Kunci Gitar Javastar Squad - Jodoku Ning Endi



(Intro) Am F G C
        Dm Am F -E

   Am
terdiam dalam sepi..
            Dm
menunggu mentari..
       G                      C
angen-angen dirimu teko ngancani..
       Dm
gowo segenggam rindu..
          Am
kanggo tombo kangenku..
       F          Dm          E
tapi dirimu koyok nggak mau tau..

         Am
hanya berteman sepi
          Dm
dan angin malam ini..
        G                        C
tanpo kowe sliramu sing tak tresnani..
       Dm
dirimu sing tak sayang
         Am
ternyata milik orang
       F        E         Am
ko kadohan aku amung biso nyawang..

(Chorus)
       Am               Dm
duh Gusti.. jodoku ning endi..
      G                     C   E
kok kabeh kabeh ono sing duweni..
       Am             Dm
duh Gusti.. paringono siji..
       G             E       Am
sing tulus setyo lan ugo gemati..

(Int.) Am F G C
       Dm Am F E Am..
       G C Dm Am
       G C F E..
                (ho'a ho'e..)

         Am
hanya berteman sepi
          Dm
dan angin malam ini..
        G                        C
tanpo kowe sliramu sing tak tresnani..
       Dm
dirimu sing tak sayang
         Am
ternyata milik orang
       F        E         Am
ko kadohan aku amung biso nyawang..

(Chorus)
       Am               Dm
duh Gusti.. jodoku ning endi..
      G                     C   E
kok kabeh kabeh ono sing duweni..
       Am             Dm
duh Gusti.. paringono siji..
       G             E       Am
sing tulus setyo lan ugo gemati..

       Am               Dm
duh Gusti.. jodoku ning endi..
      G                     C   E
kok kabeh kabeh ono sing duweni..
       Am             Dm
duh Gusti.. paringono siji..
       G             E       Am
sing tulus setyo lan ugo gemati..
       G         E          Am
sing duweni roso tresno sejati..
    G         E         Am
lek iso pengenku arek kuwi..



Javastar Squad - Jodoku Ning Endi

(Intro) F#m D E A
        Bm F#m D -C#

   F#m
terdiam dalam sepi..
            Bm
menunggu mentari..
       E                      A
angen-angen dirimu teko ngancani..
       Bm
gowo segenggam rindu..
          F#m
kanggo tombo kangenku..
       D          Bm          C#
tapi dirimu koyok nggak mau tau..

         F#m
hanya berteman sepi
          Bm
dan angin malam ini..
        E                        A
tanpo kowe sliramu sing tak tresnani..
       Bm
dirimu sing tak sayang
         F#m
ternyata milik orang
       D        C#        F#m
ko kadohan aku amung biso nyawang..

(Chorus)
       F#m              Bm
duh Gusti.. jodoku ning endi..
      E                     A   C#
kok kabeh kabeh ono sing duweni..
       F#m            Bm
duh Gusti.. paringono siji..
       E             C#      F#m
sing tulus setyo lan ugo gemati..

(Int.) F#m D E A
       Bm F#m D C# F#m..
       E A Bm F#m
       E A D C#..
                (ho'a ho'e..)

         F#m
hanya berteman sepi
          Bm
dan angin malam ini..
        E                        A
tanpo kowe sliramu sing tak tresnani..
       Bm
dirimu sing tak sayang
         F#m
ternyata milik orang
       D        C#        F#m
ko kadohan aku amung biso nyawang..

(Chorus)
       F#m              Bm
duh Gusti.. jodoku ning endi..
      E                     A   C#
kok kabeh kabeh ono sing duweni..
       F#m            Bm
duh Gusti.. paringono siji..
       E             C#      F#m
sing tulus setyo lan ugo gemati..

       F#m              Bm
duh Gusti.. jodoku ning endi..
      E                     A   C#
kok kabeh kabeh ono sing duweni..
       F#m            Bm
duh Gusti.. paringono siji..
       E             C#      F#m
sing tulus setyo lan ugo gemati..
       E         C#         F#m
sing duweni roso tresno sejati..
    E         C#        F#m
lek iso pengenku arek kuwi..

Chord Javastar Squad

Chord Javastar Squad - Jodoku Ning Endi

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :