Kunci Gitar Ilux ID - Kemulan Udan Chord




Capo : fret 2

(Intro) Am D G..

                    Am
aku menungso sing duwe ati..
D                   G
 jaluk tulung ojo dilarani..
Em                      Am
 yen wes ra sayang silahkan pergi..
  D                       G
sakit ini kan ku ingat sampai mati..

                 Am
mbiyen kowe ngomonge besti..
D                G
 nyatane saiki main mburi..
Em                  Am
 tego tenan kowe ngelarani..
 C             D          G
aku sing ngancani.. pas loro ati..

(Chorus)
      C                D
sak kuat kuate atine sayang..
          Bm                    Em
sopo sing ra nangis yen ayange ilang..
       Am                     D
cita cita pingin sampek pelaminan..
                   G
kandas di tengah jalan..

      C                     D
sak kuat kuate atine wong lanang..
      Bm                        Em
iso nangis pisan nek wes musuh ayang..
      Am                       D
opo maneh ditinggal pas lagi sayang..
               G
iso nangis kemulan udan..

(Int.) C D -C Bm Em
       Am D G..

                 Am
mbiyen kowe ngomonge besti..
D                G
 nyatane saiki main mburi..
Em                  Am
 tego tenan kowe ngelarani..
 C             D          G
aku sing ngancani.. pas loro ati..

(Chorus)
      C                D
sak kuat kuate atine sayang..
          Bm                    Em
sopo sing ra nangis yen ayange ilang..
       Am                     D
cita cita pingin sampek pelaminan..
                   G
kandas di tengah jalan..

      C                     D
sak kuat kuate atine wong lanang..
      Bm                        Em
iso nangis pisan nek wes musuh ayang..
      Am                       D
opo maneh ditinggal pas lagi sayang..
               G
iso nangis kemulan udan..

      C                D
sak kuat kuate atine sayang..
          Bm                    Em
sopo sing ra nangis yen ayange ilang..
       Am                     D
cita cita pingin sampek pelaminan..
                   G
kandas di tengah jalan..

      C                     D
sak kuat kuate atine wong lanang..
      Bm                        Em
iso nangis pisan nek wes musuh ayang..
      Am                       D
opo maneh ditinggal pas lagi sayang..
               G
iso nangis kemulan udan..



Ilux ID - Kemulan Udan

(Intro) Bm E A..

                    Bm
aku menungso sing duwe ati..
E                   A
 jaluk tulung ojo dilarani..
F#m                     Bm
 yen wes ra sayang silahkan pergi..
  E                       A
sakit ini kan ku ingat sampai mati..

                 Bm
mbiyen kowe ngomonge besti..
E                A
 nyatane saiki main mburi..
F#m                 Bm
 tego tenan kowe ngelarani..
 D             E          A
aku sing ngancani.. pas loro ati..

(Chorus)
      D                E
sak kuat kuate atine sayang..
          C#m                   F#m
sopo sing ra nangis yen ayange ilang..
       Bm                     E
cita cita pingin sampek pelaminan..
                   A
kandas di tengah jalan..

      D                     E
sak kuat kuate atine wong lanang..
      C#m                       F#m
iso nangis pisan nek wes musuh ayang..
      Bm                       E
opo maneh ditinggal pas lagi sayang..
               A
iso nangis kemulan udan..

(Int.) D E -D C#m F#m
       Bm E A..

                 Bm
mbiyen kowe ngomonge besti..
E                A
 nyatane saiki main mburi..
F#m                 Bm
 tego tenan kowe ngelarani..
 D             E          A
aku sing ngancani.. pas loro ati..

(Chorus)
      D                E
sak kuat kuate atine sayang..
          C#m                   F#m
sopo sing ra nangis yen ayange ilang..
       Bm                     E
cita cita pingin sampek pelaminan..
                   A
kandas di tengah jalan..

      D                     E
sak kuat kuate atine wong lanang..
      C#m                       F#m
iso nangis pisan nek wes musuh ayang..
      Bm                       E
opo maneh ditinggal pas lagi sayang..
               A
iso nangis kemulan udan..

      D                E
sak kuat kuate atine sayang..
          C#m                   F#m
sopo sing ra nangis yen ayange ilang..
       Bm                     E
cita cita pingin sampek pelaminan..
                   A
kandas di tengah jalan..

      D                     E
sak kuat kuate atine wong lanang..
      C#m                       F#m
iso nangis pisan nek wes musuh ayang..
      Bm                       E
opo maneh ditinggal pas lagi sayang..
               A
iso nangis kemulan udan..

Chord Ilux ID - Kemulan Udan

Lihat Semua :