Ilux ID - Tibo Tangi Chord Mudah

Capo : fret 2

(Intro) Am  Em  F G C
        Am  Em  F G C

  C                   Em
cukup.. ora usah mbok baleni..
    F                          C
kenangan kita yang pernah terjadi..
 C                   Em
uwes.. ora bakal tak getuni..
    F                  C
masio lorone nganti saiki..

    Dm         G           C
aku percoyo Gusti mboten sare..
Am     Dm          G         C
 bakal nemokke aku karo gantine..

(Chorus)
     Am             Em
berjuang.. yo wes mari..
        F       G           C
kurang opo aku iki mbok larani..
       Am            Em
tibo tangi.. tak belani..
        F        G         C
nanging akhire tetep loro ati..

(Int.) Am  Em  F G C
       Am  Em  F G C

  C                   Em
cukup.. ora usah mbok baleni..
    F                          C
kenangan kita yang pernah terjadi..
 C                   Em
uwes.. ora bakal tak getuni..
    F                  C
masio lorone nganti saiki..

    Dm         G           C
aku percoyo Gusti mboten sare..
Am     Dm          G         C
 bakal nemokke aku karo gantine..

(Chorus)
     Am             Em
berjuang.. yo wes mari..
        F       G           C
kurang opo aku iki mbok larani..
       Am            Em
tibo tangi.. tak belani..
        F        G         C
nanging akhire tetep loro ati..

     Am             Em
berjuang.. yo wes mari..
        F       G           C
kurang opo aku iki mbok larani..
       Am            Em
tibo tangi.. tak belani..
        F        G         C
nanging akhire tetep loro ati..
        F        G         C
nanging akhire tetep loro ati..



Ilux ID - Tibo Tangi

(Intro) Bm  F#m  G A D
        Bm  F#m  G A D

  D                   F#m
cukup.. ora usah mbok baleni..
    G                          D
kenangan kita yang pernah terjadi..
 D                   F#m
uwes.. ora bakal tak getuni..
    G                  D
masio lorone nganti saiki..

    Em         A           D
aku percoyo Gusti mboten sare..
Bm     Em          A         D
 bakal nemokke aku karo gantine..

(Chorus)
     Bm             F#m
berjuang.. yo wes mari..
        G       A           D
kurang opo aku iki mbok larani..
       Bm            F#m
tibo tangi.. tak belani..
        G        A         D
nanging akhire tetep loro ati..

(Int.) Bm  F#m  G A D
       Bm  F#m  G A D

  D                   F#m
cukup.. ora usah mbok baleni..
    G                          D
kenangan kita yang pernah terjadi..
 D                   F#m
uwes.. ora bakal tak getuni..
    G                  D
masio lorone nganti saiki..

    Em         A           D
aku percoyo Gusti mboten sare..
Bm     Em          A         D
 bakal nemokke aku karo gantine..

(Chorus)
     Bm             F#m
berjuang.. yo wes mari..
        G       A           D
kurang opo aku iki mbok larani..
       Bm            F#m
tibo tangi.. tak belani..
        G        A         D
nanging akhire tetep loro ati..

     Bm             F#m
berjuang.. yo wes mari..
        G       A           D
kurang opo aku iki mbok larani..
       Bm            F#m
tibo tangi.. tak belani..
        G        A         D
nanging akhire tetep loro ati..
        G        A         D
nanging akhire tetep loro ati..

Chord Tibo Tangi