Kunci Gitar Happy Asmara - Tekan Semene (Cover Aftershine)



Capo di fret 2

(Intro) C G/B Am G F  Fm G

C                    F
 koe sing tau ngelarani..
          Am               G
ninggal tatu.. ning njero ati..
F                C
 wes semene gedhene..
          Dm                G
perjuanganku.. koe ra ngerteni..

C                   F
 tibo tangi tak lakoni
             Am             G
nggo ngupayakne.. kebahagianmu..
F                    C             G
 opo wae seng tak nduwe.. tak wenehke..

    F                   C
aku sing berjuang.. aku sing kelaran
    F                           G
aku sing tenanan tego mbok nggo dolanan..

(Chorus)
      C      G         Am    G
tekan semene.. critoku ro kowe..
  F            C           Dm       G
kudu tak ikhlaske.. pancen iki takdire..
      C       G          Am   G
wes cukup wae.. rasah di teruske..
 F           C      F             C
ati wes ra kuat.. bingung arep sambat..
   F          C
pancen kudu lungo aku
    Dm       G         F
wes kesel.. mbok sio-sio..

(Int.) Em  Dm  E
       C  G  Am  G

C                   F
 tibo tangi tak lakoni
             Am             G
nggo ngupayakne.. kebahagianmu..
F                    C             G
 opo wae seng tak nduwe.. tak wenehke..

    F                   C
aku sing berjuang.. aku sing kelaran
    F                           G
aku sing tenanan tego mbok nggo dolanan..

(Chorus)
      C      G         Am    G
tekan semene.. critoku ro kowe..
  F            C           Dm       G
kudu tak ikhlaske.. pancen iki takdire..
      C       G          Am   G
wes cukup wae.. rasah di teruske..
 F           C      F             C
ati wes ra kuat.. bingung arep sambat..
   F          C
pancen kudu lungo aku
    Dm      G          C  A
wes kesel.. mbok sio-sio..

(Chorus) (Overtone)
      D      A         Bm    A
tekan semene.. critoku ro kowe..
  G            D           Em       A
kudu tak ikhlaske.. pancen iki takdire..
      D       A          Bm   A
wes cukup wae.. rasah di teruske..
 G           D      G             D
ati wes ra kuat.. bingung arep sambat..
   G          D
pancen kudu lungo aku
    Em       A         G  Gm A D
wes kesel.. mbok sio-sio..



Happy Asmara - Tekan Semene

(Intro) D A/C# Bm A G  Gm A

D                    G
 koe sing tau ngelarani..
          Bm               A
ninggal tatu.. ning njero ati..
G                D
 wes semene gedhene..
          Em                A
perjuanganku.. koe ra ngerteni..

D                   G
 tibo tangi tak lakoni
             Bm             A
nggo ngupayakne.. kebahagianmu..
G                    D             A
 opo wae seng tak nduwe.. tak wenehke..

    G                   D
aku sing berjuang.. aku sing kelaran
    G                           A
aku sing tenanan tego mbok nggo dolanan..

(Chorus)
      D      A         Bm    A
tekan semene.. critoku ro kowe..
  G            D           Em       A
kudu tak ikhlaske.. pancen iki takdire..
      D       A          Bm   A
wes cukup wae.. rasah di teruske..
 G           D      G             D
ati wes ra kuat.. bingung arep sambat..
   G          D
pancen kudu lungo aku
    Em       A         G
wes kesel.. mbok sio-sio..

(Int.) F#m  Em  F#
       D  A  Bm  A

D                   G
 tibo tangi tak lakoni
             Bm             A
nggo ngupayakne.. kebahagianmu..
G                    D             A
 opo wae seng tak nduwe.. tak wenehke..

    G                   D
aku sing berjuang.. aku sing kelaran
    G                           A
aku sing tenanan tego mbok nggo dolanan..

(Chorus)
      D      A         Bm    A
tekan semene.. critoku ro kowe..
  G            D           Em       A
kudu tak ikhlaske.. pancen iki takdire..
      D       A          Bm   A
wes cukup wae.. rasah di teruske..
 G           D      G             D
ati wes ra kuat.. bingung arep sambat..
   G          D
pancen kudu lungo aku
    Em      A          D  B
wes kesel.. mbok sio-sio..

(Chorus) (Overtone)
      E      B         C#m   B
tekan semene.. critoku ro kowe..
  A            E           F#m      B
kudu tak ikhlaske.. pancen iki takdire..
      E       B          C#m  B
wes cukup wae.. rasah di teruske..
 A           E      A             E
ati wes ra kuat.. bingung arep sambat..
   A          E
pancen kudu lungo aku
    F#m      B         A  Am B E
wes kesel.. mbok sio-sio..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: