Kunci Gitar Maulana Ardiansyah - Matur Suwun



(Intro) G  D  Em D C  D..

                     G
jangan kau panggil sayang..
                      Em
yen nyatane kowe ra sayang..
                    Am
jangan kau beri harapan..
D                    G
 yen mung digawe dolanan..

               G
atiku dudu layangan..
                  Em
tarik ulur sembarangan..
                Am
aku nduwe perasaan..
D                      G
 bukan untuk di permainkan..

(Chorus)
      C              D
bahagia.. sing tak roso..
        G
ra sebanding karo
  D              Em
loro sing tak tompo..
          Am
kabeh iki salahku..
  D                      G
gede roso mergo perhatianmu..

               G
atiku dudu layangan..
                  Em
tarik ulur sembarangan..
                Am
aku nduwe perasaan..
D                      G
 bukan untuk di permainkan..

(Chorus)
      C              D
bahagia.. sing tak roso..
        G
ra sebanding karo
  D              Em
loro sing tak tompo..
          Am
kabeh iki salahku..
  D                      G
gede roso mergo perhatianmu..

(Int.) C D G Em Am D G

(Chorus)
      C              D
bahagia.. sing tak roso..
        G
ra sebanding karo
  D              Em
loro sing tak tompo..
          Am
kabeh iki salahku..
  D                      G
gede roso mergo perhatianmu..

       C                D
matursuwun.. wis pernah ono
         G              D       Em
ning uripku.. lan ning njero atiku..
              Am
tak trimo keputusanmu..
    D                        G
yen pancen angel nompo tresnoku..
Lihat Semua Chord Maulana Ardiansyah
Posted on : by
Related Chords: