Kunci Gitar Intan Chacha - Minggato



Capo di fret 4

(Intro) Am Dm G C
        Am Dm F E
        Am Dm G C
        Am Dm F E

             Dm                 Am
ora pisan pindho diriku mbok apusi
             E                     Am
ora pisan pindho kowe mblenjani janji
              Dm
wes cukup semene
                      Am
mending kowe tak lalekne
                E
neng njobo seh akeh
                     Am
sing luwih apik soko kowe..

      G                  C
yen susah curhatmu karo aku..
          Dm               Am
tak rungokne kabeh keluh kesahmu
      G                   C
yen seneng kok kowe lali aku..
         Dm                Am
malah gandheng karo sing liyo..
              E
gawe panas atiku..

(Chorus)
      Am               Dm
minggato minggato kowe karo sing liyo
      G              C
wes cukup semene aku keloro loro
      Am               Dm
minggato minggato kowe karo sing liyo
   G             C
atiku saiki uwis ikhlas legowo

      Am               Dm
minggato minggato kowe karo sing liyo
      G              C
wes cukup semene aku keloro-loro
      Am               Dm
minggato minggato kowe karo sing liyo
   G             E
atiku saiki uwis ikhlas legowo..

(Int.) Am Dm G C
       Am Dm F E
       Am Dm G C
       Am Dm F E Am

             Dm                 Am
ora pisan pindho diriku mbok apusi
             E                     Am
ora pisan pindho kowe mblenjani janji
              Dm
wes cukup semene
                      Am
mending kowe tak lalekne
                E
neng njobo seh akeh
                     Am
sing luwih apik soko kowe..

      G                  C
yen susah curhatmu karo aku..
          Dm               Am
tak rungokne kabeh keluh kesahmu
      G                   C
yen seneng kok kowe lali aku..
         Dm                Am
malah gandheng karo sing liyo..
              E
gawe panas atiku..

(Chorus)
      Am               Dm
minggato minggato kowe karo sing liyo
      G              C
wes cukup semene aku keloro loro
      Am               Dm
minggato minggato kowe karo sing liyo
   G             C
atiku saiki uwis ikhlas legowo

      Am               Dm
minggato minggato kowe karo sing liyo
      G              C
wes cukup semene aku keloro-loro
      Am               Dm
minggato minggato kowe karo sing liyo
   G             E
atiku saiki uwis ikhlas legowo..

      Am               Dm
minggato minggato kowe karo sing liyo
      G              C
wes cukup semene aku keloro loro
      Am               Dm
minggato minggato kowe karo sing liyo
   G             C
atiku saiki uwis ikhlas legowo

      Am               Dm
minggato minggato kowe karo sing liyo
      G              C
wes cukup semene aku keloro-loro
      Am               Dm
minggato minggato kowe karo sing liyo
   G             E
atiku saiki uwis ikhlas legowo..



Intan Chacha - Minggato

(Intro) C#m F#m B E
        C#m F#m A G#
        C#m F#m B E
        C#m F#m A G#

             F#m                C#m
ora pisan pindho diriku mbok apusi
             G#                    C#m
ora pisan pindho kowe mblenjani janji
              F#m
wes cukup semene
                      C#m
mending kowe tak lalekne
                G#
neng njobo seh akeh
                     C#m
sing luwih apik soko kowe..

      B                  E
yen susah curhatmu karo aku..
          F#m              C#m
tak rungokne kabeh keluh kesahmu
      B                   E
yen seneng kok kowe lali aku..
         F#m               C#m
malah gandheng karo sing liyo..
              G#
gawe panas atiku..

(Chorus)
      C#m              F#m
minggato minggato kowe karo sing liyo
      B              E
wes cukup semene aku keloro loro
      C#m              F#m
minggato minggato kowe karo sing liyo
   B             E
atiku saiki uwis ikhlas legowo

      C#m              F#m
minggato minggato kowe karo sing liyo
      B              E
wes cukup semene aku keloro-loro
      C#m              F#m
minggato minggato kowe karo sing liyo
   B             G#
atiku saiki uwis ikhlas legowo..

(Int.) C#m F#m B E
       C#m F#m A G#
       C#m F#m B E
       C#m F#m A G# C#m

             F#m                C#m
ora pisan pindho diriku mbok apusi
             G#                    C#m
ora pisan pindho kowe mblenjani janji
              F#m
wes cukup semene
                      C#m
mending kowe tak lalekne
                G#
neng njobo seh akeh
                     C#m
sing luwih apik soko kowe..

      B                  E
yen susah curhatmu karo aku..
          F#m              C#m
tak rungokne kabeh keluh kesahmu
      B                   E
yen seneng kok kowe lali aku..
         F#m               C#m
malah gandheng karo sing liyo..
              G#
gawe panas atiku..

(Chorus)
      C#m              F#m
minggato minggato kowe karo sing liyo
      B              E
wes cukup semene aku keloro loro
      C#m              F#m
minggato minggato kowe karo sing liyo
   B             E
atiku saiki uwis ikhlas legowo

      C#m              F#m
minggato minggato kowe karo sing liyo
      B              E
wes cukup semene aku keloro-loro
      C#m              F#m
minggato minggato kowe karo sing liyo
   B             G#
atiku saiki uwis ikhlas legowo..

      C#m              F#m
minggato minggato kowe karo sing liyo
      B              E
wes cukup semene aku keloro loro
      C#m              F#m
minggato minggato kowe karo sing liyo
   B             E
atiku saiki uwis ikhlas legowo

      C#m              F#m
minggato minggato kowe karo sing liyo
      B              E
wes cukup semene aku keloro-loro
      C#m              F#m
minggato minggato kowe karo sing liyo
   B             G#
atiku saiki uwis ikhlas legowo..
Lihat Semua Chord Intan Chacha
Posted on : by
Related Chords: