Kunci Gitar Happy Asmara - Ora Milih Dalan Liyane



Capo di fret 1

(Intro) F G Em Am
        Dm G C

C
sepurane sayangku..
C                   Dm
kepekso tak tinggal awakmu..
 F
ora milih dalan liyane
Dm
 tapi ku wes di jodohne
G                   C
 iki dudu karepku dewe..

C
masio abot atiku..
C               Dm
kudu pisah karo awakmu..
    F
wes cukup takon tresno iki
Dm
 simpenen ning njero ati
G                      C
 mugo mbesuk biso nyawiji..

(Chorus)
          Dm
jujur aku ra lilo..
G             C
 yen nganti pedot tresno..
Am  A        Dm
  tapi piye iki wes dalanku..
     G                    C
sing dipilih karo wong tuaku..

           Dm
kabeh dudu salahmu..
G         C
 ugo dudu karepku..
Am    A            Dm
  wes ikhlasno cerito tresno iki
  G                       C
dadi kenangan ning njero ati..

(Int.) Dm G C G/B Am
       A Dm G C

C
sepurane sayangku..
C                   Dm
kepekso tak tinggal awakmu..
 F
ora milih dalan liyane
Dm
 tapi ku wes di jodohne
G                   C
 iki dudu karepku dewe..

(Chorus)
          Dm   G
jujur aku ra lilo..
             C         Am
yen nganti pedot.. tresno..
  A        Dm
tapi piye iki wes dalanku..
     G                    C
sing dipilih karo wong tuaku.. hoo..

           Dm
kabeh dudu salahmu..
G         C
 ugo dudu karepku..
Am    A            Dm
  wes ikhlasno cerito tresno iki
  G                       C
dadi kenangan ning njero ati..

Am    A            Dm
  wis ikhlasno cerito tresno iki
  G                       C
dadi kenangan ning njero ati..



Happy Asmara - Ora Milih Dalan Liyane

(Intro) F# G# Fm A#m
        D#m G# C#

C#
sepurane sayangku..
C#                  D#m
kepekso tak tinggal awakmu..
 F#
ora milih dalan liyane
D#m
 tapi ku wes di jodohne
G#                  C#
 iki dudu karepku dewe..

C#
masio abot atiku..
C#              D#m
kudu pisah karo awakmu..
    F#
wes cukup takon tresno iki
D#m
 simpenen ning njero ati
G#                     C#
 mugo mbesuk biso nyawiji..

(Chorus)
          D#m
jujur aku ra lilo..
G#            C#
 yen nganti pedot tresno..
A#m A#       D#m
  tapi piye iki wes dalanku..
     G#                   C#
sing dipilih karo wong tuaku..

           D#m
kabeh dudu salahmu..
G#        C#
 ugo dudu karepku..
A#m   A#           D#m
  wes ikhlasno cerito tresno iki
  G#                      C#
dadi kenangan ning njero ati..

(Int.) D#m G# C# G#/C A#m
       A# D#m G# C#

C#
sepurane sayangku..
C#                  D#m
kepekso tak tinggal awakmu..
 F#
ora milih dalan liyane
D#m
 tapi ku wes di jodohne
G#                  C#
 iki dudu karepku dewe..

(Chorus)
          D#m  G#
jujur aku ra lilo..
             C#        A#m
yen nganti pedot.. tresno..
  A#       D#m
tapi piye iki wes dalanku..
     G#                   C#
sing dipilih karo wong tuaku.. hoo..

           D#m
kabeh dudu salahmu..
G#        C#
 ugo dudu karepku..
A#m   A#           D#m
  wes ikhlasno cerito tresno iki
  G#                      C#
dadi kenangan ning njero ati..

A#m   A#           D#m
  wis ikhlasno cerito tresno iki
  G#                      C#
dadi kenangan ning njero ati..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: