Kunci Gitar Ilux ID feat. Woro Widowati - Durung Sanggup Lali



(Intro) C D Bm Em Am D G
        C D Bm Em Am D G

      G                   D
angin wengi sampekno roso kangenku..
       C       D              G
nganti saiki durung sanggup lali..

C        D
aku dewe ning kene
   Bm         Em
kroso sepi tanpo kowe
Am        D           G
tulungono padangono petenge uripku..

C             D
aku seng gawe we lungo
Bm            Em
ninggal getun ning dodo
Am          D          G
sak tuluse atiku jaluk sepuro..

(Chorus)
  C         D
raono seng iso ngganteni
Bm       Em
ceritomu sayang..
Am       D         G
aku iseh tetep kelingan..

  C         D
raono seng iso ngganteni
Bm        Em
kabeh kenangan..
        Am        D            G
panggah kowe sing paling tak sayang..

(Intro) C D Bm Em Am D G
        C D Bm Em Am D G

      G                   D
angin wengi sampekno roso kangenku..
       C       D              G
nganti saiki durung sanggup lali..

C        D
aku dewe ning kene
   Bm         Em
kroso sepi tanpo kowe
Am        D           G
tulungono padangono petenge uripku..

C             D
aku seng gawe we lungo
Bm            Em
ninggal getun ning dodo
Am          D          G
sak tuluse atiku jaluk sepuro..

(Chorus)
  C         D
raono seng iso ngganteni
Bm       Em
ceritomu sayang..
Am       D         G
aku iseh tetep kelingan..

  C         D
raono seng iso ngganteni
Bm        Em
kabeh kenangan..
        Am        D            G
panggah kowe sing paling tak sayang..

  C         D
raono seng iso ngganteni
Bm       Em
ceritomu sayang..
Am       D         G
aku iseh tetep kelingan..

  C         D
raono seng iso ngganteni
Bm        Em
kabeh kenangan..
        Am        D            G
panggah kowe sing paling tak sayang..
        Am        D            G
panggah kowe sing paling tak sayang..
Lihat Semua Chord Ilux
Posted on : by
Related Chords: