Kunci Gitar Lilis - Garise Gusti



Capo di fret 2

(Intro) -D G C Am D
        Bm Em F D

  G        C      G
nelongso.. atiku nelongso..
      C              D            G
yen kelingan sliramu sing.. tak tresnani..
Cm                 Bm             Em
tresno kang suci.. lahir trusing ati..
    C   Bm  A        D
nengopo.. raiso.. nyawiji..

  G      C      G
ralilo.. atiku ralilo..
      C         D              G
yen saiki tresnamu kanggo wong liyo..
Cm               Bm       Em
nanging kepiye.. aku kudu nrimo
  Am          D       G
senadyan loro sak jeroning dodo..

(Intro) F D G

(Chorus)
Em            Bm
loro atiku atiku keloro loro
      C         D        G
yen ngrasakne kabeh kahanan iki..
Em                     Bm
nanging kepiye.. kabeh kudu dilakoni..
      C     D        G
mergo iki.. wis ginaris Gusti..

C                Bm             Em
donga lan puji.. mung kanggo sliramu
Am            D           G
mugo.. uripmu tentrem lan mulyo..

(Int.) G Bm F G
       Cm  G  D# G D G
       Am F G

  G        C      G
nelongso.. atiku nelongso..
      C              D            G
yen kelingan sliramu sing.. tak tresnani..
Cm                 Bm             Em
tresno kang suci.. lahir trusing ati..
    C       Am       D
nengopo.. raiso.. nyawiji..

  G      C      G
ralilo.. atiku ralilo..
      C         D          G
yen saiki tresnamu kanggo wong liyo..
Cm               Bm       Em
nanging kepiye.. aku kudu nrimo
Am            D       G
nadyan.. loro sak jeroning dodo..

(Intro) F D G

(Chorus)
Em            Bm
loro atiku atiku keloro loro
      C         D        G
yen ngrasakne kabeh kahanan iki..
Em                     Bm
nanging kepiye.. kabeh kudu dilakoni..
      C     D        G
mergo iki.. wis ginaris Gusti..

C                Bm             Em
donga lan puji.. mung kanggo sliramu
Am            D           G
mugo.. uripmu tentrem lan mulyo..
C                Bm             Em
donga lan puji.. mung kanggo sliramu
Am            D         G
mugo.. uripmu tentrem.. lan mulyo..



Lilis - Garise Gusti

(Intro) -E A D Bm E
        C#m F#m G E

  A        D      A
nelongso.. atiku nelongso..
      D              E            A
yen kelingan sliramu sing.. tak tresnani..
Dm                 C#m            F#m
tresno kang suci.. lahir trusing ati..
    D   C#m B        E
nengopo.. raiso.. nyawiji..

  A      D      A
ralilo.. atiku ralilo..
      D         E              A
yen saiki tresnamu kanggo wong liyo..
Dm               C#m      F#m
nanging kepiye.. aku kudu nrimo
  Bm          E       A
senadyan loro sak jeroning dodo..

(Intro) G E A

(Chorus)
F#m           C#m
loro atiku atiku keloro loro
      D         E        A
yen ngrasakne kabeh kahanan iki..
F#m                    C#m
nanging kepiye.. kabeh kudu dilakoni..
      D     E        A
mergo iki.. wis ginaris Gusti..

D                C#m            F#m
donga lan puji.. mung kanggo sliramu
Bm            E           A
mugo.. uripmu tentrem lan mulyo..

(Int.) A C#m G A
       Dm  A  F A E A
       Bm G A

  A        D      A
nelongso.. atiku nelongso..
      D              E            A
yen kelingan sliramu sing.. tak tresnani..
Dm                 C#m            F#m
tresno kang suci.. lahir trusing ati..
    D       Bm       E
nengopo.. raiso.. nyawiji..

  A      D      A
ralilo.. atiku ralilo..
      D         E          A
yen saiki tresnamu kanggo wong liyo..
Dm               C#m      F#m
nanging kepiye.. aku kudu nrimo
Bm            E       A
nadyan.. loro sak jeroning dodo..

(Intro) G E A

(Chorus)
F#m           C#m
loro atiku atiku keloro loro
      D         E        A
yen ngrasakne kabeh kahanan iki..
F#m                    C#m
nanging kepiye.. kabeh kudu dilakoni..
      D     E        A
mergo iki.. wis ginaris Gusti..

D                C#m            F#m
donga lan puji.. mung kanggo sliramu
Bm            E           A
mugo.. uripmu tentrem lan mulyo..
D                C#m            F#m
donga lan puji.. mung kanggo sliramu
Bm            E         A
mugo.. uripmu tentrem.. lan mulyo..
Lihat Semua Chord Lilis
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.