Kunci Gitar Intan Chacha - Nyawang Story mu



(Intro) G D Em Bm
        C G Am D
        G D Em Bm
        C G Am D G

G         D
mas aku pengen ngomong
Em               Bm
yen aku tresno kowe..
      C            G
sak tenane ning atiku..
    Am    D
ora ono liane..

G         D
percoyo karo aku
Em                Bm
tresnoku kadung jeru..
    C                 G
sedelo ra weruh ngguyumu..
Am         D
bingung atiku..

C       D          G  Em
 demi kowe tak lakoni..
C          D         G
 mencintai sepenuh hati..
C       D          G  Em
 demi kowe tak belani..
C        D           G
 cintaku takkan terbagi..

(Chorus)
    Em           Bm
aku ra gampang lali..
      C             G
tresnomu sing ning ati
      C    D         G
tak jogo.. tumekan saiki..
        Em         Bm
mung nyawang story mu..
       C         G
wes nyenengke atiku..
    C             D         G
aku pengen.. kowe dadi jodohku..

(Intro) G D Em Bm
        C G Am D
        G D Em Bm
        C G Am D G

G         D
percoyo karo aku
Em                Bm
tresnoku kadung jeru..
    C                 G
sedelo ra weruh ngguyumu..
Am         D
bingung atiku..

C       D          G  Em
 demi kowe tak lakoni..
C          D         G
 mencintai sepenuh hati..
C       D          G  Em
 demi kowe tak belani..
C        D           G
 cintaku takkan terbagi..

(Chorus)
    Em           Bm
aku ra gampang lali..
      C             G
tresnomu sing ning ati
      C    D         G
tak jogo.. tumekan saiki..
        Em         Bm
mung nyawang story mu..
       C         G
wes nyenengke atiku..
    C             D         G
aku pengen.. kowe dadi jodohku..

    Em           Bm
aku ra gampang lali..
      C             G
tresnomu sing ning ati
      C    D         G
tak jogo.. tumekan saiki..
        Em         Bm
mung nyawang story mu..
       C         G
wes nyenengke atiku..
    C             D         G
aku pengen.. kowe dadi jodohku..
    C             D         G
aku pengen.. kowe dadi jodohku..
Lihat Semua Chord Intan Chacha
Posted on : by
Related Chords: