Kunci Gitar Manut Mawon - Wediombo Chord



Capo : fret 2

(Intro) C  F  G  C F G C..

    C     G
sumilire angin pantai..
   Am          Em
tansah ngelingake..
 F      G              C
aku.. kowe dolan mrono mrene..
  F     G      Em         Am
saben wengi.. aku impen kowe..
  F            G            C      F G
lewat tembang iki mugo kowe ngerti..

  C
cukup wingi..
 G              Am     Em
aku ngeboti tresno iki..
  F        G               C
nanging saiki mung ninggal janji..
 F          G
aku wes ngrumangsani
  Em          Am
cukup sadar diri..
   F          G         C
cinta tidak harus memiliki..

Am             Em
wediombo kecamatan girisubo..
  F             G           C
dolan mrono aku wes kroso bahagyo..
Am            Em
ora nyongko.. kowe tego..
    F          G            C
ninggal tatu.. neng njero dodo..

(Int.) C  F  G  C
       F  C  F G C G..

  C
cukup wingi..
 G              Am     Em
aku ngeboti tresno iki..
  F        G               C
nanging saiki mung ninggal janji..
 F          G
aku wes ngrumangsani
  Em          Am
cukup sadar diri..
   F          G         C
cinta tidak harus memiliki..

(Reff)
Am             Em
wediombo kecamatan girisubo..
  F             G           C
dolan mrono aku wes kroso bahagyo..
Am            Em
ora nyongko.. kowe tego..
    F          G            C
ninggal tatu.. neng njero dodo..

    F           G
kangmas.. kowe ojo mikir
       Em      Am
neng kene aku ayem..
  F      G            C
jujur.. aku ngempet kangen..
  F          G
tulung ngerteni..
 Em          Am
aku wes oleh ganti..
  F      G          C
mugo.. kowe ikhlas ati..

   F          G
ikhlas aku ikhlas..
Em           Am
kowe oleh ganti..
    F      G              C
tak akoni aku ringkih bab ati..
  F    G      Em      Am
kowe lungo.. aku orapopo..
    F
senadyan loro
         G               C
nanging ora tak nggo ngroso..

(Reff)
Am             Em
wediombo kecamatan girisubo..
  F             G           C
dolan mrono aku wes kroso bahagyo..
Am            Em
ora nyongko.. kowe tego..
    F          G            C
ninggal tatu.. neng njero dodo..

(Outro) F  G  C

  F         G             C
bola bali kowe main neng mburi..
  F       G            Em         Am
salahmu dewe.. kowe janji ra mbaleni..
    F       G           C
tak akoni wingi aku dolanan ati..
  F              G         C
raurusan aku wes seneng saiki..



Manut Mawon - Wediombo

(Intro) D  G  A  D G A D..

    D     A
sumilire angin pantai..
   Bm          F#m
tansah ngelingake..
 G      A              D
aku.. kowe dolan mrono mrene..
  G     A      F#m        Bm
saben wengi.. aku impen kowe..
  G            A            D      G A
lewat tembang iki mugo kowe ngerti..

  D
cukup wingi..
 A              Bm     F#m
aku ngeboti tresno iki..
  G        A               D
nanging saiki mung ninggal janji..
 G          A
aku wes ngrumangsani
  F#m         Bm
cukup sadar diri..
   G          A         D
cinta tidak harus memiliki..

Bm             F#m
wediombo kecamatan girisubo..
  G             A           D
dolan mrono aku wes kroso bahagyo..
Bm            F#m
ora nyongko.. kowe tego..
    G          A            D
ninggal tatu.. neng njero dodo..

(Int.) D  G  A  D
       G  D  G A D A..

  D
cukup wingi..
 A              Bm     F#m
aku ngeboti tresno iki..
  G        A               D
nanging saiki mung ninggal janji..
 G          A
aku wes ngrumangsani
  F#m         Bm
cukup sadar diri..
   G          A         D
cinta tidak harus memiliki..

(Reff)
Bm             F#m
wediombo kecamatan girisubo..
  G             A           D
dolan mrono aku wes kroso bahagyo..
Bm            F#m
ora nyongko.. kowe tego..
    G          A            D
ninggal tatu.. neng njero dodo..

    G           A
kangmas.. kowe ojo mikir
       F#m     Bm
neng kene aku ayem..
  G      A            D
jujur.. aku ngempet kangen..
  G          A
tulung ngerteni..
 F#m         Bm
aku wes oleh ganti..
  G      A          D
mugo.. kowe ikhlas ati..

   G          A
ikhlas aku ikhlas..
F#m          Bm
kowe oleh ganti..
    G      A              D
tak akoni aku ringkih bab ati..
  G    A      F#m     Bm
kowe lungo.. aku orapopo..
    G
senadyan loro
         A               D
nanging ora tak nggo ngroso..

(Reff)
Bm             F#m
wediombo kecamatan girisubo..
  G             A           D
dolan mrono aku wes kroso bahagyo..
Bm            F#m
ora nyongko.. kowe tego..
    G          A            D
ninggal tatu.. neng njero dodo..

(Outro) G  A  D

  G         A             D
bola bali kowe main neng mburi..
  G       A            F#m        Bm
salahmu dewe.. kowe janji ra mbaleni..
    G       A           D
tak akoni wingi aku dolanan ati..
  G              A         D
raurusan aku wes seneng saiki..

Chord Manut Mawon - Wediombo

Lihat Semua :