Kunci Gitar Ilux Id - Awakku Ra Popo Nanging Atiku Seng Loro Chord



(Intro) Am..

 Dm         G
awakku ra popo..
           C               F
nanging atiku sing rodok loro..
       Dm                E
kowe dijodohno ro wong liyo
     Am
aku iso opo..

(Intro) Dm G C F
        Dm E Am..

Am            G
bengi iki aku kangen sliramu
F                C
sing tau ono ngancani dalanku
Dm                Am
nanging saiki wes bedo cerito
F                  E
tresnoku terhalang restu wong tuo..

Am            G
aku pancene dudu wong sugeh
F               C
deloen dewe aku iki wong kere
Dm              Am
nanging opo salahe..
     F                E
yen aku tresno karo kowe..

(Chorus)
 Dm         G
awakku ra popo..
           C               F
nanging atiku sing rodok loro..
       Dm             E
kowe disanding wong liyo..
            Am   A
nong ngarep moto..

 Dm         G
awakku ra popo..
           C               F
nanging atiku sing rodok loro..
       Dm                E
kowe dijodohno ro wong liyo..
        Am
aku iso opo..

(Int.) Dm G C F
       Dm E Am A
       Dm G C F
       Dm E Am..

Am            G
aku pancene dudu wong sugeh
F               C
deloen dewe aku iki wong kere
Dm              Am
nanging opo salahe..
     F                E
yen aku tresno karo kowe..

(Chorus)
 Dm         G
awakku ra popo..
           C               F
nanging atiku sing rodok loro..
       Dm             E
kowe disanding wong liyo..
            Am   A
nong ngarep moto..

 Dm         G
awakku ra popo..
           C               F
nanging atiku sing rodok loro..
       Dm                E
kowe dijodohno ro wong liyo..
        Am
aku iso opo..

 Dm       G
awakku ra popo..
           C               F
nanging atiku sing rodok loro..
       Dm             E
kowe disanding wong liyo..
            Am   A
nong ngarep moto..

 Dm         G
awakku ra popo..
           C               F
nanging atiku sing rodok loro..
       Dm                E
kowe dijodohno ro wong liyo..
        Am
aku iso opo..

(Outro) F E Am



Ilux Id - Awakku Ra Popo Nanging Atiku Seng Loro

(Intro) G#m..

 C#m        F#
awakku ra popo..
           B               E
nanging atiku sing rodok loro..
       C#m               D#
kowe dijodohno ro wong liyo
     G#m
aku iso opo..

(Intro) C#m F# B E
        C#m D# G#m..

G#m           F#
bengi iki aku kangen sliramu
E                B
sing tau ono ngancani dalanku
C#m               G#m
nanging saiki wes bedo cerito
E                  D#
tresnoku terhalang restu wong tuo..

G#m           F#
aku pancene dudu wong sugeh
E               B
deloen dewe aku iki wong kere
C#m             G#m
nanging opo salahe..
     E                D#
yen aku tresno karo kowe..

(Chorus)
 C#m        F#
awakku ra popo..
           B               E
nanging atiku sing rodok loro..
       C#m            D#
kowe disanding wong liyo..
            G#m  G#
nong ngarep moto..

 C#m        F#
awakku ra popo..
           B               E
nanging atiku sing rodok loro..
       C#m               D#
kowe dijodohno ro wong liyo..
        G#m
aku iso opo..

(Int.) C#m F# B E
       C#m D# G#m G#
       C#m F# B E
       C#m D# G#m..

G#m           F#
aku pancene dudu wong sugeh
E               B
deloen dewe aku iki wong kere
C#m             G#m
nanging opo salahe..
     E                D#
yen aku tresno karo kowe..

(Chorus)
 C#m        F#
awakku ra popo..
           B               E
nanging atiku sing rodok loro..
       C#m            D#
kowe disanding wong liyo..
            G#m  G#
nong ngarep moto..

 C#m        F#
awakku ra popo..
           B               E
nanging atiku sing rodok loro..
       C#m               D#
kowe dijodohno ro wong liyo..
        G#m
aku iso opo..

 C#m      F#
awakku ra popo..
           B               E
nanging atiku sing rodok loro..
       C#m            D#
kowe disanding wong liyo..
            G#m  G#
nong ngarep moto..

 C#m        F#
awakku ra popo..
           B               E
nanging atiku sing rodok loro..
       C#m               D#
kowe dijodohno ro wong liyo..
        G#m
aku iso opo..

(Outro) E D# G#m

Chord Ilux Id - Awakku Ra Popo Nanging Atiku Seng Loro

Lihat Semua :