Kunci Gitar Ilux ID - Pamit Kerjo



(Intro) G  Am  D  G
        Am D G Em
        Am  D..

G                    Am
dek.. aku njalok sepuro..
          D            G
ninggal kowe.. ora kondo kondo..
   Am         D
ikhlasno lungoku..
      G         Em
hapus banyu motomu..
  Am                   D
dungakno lakonku ono kene..

(Chorus)
      G          D
aku pamit kerjo ora ono
  Em           Bm
niat ninggal lungo
      C           G
tapi iki kabeh mergo
       Am      D
kahananku ora ono
          G          D
bakal tak buktikne setiaku
  Em            Bm
tulus lan tak jogo
           C         G
sing tak jalok kowe ora usah
  Am         D
mikir neko neko

    C        D         G
sabaro.. aku bakalan muleh..
       C        D              G
gowo sangu.. di nggo ngerabi kowe..

(Int.) C D Bm Em
       Am D G..
       C D Bm Em
       Am  D  G..

G                    Am
dek.. aku njalok sepuro..
          D            G
ninggal kowe.. ora kondo kondo..
   Am         D
ikhlasno lungoku..
      G         Em
hapus banyu motomu..
  Am                   D
dungakno lakonku ono kene..

(Chorus)
      G          D
aku pamit kerjo ora ono
  Em           Bm
niat ninggal lungo
      C           G
tapi iki kabeh mergo
       Am      D
kahananku ora ono
          G          D
bakal tak buktikne setiaku
  Em            Bm
tulus lan tak jogo
           C         G
sing tak jalok kowe ora usah
  Am         D
mikir neko neko

    C        D         G
sabaro.. aku bakalan muleh..
       C        D              G
gowo sangu.. di nggo ngerabi kowe..

      G          D
aku pamit kerjo ora ono
  Em           Bm
niat ninggal lungo
      C           G
tapi iki kabeh mergo
       Am      D
kahananku ora ono
          G          D
bakal tak buktikne setiaku
  Em            Bm
tulus lan tak jogo
           C         G
sing tak jalok kowe ora usah
  Am         D
mikir neko neko

    C        D         G
sabaro.. aku bakalan muleh..
       C        D              G
gowo sangu.. di nggo ngerabi kowe..

(Outro) C D Bm Em
        Am D G..



Ilux ID - Pamit Kerjo

(Intro) C  Dm  G  C
        Dm G C Am
        Dm  G..

C                    Dm
dek.. aku njalok sepuro..
          G            C
ninggal kowe.. ora kondo kondo..
   Dm         G
ikhlasno lungoku..
      C         Am
hapus banyu motomu..
  Dm                   G
dungakno lakonku ono kene..

(Chorus)
      C          G
aku pamit kerjo ora ono
  Am           Em
niat ninggal lungo
      F           C
tapi iki kabeh mergo
       Dm      G
kahananku ora ono
          C          G
bakal tak buktikne setiaku
  Am            Em
tulus lan tak jogo
           F         C
sing tak jalok kowe ora usah
  Dm         G
mikir neko neko

    F        G         C
sabaro.. aku bakalan muleh..
       F        G              C
gowo sangu.. di nggo ngerabi kowe..

(Int.) F G Em Am
       Dm G C..
       F G Em Am
       Dm  G  C..

C                    Dm
dek.. aku njalok sepuro..
          G            C
ninggal kowe.. ora kondo kondo..
   Dm         G
ikhlasno lungoku..
      C         Am
hapus banyu motomu..
  Dm                   G
dungakno lakonku ono kene..

(Chorus)
      C          G
aku pamit kerjo ora ono
  Am           Em
niat ninggal lungo
      F           C
tapi iki kabeh mergo
       Dm      G
kahananku ora ono
          C          G
bakal tak buktikne setiaku
  Am            Em
tulus lan tak jogo
           F         C
sing tak jalok kowe ora usah
  Dm         G
mikir neko neko

    F        G         C
sabaro.. aku bakalan muleh..
       F        G              C
gowo sangu.. di nggo ngerabi kowe..

      C          G
aku pamit kerjo ora ono
  Am           Em
niat ninggal lungo
      F           C
tapi iki kabeh mergo
       Dm      G
kahananku ora ono
          C          G
bakal tak buktikne setiaku
  Am            Em
tulus lan tak jogo
           F         C
sing tak jalok kowe ora usah
  Dm         G
mikir neko neko

    F        G         C
sabaro.. aku bakalan muleh..
       F        G              C
gowo sangu.. di nggo ngerabi kowe..

(Outro) F G Em Am
        Dm G C..
Lihat Semua :

Chord Ilux ID - Pamit Kerjo

Chord Kunci Gitar lainnya: