Kunci Gitar Migga Sadewa - Aku Kangmasmu



(Intro) C  Dm  G  E Am

                  F
mbiyen aku wis kondo..
G                  C
 ojo gelem yen digawe loro..
Am                  Dm
 ngeyelmu dudu karepku
                       G
nresnani uwong sing kleru
                 Am
tibo ngene aku melu nesu..

Am               F
 bola bali dilarani..
G                  C
 tekan semene kowe ra ngerti..
Am                     Dm
 ngaboti tresno sing kae
                  G
ra ngerti atiku piye
                      C      C7
dadi papan sambat mbendinane..

(Chorus)
F   G    Em       Am
kudune kowe iso sadar diri
      Dm
nyepakne ati..
              G
mung kanggo dilarani..
     F            C
aku iso.. luwih sayang
     F            Em
aku iso.. luwih paham
            Dm
nggawe ayem atimu..
               Em
nggawe seneng sliramu..
              Dm
nanging pengertianmu..
 G           C
aku mung kangmasmu..

(Int.) F Em Dm C C7
       F Em Dm G

                 Dm
kowe ra mesakne aku..
G                          C
 sing ugo pengen nyanding sliramu..
Am                     Dm
 ngaboti tresno sing kae
                  G
ra ngerti atiku piye
                      C      C7
dadi papan sambat mbendinane..

(Chorus)
F   G    Em       Am
kudune kowe iso sadar diri
      Dm
nyepakne ati..
              G
mung kanggo dilarani..
     F            Em
aku iso.. luwih sayang
     F            Em
aku iso.. luwih paham
            Dm
nggawe ayem atimu..
               Em
nggawe seneng sliramu..
              Dm
nanging pengertianmu..
 G           C
aku mung kangmasmu..

C7   F            Em
aku iso.. luwih sayang
     F            Em
aku iso.. luwih paham
            Dm
nggawe ayem atimu..
               Em
nggawe seneng sliramu..
              Dm
nanging pengertianmu..
 G           C
aku mung kangmasmu..
              Dm
nanging pengertianmu..
 G           C
aku mung kangmasmu..
              Dm
nanging pengertianmu...
G             C
 aku mung kangmasmu..



+================

(Intro) G  Am  D  B Em

                  C
mbiyen aku wis kondo..
D                  G
 ojo gelem yen digawe loro..
Em                  Am
 ngeyelmu dudu karepku
                       D
nresnani uwong sing kleru
                 Em
tibo ngene aku melu nesu..

Em               C
 bola bali dilarani..
D                  G
 tekan semene kowe ra ngerti..
Em                     Am
 ngaboti tresno sing kae
                  D
ra ngerti atiku piye
                      G      G7
dadi papan sambat mbendinane..

(Chorus)
C   D    Bm       Em
kudune kowe iso sadar diri
      Am
nyepakne ati..
              D
mung kanggo dilarani..
     C            G
aku iso.. luwih sayang
     C            Bm
aku iso.. luwih paham
            Am
nggawe ayem atimu..
               Bm
nggawe seneng sliramu..
              Am
nanging pengertianmu..
 D           G
aku mung kangmasmu..

(Int.) C Bm Am G G7
       C Bm Am D

                 Am
kowe ra mesakne aku..
D                          G
 sing ugo pengen nyanding sliramu..
Em                     Am
 ngaboti tresno sing kae
                  D
ra ngerti atiku piye
                      G      G7
dadi papan sambat mbendinane..

(Chorus)
C   D    Bm       Em
kudune kowe iso sadar diri
      Am
nyepakne ati..
              D
mung kanggo dilarani..
     C            Bm
aku iso.. luwih sayang
     C            Bm
aku iso.. luwih paham
            Am
nggawe ayem atimu..
               Bm
nggawe seneng sliramu..
              Am
nanging pengertianmu..
 D           G
aku mung kangmasmu..

G7   C            Bm
aku iso.. luwih sayang
     C            Bm
aku iso.. luwih paham
            Am
nggawe ayem atimu..
               Bm
nggawe seneng sliramu..
              Am
nanging pengertianmu..
 D           G
aku mung kangmasmu..
              Am
nanging pengertianmu..
 D           G
aku mung kangmasmu..
              Am
nanging pengertianmu...
D             G
 aku mung kangmasmu..
Lihat Semua Chord Migga Sadewa
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.