
aku iso ngopo..

A         B         G#m
jujur aku wegah kelangan..
 C#m       F#m
aku iseh sayang
        B          E..
aku wes kebacut nyaman..

Chord Migga Sadewa - Kebacut Nyaman

Lihat Semua :