Kunci Gitar Marvin - Wis Ra Kuat



Capo di fret 1

(Intro) F  G  C G/B Am
        F  G  C..

C       G/B          Am     G
aku ra iso.. ngomong opo-opo..
     F            Dm          G
mung tak simpen.. ning jero dodo..
    Em  Am          Dm
masio kowe.. wis ra ono..
              G
ning ngarep moto..

C        G/B           Am      Am  G
wis suwe kangen iki tak rasakke..
       F        Dm          G
ra ono liyane.. mung kowe dewe..
        Em   Am
ra awan ra wengi..
    F          G          C      G
ati iki.. mung kowe.. tak enteni..

(Chorus)
         C        F         C
wis ra kuat.. aku ngempet kangenku..
         C        Dm    G
wis ra kuat.. aku adoh awakmu..
         C           F      C
wis ra kuat.. ku ngenteni tekanmu..
         C        Dm       G
wis ra kuat.. aku pengen ketemu..

     F              C          Am
mung sedelo wae.. teko'o ning kene
        Dm              G         C
gawe tombo kangen.. tresnoku sing gedhe..

(Int.) F  G  C G/B Am
       Dm  G  C  G

C        G/B           Am      Am  G
wis suwe kangen iki tak rasakke..
       F        Dm          G
ra ono liyane.. mung kowe dewe..
        Em   Am
ra awan ra wengi..
    F          G          C      G
ati iki.. mung kowe.. tak enteni..

(Chorus)
         C        F         C
wis ra kuat.. aku ngempet kangenku..
         C        Dm    G
wis ra kuat.. aku adoh awakmu..
         C           F      C
wis ra kuat.. ku ngenteni tekanmu..
         C        Dm       G
wis ra kuat.. aku pengen ketemu..

     F              C          Am
mung sedelo wae.. teko'o ning kene
        Dm              G         C
gawe tombo kangen.. tresnoku sing gedhe..
     F              C    G/B  Am
mung sedelo wae.. teko'o ning kene
        Dm              G         C
gawe tombo kangen.. tresnoku sing gedhe..



Marvin - Wis Ra Kuat

(Intro) F#  G#  C# G#/C A#m
        F#  G#  C#..

C#      G#/C          A#m    G#
aku ra iso.. ngomong opo-opo..
     F#           D#m         G#
mung tak simpen.. ning jero dodo..
    Fm  A#m         D#m
masio kowe.. wis ra ono..
              G#
ning ngarep moto..

C#       G#/C           A#m     A#m G#
wis suwe kangen iki tak rasakke..
       F#       D#m         G#
ra ono liyane.. mung kowe dewe..
        Fm   A#m
ra awan ra wengi..
    F#         G#         C#     G#
ati iki.. mung kowe.. tak enteni..

(Chorus)
         C#       F#        C#
wis ra kuat.. aku ngempet kangenku..
         C#       D#m   G#
wis ra kuat.. aku adoh awakmu..
         C#          F#     C#
wis ra kuat.. ku ngenteni tekanmu..
         C#       D#m      G#
wis ra kuat.. aku pengen ketemu..

     F#             C#         A#m
mung sedelo wae.. teko'o ning kene
        D#m             G#        C#
gawe tombo kangen.. tresnoku sing gedhe..

(Int.) F#  G#  C# G#/C A#m
       D#m  G#  C#  G#

C#       G#/C           A#m     A#m G#
wis suwe kangen iki tak rasakke..
       F#       D#m         G#
ra ono liyane.. mung kowe dewe..
        Fm   A#m
ra awan ra wengi..
    F#         G#         C#     G#
ati iki.. mung kowe.. tak enteni..

(Chorus)
         C#       F#        C#
wis ra kuat.. aku ngempet kangenku..
         C#       D#m   G#
wis ra kuat.. aku adoh awakmu..
         C#          F#     C#
wis ra kuat.. ku ngenteni tekanmu..
         C#       D#m      G#
wis ra kuat.. aku pengen ketemu..

     F#             C#         A#m
mung sedelo wae.. teko'o ning kene
        D#m             G#        C#
gawe tombo kangen.. tresnoku sing gedhe..
     F#             C#   G#/C  A#m
mung sedelo wae.. teko'o ning kene
        D#m             G#        C#
gawe tombo kangen.. tresnoku sing gedhe..
Lihat Semua :

Marvin

Chord Kunci Gitar lainnya:
  • Sorry, other chord not yet available.