Kunci Gitar Kesalip Neng Enggok Enggokan - Javastar Squad



Capo di fret 5

(Intro) E..
        Am Dm G C
        F Dm E..

Am        Dm
syalala lala lalalala
G         C
syalala lala..
F       Dm
syalala lala lalala
  E            Am
lalalala lalalala..

    Am
yen pancen iki pilihan ati..
       Dm       G          C
abot enteng.. kudu tak lakoni..
   Dm                  E
snadyan.. aku iseh tresno..
       F                Am  E
kudu lilo.. batin iki loro..

   Am
ikhlas.. aku mlaku dewe..
        Dm    G            C
tanpo kowe.. ono neng sandinge..
    Dm             E
tak gowo separo atimu..
  F         E         Am
bareng.. mlakune lungaku..

G                    C
biyen awae dewe tau nduwe rencana..
Dm                     Am
bangun bahtera.. rumah tangga..
G
nanging kenyataane
      C         Am
cinta putus dijalan..
    Dm                  E
kesalip neng enggok enggokan..

(Chorus)
Am          Dm
yen pancene wes ora sayang
G         C
tulung omongo..
F           Dm
yen pancene wes ora tresno
   E
yo tulung omongo..

Am          Dm
yen pancene kesel berjuang
G         C
wes cukupono..
F            Dm
tresnone ben dadi kenangan
     E             Am  -E-E
sing panggah tak jogo..

   Am
ikhlas.. aku mlaku dewe..
        Dm    G            C
tanpo kowe.. ono neng sandinge..
    Dm             E
tak gowo separo atimu..
  F         E      Am
bareng.. mlakune lungaku..

(Int.) Dm G C F Dm E Am -E-E

   Am
ikhlas.. aku mlaku dewe..
        Dm    G            C
tanpo kowe.. ono neng sandinge..
    Dm             E
tak gowo separo atimu..
  F         E      Am
bareng.. mlakune lungaku..

G                    C
biyen awae dewe tau nduwe rencana..
Dm                     Am
bangun bahtera.. rumah tangga..
G
nanging kenyataane
      C         Am
cinta putus dijalan..
    Dm                  E
kesalip neng enggok enggokan..

(Chorus)
Am          Dm
yen pancene wes ora sayang
G         C
tulung omongo..
F           Dm
yen pancene wes ora tresno
   E
yo tulung omongo..

Am          Dm
yen pancene kesel berjuang
G         C
wes cukupono..
F            Dm
tresnone ben dadi kenangan
     E             Am  -E-E
sing panggah tak jogo..

   Am
ikhlas.. aku mlaku dewe..
        Dm    G            C
tanpo kowe.. ono neng sandinge..
    Dm             E
tak gowo separo atimu..
  F         E      Am
bareng.. mlakune lungaku..



Javastar Squad - Kesalip Neng Enggok Enggokan

(Intro) A..
        Dm Gm C F
        Bb Gm A..

Dm        Gm
syalala lala lalalala
C         F
syalala lala..
Bb      Gm
syalala lala lalala
  A            Dm
lalalala lalalala..

    Dm
yen pancen iki pilihan ati..
       Gm       C          F
abot enteng.. kudu tak lakoni..
   Gm                  A
snadyan.. aku iseh tresno..
       Bb               Dm  A
kudu lilo.. batin iki loro..

   Dm
ikhlas.. aku mlaku dewe..
        Gm    C            F
tanpo kowe.. ono neng sandinge..
    Gm             A
tak gowo separo atimu..
  Bb        A         Dm
bareng.. mlakune lungaku..

C                    F
biyen awae dewe tau nduwe rencana..
Gm                     Dm
bangun bahtera.. rumah tangga..
C
nanging kenyataane
      F         Dm
cinta putus dijalan..
    Gm                  A
kesalip neng enggok enggokan..

(Chorus)
Dm          Gm
yen pancene wes ora sayang
C         F
tulung omongo..
Bb          Gm
yen pancene wes ora tresno
   A
yo tulung omongo..

Dm          Gm
yen pancene kesel berjuang
C         F
wes cukupono..
Bb           Gm
tresnone ben dadi kenangan
     A             Dm  -A-A
sing panggah tak jogo..

   Dm
ikhlas.. aku mlaku dewe..
        Gm    C            F
tanpo kowe.. ono neng sandinge..
    Gm             A
tak gowo separo atimu..
  Bb        A      Dm
bareng.. mlakune lungaku..

(Int.) Gm C F Bb Gm A Dm -A-A

   Dm
ikhlas.. aku mlaku dewe..
        Gm    C            F
tanpo kowe.. ono neng sandinge..
    Gm             A
tak gowo separo atimu..
  Bb        A      Dm
bareng.. mlakune lungaku..

C                    F
biyen awae dewe tau nduwe rencana..
Gm                     Dm
bangun bahtera.. rumah tangga..
C
nanging kenyataane
      F         Dm
cinta putus dijalan..
    Gm                  A
kesalip neng enggok enggokan..

(Chorus)
Dm          Gm
yen pancene wes ora sayang
C         F
tulung omongo..
Bb          Gm
yen pancene wes ora tresno
   A
yo tulung omongo..

Dm          Gm
yen pancene kesel berjuang
C         F
wes cukupono..
Bb           Gm
tresnone ben dadi kenangan
     A             Dm  -A-A
sing panggah tak jogo..

   Dm
ikhlas.. aku mlaku dewe..
        Gm    C            F
tanpo kowe.. ono neng sandinge..
    Gm             A
tak gowo separo atimu..
  Bb        A      Dm
bareng.. mlakune lungaku..

Chord Javastar Squad

Chord Kesalip Neng Enggok Enggokan - Javastar Squad

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :