Kunci Gitar Ilux ID - Nyawang Soko Kene



(Intro) C F Dm G
        Em Am Dm G

C              C
 aku seng loro ati..
C             F
 ambyare roso iki..
F         -C/E   Dm
 bola bali tok larani
                 G
bola bali tok janjeni
              C          G
nanging ora ono.. bukti..

                  C
kowe seng ninggal lungo..
C            F
 wes ora ono roso..
F            -C/E  Dm
 teko mung ngekeki kabar
                   G
we sesok bakal dilamar
               C
undangane wes di..sebar..

(Chorus)
         F         G
kuat kuatno.. ati iki..
            C         G/B   Am
seng urung iso nerimo kahanane..
 A          Dm            G
ndelengke kowe.. neng pelaminan..
         C
loro rasane..

           F         G
iklas iklasno.. ati iki..
            C         G/B   Am
seng urung iso nerimo kahanane..
  A            Dm
kowe ro wong liyo..
        G                 C
aku tak dewe.. nyawang soko.. kene..

(Int.) F  G  C G/B Am
       Dm G C
        
    F         G
nerimo.. takdire..
         C    G/B     Am
aku ro kowe.. dudu jodone..
           Dm          G
wes tak tompo.. opo anane..
               C
kabeh uwes tak iklaske..

(Chorus)
         F         G
kuat kuatno.. ati iki..
            C         G/B   Am
seng urung iso nerimo kahanane..
 A          Dm            G
ndelengke kowe.. neng pelaminan..
         C
loro rasane..

           F         G
iklas iklasno.. ati iki..
            C         G/B   Am
seng urung iso nerimo kahanane..
  A            Dm
kowe ro wong liyo..
        G                 C
aku tak dewe.. nyawang soko.. kene..
  A            Dm
kowe ro wong liyo..
        G                 C
aku tak dewe.. nyawang soko.. kene..



Ilux ID - Nyawang Soko Kene

(Intro) G C Am D
        Bm Em Am D

G              G
 aku seng loro ati..
G             C
 ambyare roso iki..
C         -G/B   Am
 bola bali tok larani
                 D
bola bali tok janjeni
              G          D
nanging ora ono.. bukti..

                  G
kowe seng ninggal lungo..
G            C
 wes ora ono roso..
C            -G/B  Am
 teko mung ngekeki kabar
                   D
we sesok bakal dilamar
               G
undangane wes di..sebar..

(Chorus)
         C         D
kuat kuatno.. ati iki..
            G         D/F#  Em
seng urung iso nerimo kahanane..
 E          Am            D
ndelengke kowe.. neng pelaminan..
         G
loro rasane..

           C         D
iklas iklasno.. ati iki..
            G         D/F#  Em
seng urung iso nerimo kahanane..
  E            Am
kowe ro wong liyo..
        D                 G
aku tak dewe.. nyawang soko.. kene..

(Int.) C  D  G D/F# Em
       Am D G
        
    C         D
nerimo.. takdire..
         G    D/F#    Em
aku ro kowe.. dudu jodone..
           Am          D
wes tak tompo.. opo anane..
               G
kabeh uwes tak iklaske..

(Chorus)
         C         D
kuat kuatno.. ati iki..
            G         D/F#  Em
seng urung iso nerimo kahanane..
 E          Am            D
ndelengke kowe.. neng pelaminan..
         G
loro rasane..

           C         D
iklas iklasno.. ati iki..
            G         D/F#  Em
seng urung iso nerimo kahanane..
  E            Am
kowe ro wong liyo..
        D                 G
aku tak dewe.. nyawang soko.. kene..
  E            Am
kowe ro wong liyo..
        D                 G
aku tak dewe.. nyawang soko.. kene..

Chord Ilux

Chord Ilux ID - Nyawang Soko Kene

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :