Kunci Gitar Levy Berlia - Ikhlasne Wae



(Intro) C G/B Am G F..
        G# A# C..

C              -G/B  Am            -G
aku wis ikhlas.. umpomo kudu kandas..
     F                    G
sikapmu keterlaluan.. aku wes emoh tenan
     Em
cobo tulung sadaro..
     A
sliramu wes nggawe loro
    F                         G
kebacut jeru perih neng njero dodo..

C            -G/B       Am
aku wis lilo.. yen sliramu lungo..
-G          F                    G
  ketimbang awakmu.. mung gawe soro..
-F       Em
  yen pancen kowe tresno..
       A
ra mungkin mbok gawe loro
       F                           G
nangis batinku neng mburiku kowe ngliyo..

(Chorus)
     C
kudu sabar sing piye
     Am
kudu ngalah sing kepiye
      F
tresnoku mbok sepelekke
    G
aku tak trimo wae..

    C
rosoku kurang piye
      Am
sayangku kurang kepiye
     F
janjimu mbok lalekne
          G
mending kita bubar wae..

     F                  Em    Am
kowe tak tresnani.. tak gemateni..
        F
nanging ora ngerteni..
      G
malah nyidrani janji..

(Int.) C Am F G
       C -G/B Am -G F G
       G# A# C

C                   Am
aku wis lilo.. sliramu kudu lungo..
          F                    G
ketimbang awakmu.. mung gawe soro..
       Em
yen pancen kowe tresno..
       A
ra mungkin mbok gawe loro
       F                           G
nangis batinku neng mburiku kowe ngliyo..

(Chorus)
     C
kudu sabar sing piye
     Am
kudu ngalah sing kepiye
      F
tresnoku mbok sepelekke
    G
aku tak trimo wae..

    C
rosoku kurang piye
      Am
sayangku kurang kepiye
     F
janjimu mbok lalekne
          G
mending kita bubar wae..

     C
kudu sabar sing piye
     Am
kudu ngalah sing kepiye
      F
tresnoku mbok sepelekke
    G
aku tak trimo wae..

    C
rosoku kurang piye
      Am
sayangku kurang kepiye
     F
janjimu mbok lalekne
          G
mending kita bubar wae..

     F                  Em    Am
kowe tak tresnani.. tak gemateni..
        F
nanging ora ngerteni..
      G
malah nyidrani janji..

(Outro) C Am F G C
Lihat Semua Chord Levy Berlia
Posted on : by
Related Chords: