Kunci Gitar Ilux ID - Sing Tak Sawang Kae Jebule Bojomu



Capo di fret 3

(Intro) Dm  Em A Dm G C

C                  G
wis yakin tenan.. aku tresno kowe
Am                     Em
wis yakin tenan kowe sebalike
F                       C         Am
nyawang mripatmu.. sajake kowe rindu
       D                   G
persis koyo rasane ning atiku..

C                    G
tak gowo nglamun.. mangan nganti lali
Am                       Em
tak gowo ngimpi nganti males tangi
F                   C         Am
mantep atiku.. kowe iki takdirku
    Dm     G              C   C7
ojo kuatir i yang you tunggu..

(Chorus)
     F                      Em Am
ning koyo samber bledek rasane..
    Dm       Fm         C
sak kolo aku ngonangi kowe..
  F                       Em       Am
karo wong liyo gandengan atiku kobongan
   Dm                 Em
oh My God Tuhanku.. jarene tonggomu..
     F              G        C   G
sing mbok gandeng jebule bojomu..

C                  G
wis yakin tenan.. aku tresno kowe
Am                     Em
wis yakin tenan kowe sebalike
F                       C         Am
nyawang mripatmu.. sajake kowe rindu
       D                   G
persis koyo rasane ning atiku..

C                    G
tak gowo nglamun.. mangan nganti lali
Am                       Em
tak gowo ngimpi nganti males tangi
F                   C         Am
mantep atiku.. kowe iki takdirku
    Dm     G              C   C7
ojo kuatir i yang you tunggu..

(Int.) F G Em A Dm G C C7
       F G Em A Dm G C  C7

(Chorus)
     F                      Em Am
ning koyo samber bledek rasane..
    Dm       Fm         C
sak kolo aku ngonangi kowe..
  F                       Em       Am
karo wong liyo gandengan atiku kobongan
   Dm                 Em
oh My God Tuhanku.. jarene tonggomu..
     F              G        C
sing mbok gandeng jebule bojomu..

     F                      Em Am
ning koyo samber bledek rasane..
    Dm       Fm         C
sak kolo aku ngonangi kowe..
  F                       Em       Am
karo wong liyo gandengan atiku kobongan
   Dm                 Em
oh My God Tuhanku.. jarene tonggomu..
     F              G        C  Am
sing mbok gandeng jebule bojomu..
     Dm             G        C  Am
sing mbok gandeng jebule bojomu..
     Dm               G        C
sing mbok gandeng.. jebule bojomu..



Ilux ID - Jebule Bojomu Sing Tak Sawang Kae

(Intro) Fm  Gm C Fm A# D#

D#                 A#
wis yakin tenan.. aku tresno kowe
Cm                     Gm
wis yakin tenan kowe sebalike
G#                      D#        Cm
nyawang mripatmu.. sajake kowe rindu
       F                   A#
persis koyo rasane ning atiku..

D#                   A#
tak gowo nglamun.. mangan nganti lali
Cm                       Gm
tak gowo ngimpi nganti males tangi
G#                  D#        Cm
mantep atiku.. kowe iki takdirku
    Fm     A#             D#  D#7
ojo kuatir i yang you tunggu..

(Chorus)
     G#                     Gm Cm
ning koyo samber bledek rasane..
    Fm       G#m        D#
sak kolo aku ngonangi kowe..
  G#                      Gm       Cm
karo wong liyo gandengan atiku kobongan
   Fm                 Gm
oh My God Tuhanku.. jarene tonggomu..
     G#             A#       D#  A#
sing mbok gandeng jebule bojomu..

D#                 A#
wis yakin tenan.. aku tresno kowe
Cm                     Gm
wis yakin tenan kowe sebalike
G#                      D#        Cm
nyawang mripatmu.. sajake kowe rindu
       F                   A#
persis koyo rasane ning atiku..

D#                   A#
tak gowo nglamun.. mangan nganti lali
Cm                       Gm
tak gowo ngimpi nganti males tangi
G#                  D#        Cm
mantep atiku.. kowe iki takdirku
    Fm     A#             D#  D#7
ojo kuatir i yang you tunggu..

(Int.) G# A# Gm C Fm A# D# D#7
       G# A# Gm C Fm A# D#  D#7

(Chorus)
     G#                     Gm Cm
ning koyo samber bledek rasane..
    Fm       G#m        D#
sak kolo aku ngonangi kowe..
  G#                      Gm       Cm
karo wong liyo gandengan atiku kobongan
   Fm                 Gm
oh My God Tuhanku.. jarene tonggomu..
     G#             A#       D#
sing mbok gandeng jebule bojomu..

     G#                     Gm Cm
ning koyo samber bledek rasane..
    Fm       G#m        D#
sak kolo aku ngonangi kowe..
  G#                      Gm       Cm
karo wong liyo gandengan atiku kobongan
   Fm                 Gm
oh My God Tuhanku.. jarene tonggomu..
     G#             A#       D# Cm
sing mbok gandeng jebule bojomu..
     Fm             A#       D# Cm
sing mbok gandeng jebule bojomu..
     Fm               A#       D#
sing mbok gandeng.. jebule bojomu..
Lihat Semua Chord Ilux
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: