Javakustik Official - Saestu Chord Mudah

(Intro) C G/B Am Em
        F Fm C G..

   C                F     -Em
mbiyen aku tau neng atimu..
   Dm              G
mbiyen aku selalu ono ning sandingmu..
  Em                      A
kowe seng tak sayang ning uripku
          Dm       G          C
nanging kowe malah ninggalke aku..

  F     G          Em    Am
kowe.. ora tau ngrumangsani..
  Bb                    G
kabeh sing wis.. tak perjuangke iki..

(Chorus)
     F        G
niat dolanan ora tau
      Em        Am
aku tenanan saestu..
       Dm          G          C  C7
tulung sliramu ojo ninggalke aku..

      F             G
lehku berjuang cen ora gampang
           Em           Am
nanging ra bakal tak ungkit..
        Dm          G          C
pisan sayang.. aku ora bakal sengit..

(Int.) F G Em Am
       Dm G C C7
       F Fm Em Am
       Bb  G..

   F            G
orasah mbo tangisi
      Em              Am
wonge sing wis mblenjani..
   F         G         C
janji.. sing wis diucapke.. wingi..
F    G          Em
 wis ikhlaske wae..
      Am        Dm
lan nggolek liyane..
      G                C
mugo oleh.. sing luwih sae..

(Chorus)
     F        G
niat dolanan ora tau
      Em        Am
aku tenanan saestu..
       Dm          G          C  C7
tulung sliramu ojo ninggalke aku..

      F             G
lehku berjuang cen ora gampang
           Em           Am
nanging ra bakal tak ungkit..
        Dm          G          C
pisan sayang.. aku ora bakal sengit..

     F        G
niat dolanan ora tau
      Em        Am
aku tenanan saestu..
       Dm          G          C  C7
tulung sliramu ojo ninggalke aku..

      F             G
lehku berjuang cen ora gampang
           Em           Am
nanging ra bakal tak ungkit..
        Dm          G          C
pisan sayang.. aku ora bakal sengit..
        Dm          G          C
pisan sayang.. aku ora bakal sengit..
        Dm   G                 F    Fm
pisan sayang.. aku ora bakal sengit..
G   C
haa aaa..



Javakustik Official - Saestu

(Intro) A E/G# F#m C#m
        D Dm A E..

   A                D     -C#m
mbiyen aku tau neng atimu..
   Bm              E
mbiyen aku selalu ono ning sandingmu..
  C#m                     F#
kowe seng tak sayang ning uripku
          Bm       E          A
nanging kowe malah ninggalke aku..

  D     E          C#m   F#m
kowe.. ora tau ngrumangsani..
  G                     E
kabeh sing wis.. tak perjuangke iki..

(Chorus)
     D        E
niat dolanan ora tau
      C#m       F#m
aku tenanan saestu..
       Bm          E          A  A7
tulung sliramu ojo ninggalke aku..

      D             E
lehku berjuang cen ora gampang
           C#m          F#m
nanging ra bakal tak ungkit..
        Bm          E          A
pisan sayang.. aku ora bakal sengit..

(Int.) D E C#m F#m
       Bm E A A7
       D Dm C#m F#m
       G  E..

   D            E
orasah mbo tangisi
      C#m             F#m
wonge sing wis mblenjani..
   D         E         A
janji.. sing wis diucapke.. wingi..
D    E          C#m
 wis ikhlaske wae..
      F#m       Bm
lan nggolek liyane..
      E                A
mugo oleh.. sing luwih sae..

(Chorus)
     D        E
niat dolanan ora tau
      C#m       F#m
aku tenanan saestu..
       Bm          E          A  A7
tulung sliramu ojo ninggalke aku..

      D             E
lehku berjuang cen ora gampang
           C#m          F#m
nanging ra bakal tak ungkit..
        Bm          E          A
pisan sayang.. aku ora bakal sengit..

     D        E
niat dolanan ora tau
      C#m       F#m
aku tenanan saestu..
       Bm          E          A  A7
tulung sliramu ojo ninggalke aku..

      D             E
lehku berjuang cen ora gampang
           C#m          F#m
nanging ra bakal tak ungkit..
        Bm          E          A
pisan sayang.. aku ora bakal sengit..
        Bm          E          A
pisan sayang.. aku ora bakal sengit..
        Bm   E                 D    Dm
pisan sayang.. aku ora bakal sengit..
E   A
haa aaa..

Chord Saestu