Kunci Gitar Kukuh Mezzaluna - Ninggal Tato



Capo di fret 2

(Intro) C D Bm E
        C D

 G
ora kurang kurang
   D
anggonku berjuang
       Am          D
kanggo kowe.. cah ayu..
           G
tak nggo tenanan..

       G
kowe kesel tak pijeti
         D
mangan dolan tak turuti
       Am       D     G
kurang opo dek aku.. iki..

    Bm          Em
gedene roso tresno..
         C        G
sayangku kepati pati..
          Bm         Em
nanging kowe malah lungo..
          C               D
gandeng karo.. lanangan liyo..
           G
ninggalne aku..

(Chorus)
       C
kadung tak tato
      G           Em
jenengmu neng awakku
        Am      D         G
sebagai bukti.. rasa cintaku..
       C
kadung tak tato
      G           Em
jenengmu neng awakku
          Am
nanging endinge
        D           G
kowe pergi meninggalkanku..

(Int.) Em Am D G C D G
       Em Am D G C D G

 G
ora kurang kurang
   D
anggonku berjuang 
       Am          D
kanggo kowe.. cah ayu..
           G
tak nggo tenanan..

       G
kowe kesel tak pijeti
         D
mangan dolan tak turuti
       Am       D     G
kurang opo dek aku.. iki..

    Bm          Em
gedene roso tresno..
         C        G
sayangku kepati pati..
          Bm         Em
nanging kowe malah lungo..
          C               D
gandeng karo.. lanangan liyo..
           G
ninggalne aku..

(Chorus)
       C
kadung tak tato
      G           Em
jenengmu neng awakku
        Am      D         G
sebagai bukti.. rasa cintaku..
       C
kadung tak tato
      G           Em
jenengmu neng awakku
          Am
nanging endinge
        D           G
kowe pergi meninggalkanku..

       C
kadung tak tato
      G           Em
jenengmu neng awakku
        Am      D         G
sebagai bukti.. rasa cintaku..
       C
kadung tak tato
      G           Em
jenengmu neng awakku
          Am
nanging endinge
        D           G     Em
kowe pergi meninggalkanku..
          Am
nanging endinge
        D           G     Em
kowe pergi meninggalkanku..
          Am
nanging endinge
        D           G
kowe pergi meninggalkanku..



Kukuh Mezzaluna - Ninggal Tato

(Intro) D E C#m F#
        D E

 A
ora kurang kurang
   E
anggonku berjuang
       Bm          E
kanggo kowe.. cah ayu..
           A
tak nggo tenanan..

       A
kowe kesel tak pijeti
         E
mangan dolan tak turuti
       Bm       E     A
kurang opo dek aku.. iki..

    C#m         F#m
gedene roso tresno..
         D        A
sayangku kepati pati..
          C#m        F#m
nanging kowe malah lungo..
          D               E
gandeng karo.. lanangan liyo..
           A
ninggalne aku..

(Chorus)
       D
kadung tak tato
      A           F#m
jenengmu neng awakku
        Bm      E         A
sebagai bukti.. rasa cintaku..
       D
kadung tak tato
      A           F#m
jenengmu neng awakku
          Bm
nanging endinge
        E           A
kowe pergi meninggalkanku..

(Int.) F#m Bm E A D E A
       F#m Bm E A D E A

 A
ora kurang kurang
   E
anggonku berjuang 
       Bm          E
kanggo kowe.. cah ayu..
           A
tak nggo tenanan..

       A
kowe kesel tak pijeti
         E
mangan dolan tak turuti
       Bm       E     A
kurang opo dek aku.. iki..

    C#m         F#m
gedene roso tresno..
         D        A
sayangku kepati pati..
          C#m        F#m
nanging kowe malah lungo..
          D               E
gandeng karo.. lanangan liyo..
           A
ninggalne aku..

(Chorus)
       D
kadung tak tato
      A           F#m
jenengmu neng awakku
        Bm      E         A
sebagai bukti.. rasa cintaku..
       D
kadung tak tato
      A           F#m
jenengmu neng awakku
          Bm
nanging endinge
        E           A
kowe pergi meninggalkanku..

       D
kadung tak tato
      A           F#m
jenengmu neng awakku
        Bm      E         A
sebagai bukti.. rasa cintaku..
       D
kadung tak tato
      A           F#m
jenengmu neng awakku
          Bm
nanging endinge
        E           A     F#m
kowe pergi meninggalkanku..
          Bm
nanging endinge
        E           A     F#m
kowe pergi meninggalkanku..
          Bm
nanging endinge
        E           A
kowe pergi meninggalkanku..
Lihat Semua Chord Kukuh Mezzaluna
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.