Kunci Gitar Ilux - Nitip Rindu



(Intro) Am G Am
        Am Em F  G  Em  Am

Am  G   Am
manise esemmu ..
       F          G          C
tansah tak simpen ning njero ati 
          Dm              Am
lan tak gowo.. ning njero ngimpi 
       Dm         Em        Am
nganti kapan kesekso kangen iki..

(Intro) G Em Am

Am G    Am
o..no kamarku..
        F         G      C
sing tansah tak sawang fotomu
       Dm           Am
netes eluh.. amergo rindu..
       Dm            Em     Am
ning kene tansah ngenteni tekamu..

(Chorus)
           C
aku mung biso
                G
nitipke roso rindu
             F
liwat kerlip lintang..
     G              C
gawe tombo kasmaran iki..

           C
saben wengiku
                  G
angel merem mripatku
              F
tansah pengen nyanding
        G                     C
nyawang fotomu tak nggo sangu ngimpi

(Int.) Am Dm G C
       F G Am..

Am  G   Am
manise esemmu ..
       F          G          C
tansah tak simpen ning njero ati 
          Dm              Am
lan tak gowo.. ning njero ngimpi 
       Dm         Em        Am
nganti kapan kesekso kangen iki..

(Intro) G Em Am

Am G    Am
o..no kamarku..
        F         G      C
sing tansah tak sawang fotomu
       Dm           Am
netes eluh.. amergo rindu..
       Dm            Em     Am
ning kene tansah ngenteni tekamu..

(Chorus)
           C
aku mung biso
                G
nitipke roso rindu
             F
liwat kerlip lintang..
     G              C
gawe tombo kasmaran iki..

           C
saben wengiku
                  G
angel merem mripatku
              F
tansah pengen nyanding
        G                     C
nyawang fotomu tak nggo sangu ngimpi
        Dm         G          C
nyawang fotomu tak nggo sangu ngimpi



Ilux - Nitip Rindu

(Intro) Em D Em
        Em Bm C  D  Bm  Em

Em  D   Em
manise esemmu ..
       C          D          G
tansah tak simpen ning njero ati 
          Am              Em
lan tak gowo.. ning njero ngimpi 
       Am         Bm        Em
nganti kapan kesekso kangen iki..

(Intro) D Bm Em

Em D    Em
o..no kamarku..
        C         D      G
sing tansah tak sawang fotomu
       Am           Em
netes eluh.. amergo rindu..
       Am            Bm     Em
ning kene tansah ngenteni tekamu..

(Chorus)
           G
aku mung biso
                D
nitipke roso rindu
             C
liwat kerlip lintang..
     D              G
gawe tombo kasmaran iki..

           G
saben wengiku
                  D
angel merem mripatku
              C
tansah pengen nyanding
        D                     G
nyawang fotomu tak nggo sangu ngimpi

(Int.) Em Am D G
       C D Em..

Em  D   Em
manise esemmu ..
       C          D          G
tansah tak simpen ning njero ati 
          Am              Em
lan tak gowo.. ning njero ngimpi 
       Am         Bm        Em
nganti kapan kesekso kangen iki..

(Intro) D Bm Em

Em D    Em
o..no kamarku..
        C         D      G
sing tansah tak sawang fotomu
       Am           Em
netes eluh.. amergo rindu..
       Am            Bm     Em
ning kene tansah ngenteni tekamu..

(Chorus)
           G
aku mung biso
                D
nitipke roso rindu
             C
liwat kerlip lintang..
     D              G
gawe tombo kasmaran iki..

           G
saben wengiku
                  D
angel merem mripatku
              C
tansah pengen nyanding
        D                     G
nyawang fotomu tak nggo sangu ngimpi
        Am         D          G
nyawang fotomu tak nggo sangu ngimpi
Lihat Semua Chord Ilux
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: