Kunci Gitar JonoJoni feat. Nurbayan - Tak Dongakno



Capo di fret 5

          Am
tak dongakno ( tak dongakno )
       G
mugo mugo ( mugo mugo )
        F           E           Am
pacarmu enggal kapundut sing Kuoso..

          Am
tak dongakno ( tak dongakno )
       G
liyo dino ( liyo dino )
         F       E            Am
kowe lan aku iso nyambung cerito..

(Intro) Am  G  F E Am
        Am  G  F E Am..

Am          G
potomu iseh tak simpen
      F        E        Am
tak sawang.. saben aku kangen..
  Am            G
netes iloh mili neng pipi
    F            E          Am
kelingan sliramu sing wis ngelali..

G                C
kutho iki.. sing dadi seksine..
Dm                   Am
biyen pacaran ro slirane..
G                  C
neng sak iki.. wes bedo crito
  Dm                     E     Am
tulus tresno kalah karo bondo..

(Chorus)
          Am
tak dongakno ( tak dongakno )
       G
mugo mugo ( mugo mugo )
        F           E           Am
pacarmu enggal kapundut sing Kuoso..

          Am
tak dongakno ( tak dongakno )
       G
liyo dino ( liyo dino )
         F       E            Am
kowe lan aku iso nyambung cerito..

Am          G
potomu iseh tak simpen
      F        E        Am
tak sawang.. saben aku kangen..

(Int.) Am...

                Am... Am...
(JonoJoni joget)

G                C
kutho iki.. sing dadi seksine..
Dm                   Am
biyen pacaran ro slirane..
G                  C
neng sak iki.. wes bedo crito
  Dm                     E     Am
tulus tresno kalah karo bondo..

(Chorus)
          Am
tak dongakno ( tak dongakno )
       G
mugo mugo ( mugo mugo )
        F           E           Am
pacarmu enggal kapundut sing Kuoso..

          Am
tak dongakno ( tak dongakno )
       G
liyo dino ( liyo dino )
         F       E            Am
kowe lan aku iso nyambung cerito..

Am          G
potomu iseh tak simpen
      F        E        Am
tak sawang.. saben aku kangen..



JonoJoni feat. Nurbayan - Tak Dongakno

          Dm
tak dongakno ( tak dongakno )
       C
mugo mugo ( mugo mugo )
        Bb          A           Dm
pacarmu enggal kapundut sing Kuoso..

          Dm
tak dongakno ( tak dongakno )
       C
liyo dino ( liyo dino )
         Bb      A            Dm
kowe lan aku iso nyambung cerito..

(Intro) Dm  C  Bb A Dm
        Dm  C  Bb A Dm..

Dm          C
potomu iseh tak simpen
      Bb       A        Dm
tak sawang.. saben aku kangen..
  Dm            C
netes iloh mili neng pipi
    Bb           A          Dm
kelingan sliramu sing wis ngelali..

C                F
kutho iki.. sing dadi seksine..
Gm                   Dm
biyen pacaran ro slirane..
C                  F
neng sak iki.. wes bedo crito
  Gm                     A     Dm
tulus tresno kalah karo bondo..

(Chorus)
          Dm
tak dongakno ( tak dongakno )
       C
mugo mugo ( mugo mugo )
        Bb          A           Dm
pacarmu enggal kapundut sing Kuoso..

          Dm
tak dongakno ( tak dongakno )
       C
liyo dino ( liyo dino )
         Bb      A            Dm
kowe lan aku iso nyambung cerito..

Dm          C
potomu iseh tak simpen
      Bb       A        Dm
tak sawang.. saben aku kangen..

(Int.) Dm...

                Dm... Dm...
(JonoJoni joget)

C                F
kutho iki.. sing dadi seksine..
Gm                   Dm
biyen pacaran ro slirane..
C                  F
neng sak iki.. wes bedo crito
  Gm                     A     Dm
tulus tresno kalah karo bondo..

(Chorus)
          Dm
tak dongakno ( tak dongakno )
       C
mugo mugo ( mugo mugo )
        Bb          A           Dm
pacarmu enggal kapundut sing Kuoso..

          Dm
tak dongakno ( tak dongakno )
       C
liyo dino ( liyo dino )
         Bb      A            Dm
kowe lan aku iso nyambung cerito..

Dm          C
potomu iseh tak simpen
      Bb       A        Dm
tak sawang.. saben aku kangen..
Lihat Semua Chord JonoJoni
Posted on : by
Related Chords: