Kunci Gitar JonoJoni - Tak Lockdown Tresnane



              C   D
dan aku masih disini
  Bm          Em
menunggumu kembali
       C       D      G
dan berharap hujan pergi..

G      D   Em       Bm
 wes suwe.. aku ngenteni
C         G
 nganti seprene nanging
Am      D
ra bali bali..

G    D    Em       Bm
 kesuwen.. embuh kelalen
C             G
 nglayung tresnoku nganti
Am     D
kegowo impen..

  C       D        G
sayang.. opo kowe lali..
  C         D            G
marang.. janji sing dek wingi..
  C           D          G        Em
nanging.. yen pancen iki dadi dalane
         Am      D          G
tak lilo ati.. pisah karo kowe..

(JonoJoni..)

(Chorus) 
C         D         G
wes.. tak tutup dalane..
 Em         Am
ojo lewat kene..
        D        G
aku wes ono sing duwe..
C       D           G       E
lan.. cerito sing wingi.. kae..
    Am           D            G
sepurane.. kabeh wes tak lalekne..

C         D         G
wes.. tak tutup dalane..
 Em         Am
ojo lewat kene..
        D        G
aku wes ono sing duwe..
C       D           G       E
lan.. cerito sing wingi.. kae..
    Am           D            G
sepurane.. kabeh wes tak lalekne..
    Am             D              G
sepurane.. wes tak lockdown tresnane..

(Int.) G...              G...
          (JonoJoni joget)

G          D        Em
yen pancen kudu pisahan
    Bm         C
aku wes lilo tenan
       G         Am       G
ninggalake crito kari kenangan..

              C   D
dan aku masih disini
  Bm          Em
menunggumu kembali
       C       D        G
dan berharap hujan.. pergi..
Lihat Semua :

JonoJoni

Chord Kunci Gitar lainnya: