Kunci Gitar Intan ChaCha - Dadi TKI



Capo di fret 2

(Intro) Am G F Am
        Am G Am..
        C  Dm  G  C

       C           G
wolung tahun kepungkur
           Am           Em
wektu sing tak itung mundur
        F          C        G
nanging tresno iki ra bakal luntur..
          C           G
neng kene aku tetep setyo
      Am            Em
ati tulus njogo tresno
      F             C       G
tak suwun neng kono kwe ugo setyo..
G                   C
 njogo atimu kanggo aku..

        C             G
ono pinggir bandara kuwi..
         Am           Em
mbiyen kowe ngucap janji
        Dm                    G
bakal setyo nunggu aku nganti bali
       C            G
ono bandara adisucipto
           Am         Em
ing tengah kuto ngayogyo
      F          G       C
tunggunen sayang aku enggal teko..

(Intro) C  Am  Dm  G

(Chorus)
    F
suwene anggonku lungo
      C           Am
adohe anggonku kerjo
          Dm         G      C
nggolek rejeki lungo dadi TKI
      F
saiki wes teko wanci
      C      Am
entenono aku bali
         Dm          G        C
jroning ati kangenku setengah mati

   F
cintaku cintamu
       C          Am
semoga cepat bersatu
          Dm       G          C
ku ingin slalu bahagia bersamamu..

(Int.) C  Am  Dm  G

        C             G
ono pinggir bandara kuwi..
         Am           Em
mbiyen kowe ngucap janji
        Dm                    G
bakal setyo nunggu aku nganti bali
       C            G
ono bandara adisucipto
           Am         Em
ing tengah kuto ngayogyo
      F          G       C
tunggunen sayang aku enggal teko..

(Intro) C  Am  Dm  G

(Chorus)
    F
suwene anggonku lungo
      C           Am
adohe anggonku kerjo
          Dm         G      C
nggolek rejeki lungo dadi TKI
      F
saiki wes teko wanci
      C      Am
entenono aku bali
         Dm          G        C
jroning ati kangenku setengah mati

   F
cintaku cintamu
       C          Am
semoga cepat bersatu
          Dm       G          C
ku ingin slalu bahagia bersamamu..

   F
cintaku cintamu
       C          Am
semoga cepat bersatu
          Dm       G          C
ku ingin slalu bahagia bersamamu..



Intan Cha Cha - Dadi TKI

(Intro) Bm A G Bm
        Bm A Bm..
        D  Em  A  D

       D           A
wolung tahun kepungkur
           Bm           F#m
wektu sing tak itung mundur
        G          D        A
nanging tresno iki ra bakal luntur..
          D           A
neng kene aku tetep setyo
      Bm            F#m
ati tulus njogo tresno
      G             D       A
tak suwun neng kono kwe ugo setyo..
A                   D
 njogo atimu kanggo aku..

        D             A
ono pinggir bandara kuwi..
         Bm           F#m
mbiyen kowe ngucap janji
        Em                    A
bakal setyo nunggu aku nganti bali
       D            A
ono bandara adisucipto
           Bm         F#m
ing tengah kuto ngayogyo
      G          A       D
tunggunen sayang aku enggal teko..

(Intro) D  Bm  Em  A

(Chorus)
    G
suwene anggonku lungo
      D           Bm
adohe anggonku kerjo
          Em         A      D
nggolek rejeki lungo dadi TKI
      G
saiki wes teko wanci
      D      Bm
entenono aku bali
         Em          A        D
jroning ati kangenku setengah mati

   G
cintaku cintamu
       D          Bm
semoga cepat bersatu
          Em       A          D
ku ingin slalu bahagia bersamamu..

(Int.) D  Bm  Em  A

        D             A
ono pinggir bandara kuwi..
         Bm           F#m
mbiyen kowe ngucap janji
        Em                    A
bakal setyo nunggu aku nganti bali
       D            A
ono bandara adisucipto
           Bm         F#m
ing tengah kuto ngayogyo
      G          A       D
tunggunen sayang aku enggal teko..

(Intro) D  Bm  Em  A

(Chorus)
    G
suwene anggonku lungo
      D           Bm
adohe anggonku kerjo
          Em         A      D
nggolek rejeki lungo dadi TKI
      G
saiki wes teko wanci
      D      Bm
entenono aku bali
         Em          A        D
jroning ati kangenku setengah mati

   G
cintaku cintamu
       D          Bm
semoga cepat bersatu
          Em       A          D
ku ingin slalu bahagia bersamamu..

   G
cintaku cintamu
       D          Bm
semoga cepat bersatu
          Em       A          D
ku ingin slalu bahagia bersamamu..
Lihat Semua Chord Intan Chacha
Posted on : by
Related Chords: