Kunci Gitar Intan Chacha - Sehati Karo Kowe (DJ Kentrung) Chord



(Intro) C Em Am Em
        F C Dm G..
        C Em Am Em
        F G C..

    C        G     Am              Em
opo yo aku salah.. yen aku arep ngomong..
F                 C    Dm               G
ngomong tresnoku iki.. tulus teko ning ati
      C          G     Am              Em
ojo kowe salah paham.. tresnaku du dolanan
F                  C    Dm        G
pengenku tak ungkapne.. ning kowe sayang..
     C         G    Am             Em
legi banyune gulo.. pahit rasane kopi..
F                   C
aku sing kadung tresno..
  Dm           G
tulung ojo dilarani..

(Intro) F G

(Chorus)
           F             C
kulite manggis ireng rupane..
              Am          G
nanging yen mateng legi rasane..
          F              C
tresnoku iki mung siji kowe..
              Am      G
ra gampang ke gudo liane..

           F        C
gulo abang rasane legi..
      G        Am
pahit rasane kopi..
    F        G          C
aku kowe.. pinginku sehati..

(Int.) C Em Am Em
       F C Dm G
       C Em Am Em
       F G C..

    C        G     Am              Em
opo yo aku salah.. yen aku arep ngomong..
F                 C    Dm               G
ngomong tresnoku iki.. tulus teko ning ati
      C          G     Am              Em
ojo kowe salah paham.. tresnaku du dolanan
F                  C    Dm        G
pengenku tak ungkapne.. ning kowe sayang..
     C         G    Am             Em
legi banyune gulo.. pahit rasane kopi..
F                   C
aku sing kadung tresno..
  Dm           G
tulung ojo dilarani..

(Intro) F G

(Chorus)
           F             C
kulite manggis ireng rupane..
              Am          G
nanging yen mateng legi rasane..
          F              C
tresnoku iki mung siji kowe..
              Am      G
ra gampang ke gudo liane..

           F        C
gulo abang rasane legi..
      G        Am
pahit rasane kopi..
    F        G          C
aku kowe.. pengenku sehati..

           F             C
kulite manggis ireng rupane..
              Am          G
nanging yen mateng legi rasane..
          F              C
tresnoku iki mung siji kowe..
              Am      G
ra gampang ke gudo liane..

           F        C
gulo abang rasane legi..
      G        Am
pahit rasane kopi..
    F        G          C
aku kowe.. pengenku sehati..
    F        G          C
aku kowe.. pengenku sehati..



Intan Chacha - Sehati Karo Kowe (DJ Kentrung)

(Intro) A C#m F#m C#m
        D A Bm E..
        A C#m F#m C#m
        D E A..

    A        E     F#m             C#m
opo yo aku salah.. yen aku arep ngomong..
D                 A    Bm               E
ngomong tresnoku iki.. tulus teko ning ati
      A          E     F#m             C#m
ojo kowe salah paham.. tresnaku du dolanan
D                  A    Bm        E
pengenku tak ungkapne.. ning kowe sayang..
     A         E    F#m            C#m
legi banyune gulo.. pahit rasane kopi..
D                   A
aku sing kadung tresno..
  Bm           E
tulung ojo dilarani..

(Intro) D E

(Chorus)
           D             A
kulite manggis ireng rupane..
              F#m         E
nanging yen mateng legi rasane..
          D              A
tresnoku iki mung siji kowe..
              F#m     E
ra gampang ke gudo liane..

           D        A
gulo abang rasane legi..
      E        F#m
pahit rasane kopi..
    D        E          A
aku kowe.. pinginku sehati..

(Int.) A C#m F#m C#m
       D A Bm E
       A C#m F#m C#m
       D E A..

    A        E     F#m             C#m
opo yo aku salah.. yen aku arep ngomong..
D                 A    Bm               E
ngomong tresnoku iki.. tulus teko ning ati
      A          E     F#m             C#m
ojo kowe salah paham.. tresnaku du dolanan
D                  A    Bm        E
pengenku tak ungkapne.. ning kowe sayang..
     A         E    F#m            C#m
legi banyune gulo.. pahit rasane kopi..
D                   A
aku sing kadung tresno..
  Bm           E
tulung ojo dilarani..

(Intro) D E

(Chorus)
           D             A
kulite manggis ireng rupane..
              F#m         E
nanging yen mateng legi rasane..
          D              A
tresnoku iki mung siji kowe..
              F#m     E
ra gampang ke gudo liane..

           D        A
gulo abang rasane legi..
      E        F#m
pahit rasane kopi..
    D        E          A
aku kowe.. pengenku sehati..

           D             A
kulite manggis ireng rupane..
              F#m         E
nanging yen mateng legi rasane..
          D              A
tresnoku iki mung siji kowe..
              F#m     E
ra gampang ke gudo liane..

           D        A
gulo abang rasane legi..
      E        F#m
pahit rasane kopi..
    D        E          A
aku kowe.. pengenku sehati..
    D        E          A
aku kowe.. pengenku sehati..

Chord Intan Chacha - Sehati Karo Kowe (DJ Kentrung)

Lihat Semua :