Kunci Gitar Intan Chacha - Penak Sing Maido



Capo di fret 2

   C             F
maido.. sak karepmu..
       G              C
ora ngaruh.. ning uripku..
     Am              Dm
ngomongo.. sak senengmu..
         G                   C
paling penak pikiren karo mlaku..

C
 (penak sing maido..)
F
 (penak sing maido..)
G
 (penak sing maido..)
C               G
 (penak sing maido..)

(Intro) C  F  G  C

C                                G
ora tak anggep.. kowe ngomongne aku..
G                                  C
ora tak pikir.. ngomongo sak senengmu..
C                          G
tak lurus wae ngurusi butuhku..
G                                 C
sing penting yakin manut karep atiku..

Am
 sak tenane aku ngerti
               Em
kowe iri karo aku
                  Em
bola bali kowe ngomong
                 F
tapi.. ning mburiku
         G             C
sakjane aku.. kudu ngguyu..

Am
 koyo wong kurang kerjaan
                Em
ngurusi eleke liyan
                  Em
mbok pikir kowe kuwi
                F
koyo wis apik tenan..
         G             C
tibake.. penak sing nyawang..

(Chorus)
   C             F
maido.. sak karepmu..
       G              C
ora ngaruh.. ning uripku..
     Am              Dm
ngomongo.. sak senengmu..
         G                  C
paling penak pikiren karo mlaku..

Am
 penak sing maido
                   Em
timbang sing nglakoni mas
              Em
penak sing maido..
            F
ora mikir rugi..
                      G
kari ngomong sak penake
                 C
liyane dipikir keri..

Am
 penak sing maido
                   Em
timbang sing nglakoni mas
              Em
penak sing maido..
            F
ora mikir rugi..
                      G
kari ngomong sak penake
                  C
liyane dipikir mburi..
 
C
 (penak sing maido..)
F
 (penak sing maido..)
G
 (penak sing maido..)
C               G
 (penak sing maido..)

(Intro) C  F  G  C

Am
 sak tenane aku ngerti
               Em
kowe iri karo aku
                  Em
bola bali kowe ngomong
                 F
tapi.. ning mburiku
         G             C
sakjane aku.. kudu ngguyu..

Am
 koyo wong kurang kerjaan
                Em
ngurusi eleke liyan
                  Em
mbok pikir kowe kuwi
                F
koyo wis apik tenan..
         G             C
tibake.. penak sing nyawang..

(Chorus)
   C             F
maido.. sak karepmu..
       G              C
ora ngaruh.. ning uripku..
     Am              Dm
ngomongo.. sak senengmu..
         G                  C
paling penak pikiren karo mlaku..

Am
 penak sing maido
                   Em
timbang sing nglakoni mas
              Em
penak sing maido..
            F
ora mikir rugi..
                      G
kari ngomong sak penake
                 C
liyane dipikir keri..

Am
 penak sing maido
                   Em
timbang sing nglakoni mas
              Em
penak sing maido..
            F
ora mikir rugi..
                      G
kari ngomong sak penake
                  C
liyane dipikir mburi..



Intan Chacha - Penak Sing Maido 

   D             G
maido.. sak karepmu..
       A              D
ora ngaruh.. ning uripku..
     Bm              Em
ngomongo.. sak senengmu..
         A                   D
paling penak pikiren karo mlaku..

D
 (penak sing maido..)
G
 (penak sing maido..)
A
 (penak sing maido..)
D               A
 (penak sing maido..)

(Intro) D  G  A  D

D                                A
ora tak anggep.. kowe ngomongne aku..
A                                  D
ora tak pikir.. ngomongo sak senengmu..
D                          A
tak lurus wae ngurusi butuhku..
A                                 D
sing penting yakin manut karep atiku..

Bm
 sak tenane aku ngerti
               F#m
kowe iri karo aku
                  F#m
bola bali kowe ngomong
                 G
tapi.. ning mburiku
         A             D
sakjane aku.. kudu ngguyu..

Bm
 koyo wong kurang kerjaan
                F#m
ngurusi eleke liyan
                  F#m
mbok pikir kowe kuwi
                G
koyo wis apik tenan..
         A             D
tibake.. penak sing nyawang..

(Chorus)
   D             G
maido.. sak karepmu..
       A              D
ora ngaruh.. ning uripku..
     Bm              Em
ngomongo.. sak senengmu..
         A                  D
paling penak pikiren karo mlaku..

Bm
 penak sing maido
                   F#m
timbang sing nglakoni mas
              F#m
penak sing maido..
            G
ora mikir rugi..
                      A
kari ngomong sak penake
                 D
liyane dipikir keri..

Bm
 penak sing maido
                   F#m
timbang sing nglakoni mas
              F#m
penak sing maido..
            G
ora mikir rugi..
                      A
kari ngomong sak penake
                  D
liyane dipikir mburi..
 
D
 (penak sing maido..)
G
 (penak sing maido..)
A
 (penak sing maido..)
D               A
 (penak sing maido..)

(Intro) D  G  A  D

Bm
 sak tenane aku ngerti
               F#m
kowe iri karo aku
                  F#m
bola bali kowe ngomong
                 G
tapi.. ning mburiku
         A             D
sakjane aku.. kudu ngguyu..

Bm
 koyo wong kurang kerjaan
                F#m
ngurusi eleke liyan
                  F#m
mbok pikir kowe kuwi
                G
koyo wis apik tenan..
         A             D
tibake.. penak sing nyawang..

(Chorus)
   D             G
maido.. sak karepmu..
       A              D
ora ngaruh.. ning uripku..
     Bm              Em
ngomongo.. sak senengmu..
         A                  D
paling penak pikiren karo mlaku..

Bm
 penak sing maido
                   F#m
timbang sing nglakoni mas
              F#m
penak sing maido..
            G
ora mikir rugi..
                      A
kari ngomong sak penake
                 D
liyane dipikir keri..

Bm
 penak sing maido
                   F#m
timbang sing nglakoni mas
              F#m
penak sing maido..
            G
ora mikir rugi..
                      A
kari ngomong sak penake
                  D
liyane dipikir mburi..
Lihat Semua :

Intan Chacha

Chord Kunci Gitar lainnya: