Kunci Gitar Ilux ID - Lungo Adoh Chord



Capo : fret 1

(Intro) G D Em..
        C D G..

     G            D          Em
cubo rungokno suworo angin bengi iki..
    C        D         G
opo kowe ora kelingan aku..
     C            D
sing wes tau ning atimu..
     Bm         Em
sing tau nggawe we ngguyu..
  C         D         G
saiki wes dadi masa lalu..

(Chorus)
 C            D        Bm         Em
aku pengen sambat.. sambat karo sopo..
     Am             D         G
sing tak sayang.. saiki wes lungo adoh..
 C             D        Bm           Em
aku pengen cerito.. cerito yo ning sopo..
     Am             D              G
sing tak sayang wes gandeng wong liyo..

(Int.) C D Bm Em
       Am D G..
       C D Bm Em
       Am D G..

     G            D          Em
cubo rungokno suworo angin bengi iki..
    C        D         G
opo kowe ora kelingan aku..
     C            D
sing wes tau ning atimu..
     Bm         Em
sing tau nggawe we ngguyu..
  C         D         G
saiki wes dadi masa lalu..

(Chorus)
 C            D        Bm         Em
aku pengen sambat.. sambat karo sopo..
     Am             D         G
sing tak sayang.. saiki wes lungo adoh..
 C             D        Bm           Em
aku pengen cerito.. cerito yo ning sopo..
     Am             D              G
sing tak sayang wes gandeng wong liyo..

 C            D        Bm         Em
aku pengen sambat.. sambat karo sopo..
     Am             D         G
sing tak sayang.. saiki wes lungo adoh..
 C             D        Bm           Em
aku pengen cerito.. cerito yo ning sopo..
     Am             D              G
sing tak sayang wes gandeng wong liyo..
     Am             D              G
sing tak sayang wes gandeng wong liyo..



Ilux ID - Lungo Adoh

(Intro) G# D# Fm..
        C# D# G#..

     G#           D#         Fm
cubo rungokno suworo angin bengi iki..
    C#       D#        G#
opo kowe ora kelingan aku..
     C#           D#
sing wes tau ning atimu..
     Cm         Fm
sing tau nggawe we ngguyu..
  C#        D#        G#
saiki wes dadi masa lalu..

(Chorus)
 C#           D#       Cm         Fm
aku pengen sambat.. sambat karo sopo..
     A#m            D#        G#
sing tak sayang.. saiki wes lungo adoh..
 C#            D#       Cm           Fm
aku pengen cerito.. cerito yo ning sopo..
     A#m            D#             G#
sing tak sayang wes gandeng wong liyo..

(Int.) C# D# Cm Fm
       A#m D# G#..
       C# D# Cm Fm
       A#m D# G#..

     G#           D#         Fm
cubo rungokno suworo angin bengi iki..
    C#       D#        G#
opo kowe ora kelingan aku..
     C#           D#
sing wes tau ning atimu..
     Cm         Fm
sing tau nggawe we ngguyu..
  C#        D#        G#
saiki wes dadi masa lalu..

(Chorus)
 C#           D#       Cm         Fm
aku pengen sambat.. sambat karo sopo..
     A#m            D#        G#
sing tak sayang.. saiki wes lungo adoh..
 C#            D#       Cm           Fm
aku pengen cerito.. cerito yo ning sopo..
     A#m            D#             G#
sing tak sayang wes gandeng wong liyo..

 C#           D#       Cm         Fm
aku pengen sambat.. sambat karo sopo..
     A#m            D#        G#
sing tak sayang.. saiki wes lungo adoh..
 C#            D#       Cm           Fm
aku pengen cerito.. cerito yo ning sopo..
     A#m            D#             G#
sing tak sayang wes gandeng wong liyo..
     A#m            D#             G#
sing tak sayang wes gandeng wong liyo..

Chord Ilux ID - Lungo Adoh

Lihat Semua :