Kunci Gitar Ilux ID feat. Vita Alvia - Ketaton (Koplo)



(Intro) Am G F G Am
        Am G F G Am

     Am                G
ibarate udan.. yo sing biso lali
  F              G         Am
ambi mendung lan sworo petire
     Am                G
ibarate bumi.. yo sing biso lali
  F              G           C
ambi lintang lan langit bengine..

  Dm          Am
lilo.. isun lilo..
       E
kadung nyawang riko
            Am A
ambi wong liyo..
  Dm           Am
welas.. isun welas..
     F         G          Am
tapi isun kepekso kudu ikhlas..

(Chorus)
        Dm            G
isun pendem.. banyu moto iki
         C               F
myakne riko.. sing ngerteni
       Dm               E
saktenane.. nong njero ati
              Am  A
sun ketaton perih..

        Dm            G
isun pendem.. banyu moto iki
         C               F
myakne riko.. sing ngerteni
       Dm               E
saktenane.. nong njero ati
              Am  A
sun ketaton perih..

(Interlude) Dm G C F
            Dm E Am..

     Am                G
ibarate udan.. yo sing biso lali
  F              G         Am
ambi mendung lan sworo petire
     Am                G
ibarate bumi.. yo sing biso lali
  F              G           C
ambi lintang lan langit bengine..

  Dm          Am
lilo.. isun lilo..
       E
kadung nyawang riko
            Am A
ambi wong liyo..
  Dm           Am
welas.. isun welas..
     F         G          Am
tapi isun kepekso kudu ikhlas..

(Chorus)
        Dm            G
isun pendem.. banyu moto iki
         C               F
myakne riko.. sing ngerteni
       Dm               E
saktenane.. nong njero ati
            Am    A
sun ketaton perih..

        Dm            G
isun pendem.. banyu moto iki
         C               F
myakne riko.. sing ngerteni
       Dm               E
saktenane.. nong njero ati
            Am    A
sun ketaton perih..

        Dm            G
isun pendem.. banyu moto iki
         C               F
myakne riko.. sing ngerteni
       Dm               E
saktenane.. nong njero ati
              Am  A
sun ketaton perih..

        Dm            G
isun pendem.. banyu moto iki
         C               F
myakne riko.. sing ngerteni
       Dm               E
saktenane.. nong njero ati
            Am
sun ketaton perih..
E            Am
 sun ketaton perih..
Lihat Semua Chord Ilux
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: