Kunci Gitar Maulana Ardiansyah - Wes Tak Ikhlasno



(Intro) Am Em F C 
       -G/B Am Em F G..

Am           Em
gedine tresnoku iki
    F               C     G/B
kanggo koe sing tak tresnani
  Am            Em
kabeh luntur mergo kowe
    F       G
wes ono liyane..

Am              Em
wes cukup.. semene wae..
F         C    G/B
wes ojo diteruske
Am           Em
hubungan aku lan kowe
  F            G
cukup semene wae..

        F
wes tak kuat-kuatke
        C
nahan loro.. iki..
        Dm               G
ning nyatane atiku ora kuat..

(Chorus)
        C     G
wes tak ikhlasno..
        Am   Em
wes tak lilakno..
    F            C
koe gandeng karo wong liyo
      Dm           G
kabeh bakal tak trimo..

        C  G         Am  Em
senajan atiku.. loro rasane..
        F         C
nanging arep piye meneh..
       Dm         G   C  G
pancen kabeh uwes garise..

Am              Em
wes cukup.. semene wae..
F         C    G/B
wes ojo diteruske
Am           Em
hubungan aku lan kowe
  F            G
cukup semene wae..

        F
wes tak kuat-kuatke
        C
nahan loro.. iki..
        Dm               G
ning nyatane atiku ora kuat..

(Chorus)
        C     G
wes tak ikhlasno..
        Am   Em
wes tak lilakno..
    F            C
koe gandeng karo wong liyo
      Dm           G
kabeh bakal tak trimo..

        C  G         Am  Em
senajan atiku.. loro rasane..
        F         C
nanging arep piye meneh..
       Dm         G   F
pancen kabeh uwis garise..

(Int.) G C Am F  G
                 hu..

(Chorus)
        C     G
wes tak ikhlasno..
        Am   Em
wes tak lilakno..
    F            C
koe gandeng karo wong liyo
      Dm           G
kabeh bakal tak trimo..

        C  G         Am  Em
senajan atiku.. loro rasane..
        F         C
nanging arep piye meneh..
       Dm         G  (C)
pancen kabeh uwis garise..

        C     G
wes tak ikhlasno..
        Am   Em
wes tak lilakno..
    F            C
koe gandeng karo wong liyo
      Dm           G
kabeh bakal tak trimo..

        C  G         Am  Em
senajan atiku.. loro rasane..
        F         C
nanging arep piye meneh..
       Dm         G   C
pancen kabeh uwis garise..



Maulana Ardiansyah - Wes Tak Ikhlasno

(Intro) F#m C#m D A 
       -E/G# F#m C#m D E..

F#m          C#m
gedine tresnoku iki
    D               A     E/G#
kanggo koe sing tak tresnani
  F#m           C#m
kabeh luntur mergo kowe
    D       E
wes ono liyane..

F#m             C#m
wes cukup.. semene wae..
D         A    E/G#
wes ojo diteruske
F#m          C#m
hubungan aku lan kowe
  D            E
cukup semene wae..

        D
wes tak kuat-kuatke
        A
nahan loro.. iki..
        Bm               E
ning nyatane atiku ora kuat..

(Chorus)
        A     E
wes tak ikhlasno..
        F#m  C#m
wes tak lilakno..
    D            A
koe gandeng karo wong liyo
      Bm           E
kabeh bakal tak trimo..

        A  E         F#m C#m
senajan atiku.. loro rasane..
        D         A
nanging arep piye meneh..
       Bm         E   A  E
pancen kabeh uwes garise..

F#m             C#m
wes cukup.. semene wae..
D         A    E/G#
wes ojo diteruske
F#m          C#m
hubungan aku lan kowe
  D            E
cukup semene wae..

        D
wes tak kuat-kuatke
        A
nahan loro.. iki..
        Bm               E
ning nyatane atiku ora kuat..

(Chorus)
        A     E
wes tak ikhlasno..
        F#m  C#m
wes tak lilakno..
    D            A
koe gandeng karo wong liyo
      Bm           E
kabeh bakal tak trimo..

        A  E         F#m C#m
senajan atiku.. loro rasane..
        D         A
nanging arep piye meneh..
       Bm         E   D
pancen kabeh uwis garise..

(Int.) E A F#m D  E
                  hu..

(Chorus)
        A     E
wes tak ikhlasno..
        F#m  C#m
wes tak lilakno..
    D            A
koe gandeng karo wong liyo
      Bm           E
kabeh bakal tak trimo..

        A  E         F#m C#m
senajan atiku.. loro rasane..
        D         A
nanging arep piye meneh..
       Bm         E  (A)
pancen kabeh uwis garise..

        A     E
wes tak ikhlasno..
        F#m  C#m
wes tak lilakno..
    D            A
koe gandeng karo wong liyo
      Bm           E
kabeh bakal tak trimo..

        A  E         F#m C#m
senajan atiku.. loro rasane..
        D         A
nanging arep piye meneh..
       Bm         E   A
pancen kabeh uwis garise..
Lihat Semua Chord Maulana Ardiansyah
Posted on : by
Related Chords: