Kunci Gitar Happy Asmara - Terlanjur Sayang



(Intro) Am

Am
terlanjur tak sayang
F
ternyata milik orang
Dm            G
wis saling mencintai
                 Am
tapi raiso tak duweni..

(Intro) Am F G Am
        Am F G Am

(Chorus)
Am
terlanjur tak sayang
F
ternyata milik orang
Dm            G
wes saling mencintai
                  Am
tapi ra iso tak duweni..

Am
yo wes opo jare
F
manut karo critane
Dm                       G
mung iso ndelik nglakoni tresno..
                   E        Am
dan slalu mbatin I Love You..

(Intro) Am F G Am

  Am
kadang aku wedi kadang aku wani
G
nglakoni tresno meneng-menengan iki
  Am
kadang aku wedi kadang aku wani
G
nglakoni tresno meneng-menengan iki

F                     E
arep tak tinggal aku ora tego
F                          E
pengen tak tinggal tapi ra mentolo..

    F            G
iki piye.. ceritane..
           E        Am
kadung wis podo senenge..
    F            G
iki piye.. ceritane..
       E              Am
yo wis tak.. lakoni wae..

(Intro) Am F G Am
        Am F G Am

(Chorus)
Am
yo wes opo jare
F
manut karo critane
Dm                       G
mung iso ndelik nglakoni tresno..
                   E
dan slalu mbatin I Love You..

(Intro) Am F G Am

  Am
kadang aku wedi kadang aku wani
G
nglakoni tresno meneng-menengan iki
  Am
kadang aku wedi kadang aku wani
G
nglakoni tresno meneng-menengan iki

F                     E
arep tak tinggal aku ora tego
F                          E
pengen tak tinggal tapi ra mentolo..

  Am
kadang aku wedi kadang aku wani
G
nglakoni tresno meneng-menengan iki
  Am
kadang aku wedi kadang aku wani
G
nglakoni tresno meneng-menengan iki

F                     E
arep tak tinggal aku ora tego
F                          E
pengen tak tinggal tapi ra mentolo..

    F            G
iki piye.. ceritane..
           E        Am
kadung wis podo senenge..
    F            G
iki piye.. ceritane..
       E              Am
yo wis tak.. lakoni wae..

(Outro) Am F G Am
        Am F G Am



Happy Asmara - Terlanjur Sayang

(Intro) Em

Em
terlanjur tak sayang
C
ternyata milik orang
Am            D
wis saling mencintai
                 Em
tapi raiso tak duweni..

(Intro) Em C D Em
        Em C D Em

(Chorus)
Em
terlanjur tak sayang
C
ternyata milik orang
Am            D
wes saling mencintai
                  Em
tapi ra iso tak duweni..

Em
yo wes opo jare
C
manut karo critane
Am                       D
mung iso ndelik nglakoni tresno..
                   B        Em
dan slalu mbatin I Love You..

(Intro) Em C D Em

  Em
kadang aku wedi kadang aku wani
D
nglakoni tresno meneng-menengan iki
  Em
kadang aku wedi kadang aku wani
D
nglakoni tresno meneng-menengan iki

C                     B
arep tak tinggal aku ora tego
C                          B
pengen tak tinggal tapi ra mentolo..

    C            D
iki piye.. ceritane..
           B        Em
kadung wis podo senenge..
    C            D
iki piye.. ceritane..
       B              Em
yo wis tak.. lakoni wae..

(Intro) Em C D Em
        Em C D Em

(Chorus)
Em
yo wes opo jare
C
manut karo critane
Am                       D
mung iso ndelik nglakoni tresno..
                   B
dan slalu mbatin I Love You..

(Intro) Em C D Em

  Em
kadang aku wedi kadang aku wani
D
nglakoni tresno meneng-menengan iki
  Em
kadang aku wedi kadang aku wani
D
nglakoni tresno meneng-menengan iki

C                     B
arep tak tinggal aku ora tego
C                          B
pengen tak tinggal tapi ra mentolo..

  Em
kadang aku wedi kadang aku wani
D
nglakoni tresno meneng-menengan iki
  Em
kadang aku wedi kadang aku wani
D
nglakoni tresno meneng-menengan iki

C                     B
arep tak tinggal aku ora tego
C                          B
pengen tak tinggal tapi ra mentolo..

    C            D
iki piye.. ceritane..
           B        Em
kadung wis podo senenge..
    C            D
iki piye.. ceritane..
       B              Em
yo wis tak.. lakoni wae..

(Outro) Em C D Em
        Em C D Em
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: