Kunci Gitar Intan Chacha - Sayang Kowe





(Intro) C Em Am G F Em Dm G
        C Em Am G F Em Dm G..

C                  Em
udan rintik rintik langite mendung
  F       G       C
pelangi pelukismu agung
Dm         G     C         Am
udane soyo deres nambahi kangenku
  Dm             G
kelingan manise esemmu..

C
opo kowe ngerti
          Em
mung kowe sing tak sayangi
F        G             C
jenengmu tak ukir ning ati
Dm        G
gede roso tresnoku
C              Am
mung kanggo sliramu
       Dm
sumpah mati
         G         C
tresnoku kanggo sliramu..

(Intro) C..

(Chorus)
Am
tulung sawangen aku
 Em
aku sing setyo ngenteni
F              G          C
tak suwon kowe biso njogo ati..

(Intro) Dm G C

Am
tulung sawangen aku
 Em
aku sing nandang rindu
       F
sumpah mati
         G           C
tresnoku kanggo sliramu..

(Int.) Am Em F G C

C
opo kowe ngerti
          Em
mung kowe sing tak sayangi
F        G             C
jenengmu tak ukir ning ati
Dm        G
gede roso tresnoku
C              Am
mung kanggo sliramu
       Dm
sumpah mati
         G         C
tresnoku kanggo sliramu..

(Intro) Dm G C

(Chorus)
Am
tulung sawangen aku
 Em
aku sing setyo ngenteni
F              G          C
tak suwon kowe biso njogo ati..

(Intro) Dm G C

Am
tulung sawangen aku
 Em
aku sing nandang rindu
       F
sumpah mati
         G           C
tresnoku kanggo sliramu..

Am
tulung sawangen aku
 Em
aku sing setyo ngenteni
F              G          C
tak suwon kowe biso njogo ati..

(Intro) Dm G C

Am
tulung sawangen aku
 Em
aku sing nandang rindu
       F
sumpah mati
         G           C
tresnoku kanggo sliramu..



Intan Chacha - Sayang Kowe

(Intro) B D#m G#m F# E D#m C#m F#
        B D#m G#m F# E D#m C#m F#..

B                  D#m
udan rintik rintik langite mendung
  E       F#      B
pelangi pelukismu agung
C#m        F#    B         G#m
udane soyo deres nambahi kangenku
  C#m            F#
kelingan manise esemmu..

B
opo kowe ngerti
          D#m
mung kowe sing tak sayangi
E        F#            B
jenengmu tak ukir ning ati
C#m       F#
gede roso tresnoku
B              G#m
mung kanggo sliramu
       C#m
sumpah mati
         F#        B
tresnoku kanggo sliramu..

(Intro) B..

(Chorus)
G#m
tulung sawangen aku
 D#m
aku sing setyo ngenteni
E              F#         B
tak suwon kowe biso njogo ati..

(Intro) C#m F# B

G#m
tulung sawangen aku
 D#m
aku sing nandang rindu
       E
sumpah mati
         F#          B
tresnoku kanggo sliramu..

(Int.) G#m D#m E F# B

B
opo kowe ngerti
          D#m
mung kowe sing tak sayangi
E        F#            B
jenengmu tak ukir ning ati
C#m       F#
gede roso tresnoku
B              G#m
mung kanggo sliramu
       C#m
sumpah mati
         F#        B
tresnoku kanggo sliramu..

(Intro) C#m F# B

(Chorus)
G#m
tulung sawangen aku
 D#m
aku sing setyo ngenteni
E              F#         B
tak suwon kowe biso njogo ati..

(Intro) C#m F# B

G#m
tulung sawangen aku
 D#m
aku sing nandang rindu
       E
sumpah mati
         F#          B
tresnoku kanggo sliramu..

G#m
tulung sawangen aku
 D#m
aku sing setyo ngenteni
E              F#         B
tak suwon kowe biso njogo ati..

(Intro) C#m F# B

G#m
tulung sawangen aku
 D#m
aku sing nandang rindu
       E
sumpah mati
         F#          B
tresnoku kanggo sliramu..

Lihat Semua Chord Intan Chacha
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.