Kunci Gitar Mala Agatha - Wes Kadung Tresno



Capo di fret 4

(Intro) Am G F E
        Dm E..

Am                 G
saat pertama.. aku kenal dirimu..
 F                    C          E
ora iso lali.. nganti kegowo ngimpi..
Am                  G
wes kadung tresno.. neng njero ati..
  F               C
naliko semono.. kowe nggugah ati..
  Dm
tatapan matamu..
  Am                   E
senyum lan guyumu.. narik ati..

(Chorus)
           Am
wes kadung jeru
                   Dm
tresno yo mung kanggo awakmu
          G
nanging tekamu malah
          C       E
mung gawe tatu atiku..
           Am
tresno lan sayang iki
         Dm
kependem neng njero ati
      G
paite roso iki
       C
ra ono seng bakal ngerti..

      F                Dm
ternyata dirimu.. yang ku cintai
 E                   Am
uwes.. ono seng nduweni..

(Int.) Dm G C F
       Dm E Am..

Am                  G
wes kadung tresno.. neng njero ati..
  F               C
naliko semono.. kowe nggugah ati..
  Dm
tatapan matamu..
  Am                   E
senyum lan guyumu.. narik ati..

(Chorus)
           Am
wes kadung jeru
                   Dm
tresno yo mung kanggo awakmu
          G
nanging tekamu malah
          C       E
mung gawe tatu atiku..
           Am
tresno lan sayang iki
         Dm
kependem neng njero ati
      G
paite roso iki
       C
ra ono seng bakal ngerti..

           Am
wes kadung jeru
                   Dm
tresno yo mung kanggo awakmu
          G
nanging tekamu malah
          C       E
mung gawe tatu atiku..
           Am
tresno lan sayang iki
         Dm
kependem neng njero ati
      G
paite roso iki
       C
ra ono seng bakal ngerti..

      F                Dm
ternyata dirimu.. yang ku cintai
 E                 Am
uwes.. ono seng nduweni..
      F                Dm
ternyata dirimu.. yang ku cintai
 E                Am
uwes.. ono seng nduweni..



Mala Agatha - Wes Kadung Tresno

(Intro) C#m B A G#
        F#m G#..

C#m                B
saat pertama.. aku kenal dirimu..
 A                    E          G#
ora iso lali.. nganti kegowo ngimpi..
C#m                 B
wes kadung tresno.. neng njero ati..
  A               E
naliko semono.. kowe nggugah ati..
  F#m
tatapan matamu..
  C#m                  G#
senyum lan guyumu.. narik ati..

(Chorus)
           C#m
wes kadung jeru
                   F#m
tresno yo mung kanggo awakmu
          B
nanging tekamu malah
          E       G#
mung gawe tatu atiku..
           C#m
tresno lan sayang iki
         F#m
kependem neng njero ati
      B
paite roso iki
       E
ra ono seng bakal ngerti..

      A                F#m
ternyata dirimu.. yang ku cintai
 G#                  C#m
uwes.. ono seng nduweni..

(Int.) F#m B E A
       F#m G# C#m..

C#m                 B
wes kadung tresno.. neng njero ati..
  A               E
naliko semono.. kowe nggugah ati..
  F#m
tatapan matamu..
  C#m                  G#
senyum lan guyumu.. narik ati..

(Chorus)
           C#m
wes kadung jeru
                   F#m
tresno yo mung kanggo awakmu
          B
nanging tekamu malah
          E       G#
mung gawe tatu atiku..
           C#m
tresno lan sayang iki
         F#m
kependem neng njero ati
      B
paite roso iki
       E
ra ono seng bakal ngerti..

           C#m
wes kadung jeru
                   F#m
tresno yo mung kanggo awakmu
          B
nanging tekamu malah
          E       G#
mung gawe tatu atiku..
           C#m
tresno lan sayang iki
         F#m
kependem neng njero ati
      B
paite roso iki
       E
ra ono seng bakal ngerti..

      A                F#m
ternyata dirimu.. yang ku cintai
 G#                C#m
uwes.. ono seng nduweni..
      A                F#m
ternyata dirimu.. yang ku cintai
 G#               C#m
uwes.. ono seng nduweni..

Mala Agatha

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :